radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Poklonio mu Miler..........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A sta je on prema vasem rangu? Guzicar, ulizivac ili primac, ili je slinar najvise?!
- - - - - - - - - -
I da ne bude samo trolovanje.
Koliko je moguce da DJV jednom ubode da je u pravu?!
Pogledajte prilog 406511
DJV je rekao da je gotov. Svi udarili na njega. Kamo srece da je tako. Mozda i jeste_!
Ono sto je zanimljivo DJV je udario na Ruse. Kako kada se mnogi ubise na ovom forumu da dokayu da je on u idealnom odnosu sa njima. Ili nije_!
P.S. Naslov preuzet. Ne rusim ustavni poredak.
- - - - - - - - - -
A da, zaboravio sam, ruse ga i njegovi iz SNSa. Ovo sve pokazuje koliko je nesposoban.
Како си тако наиван - читава ова смицалица је само зато ДА БИ ПОСЛЕДЊИМ НАПОРОМ ПОКУШАЛИ ДА ПОКРЕНУ ЉУДЕ ДА БРАНЕ ПАТОЛОШКОГ ЛАЖОВА И ВЕЛЕИЗДАЈНИКА ПРЕ НЕГО ШТО ОН САОПШТИ ЈАВНО "ОДЛУКУ ВЛАДЕ" тј. ИЗВЕШТАЈ О ВЕЛЕИЗДАЈИ.......
To je taktika,kao on je fin i bori se za Srbiju a svi su protiv njega,najbitnije uz njega je narod i te floskule.
A zapravo se umusio do ušiju, naobećavao (nalagao) i jednima i drugima i trećima.Sad je u problemu.
Ne zna kome je više šta slagao,stiže ga polako...

Normalno je da Rusi traze imunitet za Nis imajuci u vidu IPAP sporazum sa NATO ali sumnjam bas da pritiskaju da saljemo vojnike u Siriju, ne znam po kom osnovu bi to radili sem ukoliko ne postoji neki usmeni dogovor vojno tehnicki sa njima po kome bi mi na drugoj strani dobili neke benefite u vezi oruzija ili saradnje.
.
I Djindjic je tako sve i svasta izobecavao!
Jel to slutiš neko zlo?!
Gospodar AV je neunistiv. Zastitnik liberalnog kapitalizma.
Za sada boljeg nemamo.
Tek kada se pojave neki novi, mladi komunisti, gospodar AV moze biti svrgnut sa vlasti.
Gospodar AV je neunistiv. Zastitnik liberalnog kapitalizma.
Za sada boljeg nemamo.
Tek kada se pojave neki novi, mladi komunisti, gospodar AV moze biti svrgnut sa vlasti.
Како си тако наиван - читава ова смицалица је само зато ДА БИ ПОСЛЕДЊИМ НАПОРОМ ПОКУШАЛИ ДА ПОКРЕНУ ЉУДЕ ДА БРАНЕ ПАТОЛОШКОГ ЛАЖОВА И ВЕЛЕИЗДАЈНИКА ПРЕ НЕГО ШТО ОН САОПШТИ ЈАВНО "ОДЛУКУ ВЛАДЕ" тј. ИЗВЕШТАЈ О ВЕЛЕИЗДАЈИ.......
Ipak partijsku.
OPET GA UBIJATE!!!
Sve se slazem, ali reci da ga Rusija rusi je prejako.Upravo tako!
Dakle troslojni toalet papir zvani Informer sada od Vucicia pravi mucenika kako bi okrenuo javnost u njegovu korist....
Kao eto jadni Vucko (agent Mi6-a, CIA-e i ko zna koga jos...) sam rpotiv svih...i svi mu kao rade o glavi a on kao samo zeli dobro narodu...
Ako ga i sklone sklonice ga oni koji su ga i postavili...dakle njegovi zapadni "prijatelji"...kao sto su i Slobu, Djindjica, Kostunicu i ostale...
...
Sve se slazem, ali reci da ga Rusija rusi je prejako.
ako nije potrcko rusima naravno da ga ne vole..sta ce im neko ko je svoj..![]()

to bi bila najbolja opcija..i patkari i ljudozderi s istoka u realu ne postoje osim vucica..ako bi on i njegove fantazije bile samo problem mirno spavajte braco srbi..![]()
Sve se slazem, ali reci da ga Rusija rusi je prejako.
ako nije potrcko rusima naravno da ga ne vole..sta ce im neko ko je svoj..![]()
Vučić svoj![]()