Gde je pogrešio Aleksandar Vučić?

Meliot

Buduća legenda
Poruka
25.512
Gde je pogrešio Aleksandar Vučić u vođenju svoje politike? Po meni umesto da je od Srbije napravio pravnu državu on je ozakonio bezakonje. Sve vreme na rečima on je zaštitnik običnih ljudi ali u stvarnosti on je postao zaštitnik krupne oligarhije, i one nasleđene i one koju je sam stvorio. I njegova apsolutna vladavina se na kraju kad se podvuče crta može okarakterisati kao neuspešna. Srbija nije pravedno društvo, Srbija je i dalje zemlja ogromnih apsurda i brojnih besmisla. Vaše mišljenje o 13 godina vladavine Aleksandra Vučića?

493959474_2373226146392049_400663681275154301_n.jpg

Što se nije povukao na vreme nego je terao inat poput Tadića pa je gnev samo rastao i na kraju se trajno zgadio narodu. Babiš je npr. mudro postupio, pustio wokere da se još više zgade narodu pa je onda poput Trampa postao manje zlo :mrgreen:

Živimo u idiokratiji, nema drugog objašnjenja.

Što se nije povukao na vreme nego je terao inat poput Tadića pa je gnev samo rastao i na kraju se trajno zgadio narodu. Babiš je npr. mudro postupio, pustio wokere da se još više zgade narodu pa je onda poput Trampa postao manje zlo :mrgreen:

Živimo u idiokratiji, nema drugog objašnjenja.
Ipak Tadić se slobodno šeta ulicama, AV to nikada neće da može.

Gde je pogrešio Aleksandar Vučić u vođenju svoje politike? Po meni umesto da je od Srbije napravio pravnu državu on je ozakonio bezakonje. Sve vreme na rečima on je zaštitnik običnih ljudi ali u stvarnosti on je postao zaštitnik krupne oligarhije, i one nasleđene i one koju je sam stvorio. I njegova apsolutna vladavina se na kraju kad se podvuče crta može okarakterisati kao neuspešna. Srbija nije pravedno društvo, Srbija je i dalje zemlja ogromnih apsurda i brojnih besmisla. Vaše mišljenje o 13 godina vladavine Aleksandra Vučića?
Nije pogriješio Vučić, nego njegov tata.

Gde je pogrešio Aleksandar Vučić u vođenju svoje politike? Po meni umesto da je od Srbije napravio pravnu državu on je ozakonio bezakonje. Sve vreme na rečima on je zaštitnik običnih ljudi ali u stvarnosti on je postao zaštitnik krupne oligarhije, i one nasleđene i one koju je sam stvorio. I njegova apsolutna vladavina se na kraju kad se podvuče crta može okarakterisati kao neuspešna. Srbija nije pravedno društvo, Srbija je i dalje zemlja ogromnih apsurda i brojnih besmisla. Vaše mišljenje o 13 godina vladavine Aleksandra Vučić.
Taj je pogrešio što se rodio uopšte.

Nije on nista pogrijesio, on radi ono sto hoce, prisvojio drzavu, zloupotrebljava vlast, kupuje i krade izbore, siri mrznju i netoleranciju naspram neistomisljenika, preuzeo kontrolu nad policijom, vojskom i sluzbama u cilju sopstvene odbrane od naroda, kojem je dosta korupcije i izdaje.

.
Нигде он није погрешио.

Ми (радикали) смо погрешили.

.

AV je zastitnik pre svega krupnog stranog kapitala to se najbolje vidi po udelu stranaca u bankarskom sistemu , profitnim sektorima (farmaceutska industrija cementare trgovinski lanci, vode, rude, gradnji puteva, preradjivacka industrija, konditorski proizvodi.....) u kojoj je on odkad je na vlasti povecao udeo profita stranaca. Vidi se prema ekonomskoj politici gde su strane investicije prioritetne gde se drzi fiksni kurs koji pogoduje strancima a destimulise domacu proizvodnju, vidi se po ustupljenim drzavnim poslovima strancima na primer platnom prometu, vidi se po zabrani finansiranju drzave i njenih investicija sto inace rade sve normalne zemlje sveta, vidi se po tome sto bezi od razvojne politike tj. domacih razvojnih banaka i fondova, trzista kapitala kao djavo od krsta
U svemu tome udenuo se njegov lopovsko izdajnicki aparat koji kupi pinkle preostalog dela nacionalnog bogatstva kao nagradu za prljav posao koga obavlja za strance. No opet strance to nista ne obavezuje kada budu uvideli da mu je odzvonilo podrzace one koje su voljni nastavili istovetnu politiku uz umiveniju varijaciju.
Meni je neshvatljiva ta slabovidost Srbalja koji ne vide siru sliku vec im je kao kljusadima suzena slika (medijskim ularima) pa vide samo Vucicev lopovluk.

Back