VUČIĆ JE GOTOV!!!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
stampano_689_01-bgd.jpg

DJV je rekao da je gotov. Svi udarili na njega. Kamo srece da je tako. Mozda i jeste_!:think:

Ono sto je zanimljivo DJV je udario na Ruse. Kako kada se mnogi ubise na ovom forumu da dokayu da je on u idealnom odnosu sa njima. Ili nije_!:sad2:

P.S. Naslov preuzet. Ne rusim ustavni poredak.

- - - - - - - - - -

A da, zaboravio sam, ruse ga i njegovi iz SNSa. Ovo sve pokazuje koliko je nesposoban.

DJV je UVEK u pravu. Zato je vreme da pozdravis buduceg Premijera Stefanovica,

Mracak, pa ti si sam u aprilu rekao da ce Vucic da vlada jos 10 godina. Ko da si malo zbunjen, a i vise si puta od tada to ponavljao kao mantru.

Kako je moguce da ga svi ruse? Sada i Rusi. Ti si se kleo da su oni u dobrim odnosima sa AVom. Ovo pre vidim kao dobar spin, zasto ce Vucic doneti neke odluke i za to kriviti Ruse da nije imao njihovu podrsku. Informer se ukljucio u hajku na Ruse kao sto to radi bljuc,U92, Danas...

Mracak, pa ti si sam u aprilu rekao da ce Vucic da vlada jos 10 godina. Ko da si malo zbunjen, a i vise si puta od tada to ponavljao kao mantru.

Kako je moguce da ga svi ruse? Sada i Rusi. Ti si se kleo da su oni u dobrim odnosima sa AVom. Ovo pre vidim kao dobar spin, zasto ce Vucic doneti neke odluke i za to kriviti Ruse da nije imao njihovu podrsku. Informer se ukljucio u hajku na Ruse kao sto to radi bljuc,U92, Danas...

Da, ali Vozdon ce biti novi Predsednik.

Doktor Stefanovic formalno preuzima Srbijansku Vladu.

Informer je sklon senzacionalnim naslovima kojima dize tiraz. Ne kazem da nema tacnih delova ali oni ih do te mere predimenzioniraju da prica dobija sasvim drugu konotaciju.

Sve je to meni jasno. Ali pogledaj pazljivo sta je sve napisano. Nema po kome nisu udarili. Vucic je sam protiv svih. Velikomucenik. Nije meni cudno sto je DJV opleo po zapadu, ali direktno da ga rusi Rusija, kao i njegovi clanovi, pa zatim navodi jedno ime... Reci da Vucic nema podrsku Rusije za njegove clanove je svetogrdje, kakvi god da su. Oni ovo citaju kao partijski list. Ako ima i nameru da se kandiduje za predsednika, predstavljanje da ima podrsku Rusije je veoma bitan faktor.

To je taktika,kao on je fin i bori se za Srbiju a svi su protiv njega,najbitnije uz njega je narod i te floskule.
A zapravo se umusio do ušiju, naobećavao (nalagao) i jednima i drugima i trećima.Sad je u problemu.
Ne zna kome je više šta slagao,stiže ga polako...

Sve je to meni jasno. Ali pogledaj pazljivo sta je sve napisano. Nema po kome nisu udarili. Vucic je sam protiv svih. Velikomucenik. Nije meni cudno sto je DJV opleo po zapadu, ali direktno da ga rusi Rusija, kao i njegovi clanovi, pa zatim navodi jedno ime... Reci da Vucic nema podrsku Rusije za njegove clanove je svetogrdje, kakvi god da su. Oni ovo citaju kao partijski list. Ako ima i nameru da se kandiduje za predsednika, predstavljanje da ima podrsku Rusije je veoma bitan faktor.

Cilj je da se ide na sabornost oko Vucica jer ga pritiskaju i jedni i drugi samo ovo je prvi put da se prozivaju Rusi da nam salju ultimatume. Greska ce biti Vucica da se kandiduje jer bolje je da zadrzi premijersko mesto i po cenu gubitka predsednika koji nema realnu moc. Ovako moze da ima kontra efekat jer do izbora je svasta moguce a jasno je to da ce se ici na polarizaciju birackog tela za i protiv sto je bitna razlika u odnosu na parlamentarne izbore gde Vucic odlicno vlada izbornom geometrijom.

Normalno je da Rusi traze imunitet za Nis imajuci u vidu IPAP sporazum sa NATO ali sumnjam bas da pritiskaju da saljemo vojnike u Siriju, ne znam po kom osnovu bi to radili sem ukoliko ne postoji neki usmeni dogovor vojno tehnicki sa njima po kome bi mi na drugoj strani dobili neke benefite u vezi oruzija ili saradnje.
Ovaj deo za finansiranje opozicije iz redova SNS mi vise deluje kao neka najava cistke u redovima SNS i targetiranja pojedinaca mada kec ol politika koju Vucic sporovodi moze biti i kontraproduktivna.

Сам против свих!!!

Још једно паћеничко показивање мушкости од стране Вучића. Попут оног "има муда, Срби му то неће опростити".

Паћеник да има мало мушкости у себи не би морао стално да је доказује разним спашавањима у Фекетићу, истоваривањима хуманитарне помоћи из хеликоптера, насловима попут "има муда" или "сам против свих" или причама како се тукао са Бед блу бојсима широм Хрватске, играњем кошарке и билијара пред камерама, атацима на Космајца кад нико други не сме да атакује на Космајца, спавања у касарнама кад му време за спавање по касарнама одавно прошло и сл. паћеничка доказивања мушкости.

Сам против свих!!!

Још једно паћеничко показивање мушкости од стране Вучића. Попут оног "има муда, Срби му то неће опростити".

Паћеник да има мало мушкости у себи не би морао стално да је доказује разним спашавањима у Фекетићу, истоваривањима хуманитарне помоћи из хеликоптера, насловима попут "има муда" или "сам против свих" или причама како се тукао са Бед блу бојсима широм Хрватске, играњем кошарке и билијара пред камерама, атацима на Космајца кад нико други не сме да атакује на Космајца, спавања у касарнама кад му време за спавање по касарнама одавно прошло и сл. паћеничка доказивања мушкости.

Hm, ambasadro u Vasingtonu je rekao da Putin ima veliki ego, DJV napao Ruse da ruse Vucica. Potaje sve zanimljivije u njegovoj glavi.

To je taktika,kao on je fin i bori se za Srbiju a svi su protiv njega,najbitnije uz njega je narod i te floskule.
A zapravo se umusio do ušiju, naobećavao (nalagao) i jednima i drugima i trećima.Sad je u problemu.
Ne zna kome je više šta slagao,stiže ga polako...

оно болдовано је јасно као сунце , човек је патолошки лажов и да додам једну веома битну ствар .

Да би владао несметано , он је око себе окупио и кусе и пасе , то је такав скуп олоша разбојника клошара и лопова да то није нормално . Сви они имају неке своје захтеве и због тога и имамо велики број неразумних одлука , рецимо бриселски споразум .

САМО ЈЕДАН ПРИМЕР , када су уведени прелази на Јарињу и када су дати пасоши шиптарима ,Србија је требала да гори , да по свим улицама висе обешени издајници и шта се догодило ....па ништа јер су све партије биле заокупљене са хапањем .

Он је свесно увео у власт сав олош и све клошаре са политичке сцене да би могао да ради шта хоће и сасвим је нормално да му се они из партије полако буне ....једу гомна сваки дан јер су напредњаци а немају никакве материјалне користи

Него, није ми јасна једна ствар.

Како, сви га руше, само ММФ и Европска комисија га непрестано хвале и тапшу по рамену (а будућа прва дама Америке Бил Клинтон га и шљепка по гузи).

vucic:-matori,sta je ovo,ne ruse me dovoljno danas,oce mi padne paranoja u krvi,buraz..
informer:-ma nema frke,matori,sa cu ti udarim naslov znas kakav batice,ima da ih boli ..dusa..za premijera.sas da vidis.
vucic:-ajde,leba ti. i nemo da te cimam svaki put,daj gledaj nek ti predje u naviku,sve vrti tako u tom stilu,s vremena na vreme, ajd ljubi te brat u prljav vrat... kapiras..
informer:-ma nema probleeema....

sta mislite,da li vucicevi privatni dijalozi vise lice na ovu formu ili...? "konsultovacu se sa vladom u skupstini,skupa izlazimo sa saopstenjem,bla,bla "

work,work,work,work,work...you see me doin ...nananana:_)

Него, није ми јасна једна ствар.

Како, сви га руше, само ММФ и Европска комисија га непрестано хвале и тапшу по рамену (а будућа прва дама Америке Бил Клинтон га и шљепка по гузи).

Meni je palo na pamet da ne pokusa da iscenira nesto i uvede vanredno stanje.

A za ovo si potpuno u pravu. Mada Informer citaju njegovi glasaci kao neki sveti tabloid. Sto u njemu pise to se ne razmatra, jer sve je na nivou dogme.

Cvijanovic je isto pre neki dan napisao neki slican clanak da ga svi ruse. Sto je prosto ne moguce. Ili je toliko bio lud da je svima sve i svasta obecavao.

Back