mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.058
Okupljeni u ćacilendu ispred skupštine napadaju okupljene građane.
Autorska tema
Autorska tema
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

oba klana zagovaraju da su je dni dobri a drugi losi dok zapravo mi vidimo samo talog sa obe strane![]()
Moj utisak je da jedna strana mnogo više laže od druge, a svi odavno znamo koja je to strana.Razlika je što jedni prete slučajnim prolaznicima a drugi biju ove što prete.
Pošten čovek se ne bavi politikom.Moj utisak je da jedna strana mnogo više laže od druge, a svi odavno znamo koja je to strana.
Ti gradjani nisu vreli kandidati za nobelovu nagradu za mir. Šteta što i mi imamo oči pa vidimo šta se dešava.Lopovi i ubice okupljeni u ćacilendu ispred skupštine napadaju okupljene građane.
Autorska tema
nagledali smo se oba klana proslih 12 meseci. nije video samo onaj koji nije zeleoRazlika je što jedni prete slučajnim prolaznicima a drugi biju ove što prete.
nagledali smo se oba klana proslih 12 meseci. nije video samo onaj koji nije zeleo
udbaKoji je ovo profil ljudi sto se satro cimaju za stranku i spremni su na ovo?Da nisu ovde zbog uverenja kukala nam majka
Za rat su potrebne etnicke razlike, zato ste vi dovukli Novopazarce kao zadnju naduLopovi i ubice okupljeni u ćacilendu ispred skupštine napadaju okupljene građane.
Pusteni su iz zatvora da odrade umanjenje kazne i sl.Koji je ovo profil ljudi sto se satro cimaju za stranku i spremni su na ovo?Da nisu ovde zbog uverenja kukala nam majka
a ovu su srpski vitezovi 21ovg vekaZa rat su potrebne etnicke razlike, zato ste vi dovukli Novopazarce kao zadnju nadu
Osudjenici, navijači...Koji je ovo profil ljudi sto se satro cimaju za stranku i spremni su na ovo?Da nisu ovde zbog uverenja kukala nam majka
nema sta da nas iznenadjuju eno ih dole maltretiraju sve sto je srpsko vec duze vreme,ali srbi su zauzeti brane satore ispred skupstinesta sprecava siptare da spucaju kamikaza dron u neku masu?
pa dok se ispostavi ciji je ode Srbija u 3 lepe.
i nemamo nikakvu odbranu od teroristickih napada. a imamo siptarske pekare skoro u svakom selu.
nemoje posle da bude bosonogi kozojebi iznenadili
Saznacemo vec danas.Ko je muškarac iz ćacilenda koji ispred skupštine gestikulacijom poziva na klanje okupljenih građana?
Pogledajte prilog 1811184Pogledajte prilog 1811185

A žena?Pošten čovek se ne bavi politikom.

Pa divno, onda ce i ostati na vlasti, nije ni prvi ni poslednji. Jbg takav je zivot...da, na sve je spreman samo da ostane na vlasti!