mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.795
Vučićeva sahrana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vučićeva sahrana?
I ne samo sa njima, i sa Bošnjacima, a baš svaki pošteni Albanac na Tviteru pumpa koliko god može.
Ovo može da se objašnjava pomoću “AV-ove zavere” samo ako neko pokušava da druge natera da ćute:
Знаш како, пацови се једу међусобно, кад догори.

Ti to bar znaš ...
A što si mu dozvolio da te baš toliko iskara ?![]()

džaba vam sve - ima 600.000 onih koji svaki put glasaju nervno emotivno za drugog a posle zaborave i pričaju kako nisu glasali uopšte.
Boles' ne bira, šta češ...
Možda u sledećem životu
Za ovaj, eto, sažaljevam slučaj![]()
![]()
On je predsednik države i ako to PROTOKOL nalaže onda mora tako.Nego, šta kažeš za ovo što sam napisao,za činjenicu da blokaderi od početka šuruju sa Hrvatima?
Gavrane,hajde pokušaj da se ponašaš normalno.Čemu slike svetaca na ovaj način ?
Nismo, jer je ušao u rezoluciju EU o postojanju sumnje da je korišćen.Nafstresnica je bila, nemojte to da negirate. Odgovorni ce morati da odgovaraju. Ali to zavisi od tuzioca koji bodi slucaj i koji je gledaj slucajnost blokader.
O zvucnom topu
I da dođe 2000 ljudi, doći jer to žele a ne zato jer su plaćeni. Da ne pominjem masu ljudi koji su su strahu od režimskih poteza. I da ne dođu, misliš da će takvi opet birati SNS?ste prestali da pricate jer ste ispali glu.. pali ste na pricu , ne znajuci sta je zvucni top i koji su njegovi efekti. Ne pricate vise o tome i ne vrsite vise pritisak da se ta prica ne napusta? Da vas nije mozda Vuci zvao i rekao vam da prestanete da pricate o tome? Koga lazete bre? Ja sam bio tamo na protestu, nije bilo nikakvog topazz prestanite da se lozite na price koje verovatno plasira Vicicev tim da vam skrene paznju sa vaznijih tema. A ne znam za spavanje i sanjanje, ovaj blokaderski protest je pun ljudi koji previse fantaziraju i previse mastaju. To je dovelo da se izgube u realnosti i da izgube kompas. Veliko okupljanje na 36 lokacija sirom Srbije se zavrsilo skupom od skoro 2000 ljudi , po par desetina na svakoj lolaciji , na nekoliko lokacije se pojavio 1 covek!! Na nekima niko nije ni dosao!!!!!
Malo se pozabavite sta je dovelo do toga da sutra ne bi ponovo dolazili u situaciju da se blamirate.
jedno pitanje , zrela ste i iskusna osoba , kolioo ljudi ce doci na skup 1 novembra?
Slobodna procena, 100-200-500 hiljada? Nemojte pocinjati sa pricama kako AV zove telefonom blokadere i moli ih da ne izadju na protest, pa se pojavi 20-25 hiljada iz cele Srbije . To je manje od 0,5 % populacije Srbije .
Očekuješ da napusti tradiciju?To ne znamo. Nek da izjavu istinitu, a ne laznu kao u kameru za medije.
I ovde si pogrešio. Svi koji su sns i koji su hteli, izašli su. Mnogo više je onih koji iz raznih razloga ne smeju na proteste ali sigurno neće glasati za sns, jer im sns garantuje samo strah.Vucicevi glasaci ne izlaze na skupive i proteste. Ali izlaze na izbore. Tu je problem koji ne mozete da resite i koji ne mozete da svrarite.
Evo za par dana 1 novembar. Ako uspete da dovedete 400 hiljada ljudi, to vam je 10% glasaca. Porazgovarajte sa njima na protestu i ubedite ih da izadju na izbore. Imate sigurno 10% i prelazite cenzus. Ako dovedete 2 miliona kao sto pricate , AV odlazi sa vlasti. Prosta matematika. Jos bolje, REALNOST!!!
Као да су друге теме боље?Odustao sam od teme, sjetio sam se što izbjegavam ovakve teme.Ovo je jedna velika luda kuća.![]()

S kim?On je predsednik države i ako to PROTOKOL nalaže onda mora tako.Nego, šta kažeš za ovo što sam napisao,za činjenicu da blokaderi od početka šuruju sa Hrvatima?
Vernici ne postoje.Provociraš vernike SPC?
On je vaš svetac.Gavrane,hajde pokušaj da se ponašaš normalno.Čemu slike svetaca na ovaj način ?
Komunizam.Šta je ovo?!?!?!
![]()
![]()
![]()
I u izvestaju izvestioca Ujedinjenih nacija o torturi gradjana, gde je nazvan eksperimentalnim akusticnim oruzjem.Nismo, jer je ušao u rezoluciju EU o postojanju sumnje da je korišćen.