AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 36.548
https://www.blic.rs/vesti/politika/...ku-od-48-sati-vec-sad-znam-ko-ce-biti/jt60cmh
Mandatar za sastav nove vlade Srbije biće imenovan u roku od 48 sati, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
- To će biti u petak uveče ili u subotu ujutru - rekao je Vučić nakon završetka sednice predsedništva Srpske napredne stranke i istakao da će i Ana Brnabić i Miloš Vučević biti deo nove vlade.
On je rekao da su na današnjoj sednici razgovarali o svim važnim temama.
- I u roku od 48h imaćete odgovore, pošto smo sagledali sve izveštaje, Vlada će obavestiti javnost i oko najavljene Parade ponosa i svega drugog, tako da je očigledno ova nedelja nedelja odluka. Sutra imamo predstavnike SAD i EU celo popodne i veče. Srećom, naši građani će da uživaju, nadam se u dobroj košarci naših, a mi drugi ćemo da se bavimo kosovskim problemom - rekao je on.
Vučić je naveo da je bilo četvoro da mandatar ne bude iz redova SNS, a da je ogroman deo ljudi bio za to da mandatar bude neko od dva kandidata.
ПРЕОБРАЖЕЊЕ Вужићево
Сад је председник странке .. За два дана ПРЕДСЕДНИК
ЧУДО ЉУДИ
СПЦ архиреји у заносу ..Сишао је нови ИХ
...
Да ли присуствујемо чуду духовне или матерјалне природе ?
Mandatar za sastav nove vlade Srbije biće imenovan u roku od 48 sati, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
- To će biti u petak uveče ili u subotu ujutru - rekao je Vučić nakon završetka sednice predsedništva Srpske napredne stranke i istakao da će i Ana Brnabić i Miloš Vučević biti deo nove vlade.
On je rekao da su na današnjoj sednici razgovarali o svim važnim temama.
"Odluka i o Paradi za 48 sati"
- Čini mi se da sam mnogo toga saznao i čuo od ljudi iz Predsedništva naše stranke o tome. Danas znam ko će biti mandatar, a u skladu sa Ustavom Republike Srbije, saopštiću ime u roku od 48 sati. Saopštiću to kao predsednik republike, jer to ne mogu da radim kao predsednik stranke. Ili petak poslepodne ili subota jutro saznaćete ime mandatara - rekao je on i dodao da će se "u roku od 48 sati znati odluka i oko najavljene parade i drugih pitanja".- I u roku od 48h imaćete odgovore, pošto smo sagledali sve izveštaje, Vlada će obavestiti javnost i oko najavljene Parade ponosa i svega drugog, tako da je očigledno ova nedelja nedelja odluka. Sutra imamo predstavnike SAD i EU celo popodne i veče. Srećom, naši građani će da uživaju, nadam se u dobroj košarci naših, a mi drugi ćemo da se bavimo kosovskim problemom - rekao je on.
Vučić je naveo da je bilo četvoro da mandatar ne bude iz redova SNS, a da je ogroman deo ljudi bio za to da mandatar bude neko od dva kandidata.
ПРЕОБРАЖЕЊЕ Вужићево
Сад је председник странке .. За два дана ПРЕДСЕДНИК
ЧУДО ЉУДИ
СПЦ архиреји у заносу ..Сишао је нови ИХ
...
Да ли присуствујемо чуду духовне или матерјалне природе ?