Kada on bira osobu koju postavlja, prvo uslov je da ta osoba ne moze nikako imati vecu podrsku u narodu od njega. On ce otici na mesto premijera. Njemu se ne dopada niko od njegovi funkcionera, za sve ima odredjenu zamerku, niko se dovoljno ne trudi da ga odbrani u ova vremena krize, niko se dovoljno ne zalaze ni za njega ni za stranku...Sledeci uslov je da osoba nicim ne zasluzuje to mesto, tako ce od njega dobiti neocekivani poklon i biti mu zahvalna kao Bogu, pokorna... Osoba bez velikih ambicija u stranackoj karijeri...I na kraju, ali ne najmanje bitan uslov...Tacnije ovaj uslov je najbitniji....Osoba nikako ne sme da bude vise nacionalisticki nastrojena od predsednika, a nikako vise okrenutas Rusiji, cak mora biti vise okrenut Evropi, evo i zasto: Znamo da smo zavisni ekonomski od EU, te je predsednik tu da obavlja sve "prljave", obavezne poslove koje nase nacionalisticko biracko telo ne voli....A Vucic kao premijer ce biti tu za nacionalisticke odluke, za vezu sa Rusijom, za obostranu ljubav sa nasim birackim telom koji je ogromnom vecinom nacionalisticko... Za njega, ovog puta kao premijera ce biti rezervisano da Srbuje i Rusuje, a ne nikako za nekog tamo uglacenog predsednika...Taj ce da se smeje kada se bude fotografisao i sretao sa Evropskim liderima, a nas Vucic ne...Vucic ce se smejati u Moskvi, Pekingu u Africi...Dakle ocekujem neku novu slinu, nekoga cije ime nijedan mediji nece pogoditi(to Vucic posebno voli da uradi)...Taj ce mucenik na mestu predsednika da ima taj narativ kako mi tezimo EU, kako nam je to glavni cilj itd., cak ce mozda i sam da bude ubedjen da mi imamo taj cilj... Ali, da se ne ponavljam, vise i ptice na grani znaju moj stav da se radi o laznom putu u EU i da mi tamo ne idemo zahvaljujuci sluzbi, a sada vec i narodu koji je uz nju...