Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 13.883
istina..moj pokojni deda dobio poziv za glasanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istina..moj pokojni deda dobio poziv za glasanje
Zamisli da u tom tvom slučaja razmišljanja, prozivaš i Makrona, Putina, DjinPinga, Melonijevu, Orbana, Dodika.. itrpaš ih u isti koš.Sloboda mišljenja, opredeljenja i izražavanja je potpuno legitimna i legalna dokle god ona objektivno ne ugrožava druge ljude. U ovom slučaju ta "sloboda" se odnosi na podršku i saučesništvo kriminalnoj organizaciji. I tako ćete biti i tretirani. Kao saučesnici.
Kad dodješ na vlast a sada si miljama od nje, onda u SUP/MUP, skupštinu pa mijenjaj zakone, propise.. do tada i dalje fantaziraj i izmišljaj.Иживљавам се зато што те доживљавају као боскета? Нено, не можеш имати две пријаве, тј, две различите адресе, не можеш гласати на локалним изборима, а то је управо оно што ви босанци радите. Дотерају вас камионима, аутобусима, и гласате на неколико бирачких места... Добијете и дневницу. Можда грешим, али ми се чини да је забрањено продавати/куповати гласове. Ћирилица је и босанско писмо. Бугари и још неки народи користе ћирилицу. Распитај се. Није ексклузива Србија и Срба. Промашио си балун.За Хрвате ме баш заболе.
Шта измишљам? Да подржавате мафију? Да разарате све чега се дотакнете? Да сте поделили народ? Да сте све обесмислили?Kad dodješ na vlast a sada si miljama od nje, onda u SUP/MUP, skupštinu pa mijenjaj zakone, propise.. do tada i dalje fantaziraj i izmišljaj.
Čijim ti očima gledaš? N1 ..Шта измишљам? Да подржавате мафију? Да разарате све чега се дотакнете? Да сте поделили народ? Да сте све обесмислили?
Што се бламирам боске? Зашто мислиш да је нормално да се све гледа туђим очима? Док ти ДЈВ и жвалега не сервирају "непријатеља", ти не знаш на кога си љут, кога мрзиш? Зашто наступаш као навијач? На којем кантару ти измери "70% народа и грађана Србије"?Čijim ti očima gledaš? N1 ..
Jel,ti neko brani da skineš mafiju sa vlasti a sa njom i 70% naroda i gradjana Srbije.. ti bi nekom silom, a ne pameću i nekom sposobnošću.
To ti je realnost, džaba se ovdje blamiraš.
Ćemo da vidimoZamisli da u tom tvom slučaja razmišljanja, prozivaš i Makrona, Putina, DjinPinga, Melonijevu, Orbana, Dodika.. itrpaš ih u isti koš.
Fantazije i nerealna očekivanja nisu zabranjene ali su obično rezultati ravni nuli.. čak i pogubni.
Ma kakav Nislija, kud Nislije pisu "nadstresNJice" umesto "nadstresnice"? Na drugom mestu u ovoj temi je napisao "radit" umesto "raditi", tako Nislije ne govore, nego samo Hrvati.Ej tugo, lik koji tvrdi da je sa Kosova poreklom i da živi u Nišu, po njemu valjda nekakvom velegradu, 80 odsto Srbije naziva "vukojebinama", dok je u Beogradu po tom izopačenom umu "situacija komplikovana" jer je pun građana drugog reda i prljavih Bosanaca, Nepalaca i Cigana. Ono ne znaš da li da se smeješ ili da plačeš na ovu gadariju, oličenje netolerancije, gluposti i pokondirenosti.
Pisao sam ranije da moj drug Nikola ima marketing agenciju koja vrši istraživanja i koja godinama unazad pogađa rezultate izbora skoro u procenat..
Ranije kad ga pitam: Nidžo šta će biti ? kad mi odgovori, skroz se sjbm
Stvari su se ove godine drastično promenile zato što Vučić i Esenes protiv sebe nemaju Đilasa već imaju narod Srbije...
Zato me sada Nikola ubeđuje da bi Esenes izdajnici glat izgubili izbore.. zadnje istraživanje koje je radio krajem maja: Esenes 38 %, narod Srbije 62 %
Recimo moj Niš: na prošlim izborima Esenes su izgubili ali su se zadržali na vlasti zbog tog nekog iz ruske stranke.. dakle ti izbori su bili pre nadstrešnjice u situaciji kada je veliki broj Nišlija boleo k da izađe i da glasa.. zamislite kakav će nokaut Esenes da dožive na sledećim izborima!
Novi Sad: Eseenes se u tom gradu raspao.. pitanje je da l bi imali 20% glasova
Beograd: tu je stvar komplikovana.. pun krac Cigana, Nepalaca, Bosanaca, ovih onih ali studenti bi i tu bili veliki favoriti
Užice, Kraljevo, Čačak, Kragujevac, Loznica. videlo se na protestima šta narod misli i kako će da glasa
znači Vučiću su od gradova ostale vukojbine tipa Zaječar ( i tu je 50-50 situacija ) , Majdanpek, Ćuprija, Leskovac, Vranje itd.. manji gradovi i sela gde će dobit ali i tamo sa tesnom većinom..
On to zna, zna da bi bio gotov i zato ne raspisuje izbore..
Nije hteo da te uvredi, nisi ga razumela.Čemu taj neprijateljski ton, nema potrebe.
Neću ti se više obraćati, prijavi ove moje postove, odradiće već svoj posao.
Lazov!istina..moj pokojni deda dobio poziv za glasanje
Upravo tako. Izbori pa ako pobede nek vladaju. Ako ne nema ljutnje.Nek opozicija dobije izbore i prvi ću da čestitam. Zato i služe izbori, da narod kaže svoje i ako narod želi opoziciju, nek oni vladaju, logično i nikakav problem.
Ali ako hoćete nasiljem na ulici, nekakvim obojenim revolucijama ili što nesretni Jovo Bakić reče, da ganjate ljude po ulicama a oni da skaču u
reku, e taj film nećete gledati.
Hulji gubitak izbora nije opcija jer za njih to znači i gubitak slobode. Da 1% dobije on ne bi priznao poraz. Prosto ne sme. Šta misliš zašto ne sme raspiše izbore? Zna da je ugasio.Upravo tako. Izbori pa ako pobede nek vladaju. Ako ne nema ljutnje.
Jer vam nudio izbore niste hteli. Srbija autokratska? Pa pogledaj na zapadu kako policija postupa prema blokaderima.Hulji gubitak izbora nije opcija jer za njih to znači i gubitak slobode. Da 1% dobije on ne bi priznao poraz. Prosto ne sme. Šta misliš zašto ne sme raspiše izbore? Zna da je ugasio.
A drugo, demokratski izbori su validni u normalnom demokratskom uređenju. U autokratskoj diktaturi svaki način svrgavanja diktatora je i legalan i legitiman.
U Bešenevu je najkritičnije po Vučića.Kakav smehotres od teme, a šta kaže tvoj drug koliko će dobiti ostale partije, izmedju njih i socijalisti i zavetnici i kako će te nazovi opozicione partije + studenti blokaderi da se usaglase izmedju sebe, da sopstvenu sujetu i ambicije ostave po strani ?
I da bude tih 30+ procenata glasova SNS će i dalje biti daleko najjača stranka u Srbiji.
PS Istraživanja SVIH agencija kod nas kažu da će SNS biti opet 40+ a to su Ipsos, Faktor plus, Sprint...
Nema on šta da nudi ili ne nudi. Država je u političkoj krizu i mora da raspiše izbore. Sad na na njemu je. Studenti su mu dali lepo dve opcije. Da mirno ode u zatvor (izbori) ili da bude bačen tamo ako uopšte čitav stigne do tamo. Očigledno je izabrao drugu opciju. Ok, kako god. Meni lično i jeste draža opcija da ih jurimo po ulicama.Jer vam nudio izbore niste hteli. Srbija autokratska? Pa pogledaj na zapadu kako policija postupa prema blokaderima.
Kakav smehotres od teme, a šta kaže tvoj drug koliko će dobiti ostale partije, izmedju njih i socijalisti i zavetnici i kako će te nazovi opozicione partije + studenti blokaderi da se usaglase izmedju sebe, da sopstvenu sujetu i ambicije ostave po strani ?
I da bude tih 30+ procenata glasova SNS će i dalje biti daleko najjača stranka u Srbiji.
PS Istraživanja SVIH agencija kod nas kažu da će SNS biti opet 40+ a to su Ipsos, Faktor plus, Sprint...
Nije ovo nikakva pretnja sto cu napisati, samo logicno pitanje. A stvarno mislite da cete nas juriti ulicama a mi stojati i gledati i ici vam ko ovce na klanje?Nema on šta da nudi ili ne nudi. Država je u političkoj krizu i mora da raspiše izbore. Sad na na njemu je. Studenti su mu dali lepo dve opcije. Da mirno ode u zatvor (izbori) ili da bude bačen tamo ako uopšte čitav stigne do tamo. Očigledno je izabrao drugu opciju. Ok, kako god. Meni lično i jeste draža opcija da ih jurimo po ulicama.
A ta demagoska proseravanja o zapadu i postupaju policije sa demonstrantima, na to padaju valjda još samo njegovi poludebilni fanovi. Porediti kriminalnu državu poput Srbije sa zapadnom demokratijom je u najmanju ruku sprdnja.
E moj druže, pa Sloba je bio ozbiljna faca i imao svojevremeno realnih 60, 70+ procenata podrške pa je završio kako je završio. A Slobina policija je bila ozbiljno zajebana policija u odnosu na ove retarde koji danas glume policiju. Pa su 5. oktobra klečali i kukali u Majke Jevrosime da ih narod ne linčuje. Samo smo se zeznuli tada i preskočili 6.oktobar i danas imamo ovu povampirenu gamad na vlasti. Šta ti jadan sa tom bednom podrškom umišljaš da ćeš raditi ako narod popizdi kao 5. oktobra ili ne daj bože, kao pri padu Čaušeskua? Biće "bež'te noge, posraću vas!".Nije ovo nikakva pretnja sto cu napisati, samo logicno pitanje. A stvarno mislite da cete nas juriti ulicama a mi stojati i gledati i ici vam ko ovce na klanje?
Jedno je Milosevic a drugo Vucic. 90ih smo ziveli u bedi nevidjenoj Milosevic je izgubio izbore sto su potvrdili i tadasnji radikali. I nije hteo da prizna zato je i skinut. Sad se zivi sasvim ok, ko god hoce da radi posla ima lepo se zaradjuje, svake godine na more, voze se auta dobra...E moj druže, pa Sloba je bio ozbiljna faca i imao svojevremeno realnih 60, 70+ procenata podrške pa je završio kako je završio. A Slobina policija je bila ozbiljno zajebana policija u odnosu na ove retarde koji danas glume policiju. Pa su 5. oktobra klečali i kukali u Majke Jevrosime da ih narod ne linčuje. Samo smo se zeznuli tada i preskočili 6.oktobar i danas imamo ovu povampirenu gamad na vlasti. Šta ti jadan sa tom bednom podrškom umišljaš da ćeš raditi ako narod popizdi kao 5. oktobra ili ne daj bože, kao pri padu Čaušeskua? Biće "bež'te noge, posraću vas!".
Druže, ti stvarno misliš da u 21. veku neko može da se sakrije iza neta?Jedno je Milosevic a drugo Vucic. 90ih smo ziveli u bedi nevidjenoj Milosevic je izgubio izbore sto su potvrdili i tadasnji radikali. I nije hteo da prizna zato je i skinut. Sad se zivi sasvim ok, ko god hoce da radi posla ima lepo se zaradjuje, svake godine na more, voze se auta dobra...
Tad nikoga postenog koji je bio za Slobu niko nije dirao nakon promena. A vi pisete juricemo vas ulicama? Jer mislite na sve glasace pa i anonimne na netu da nadjete preko IP adrese?
A za vreme zutih bilo ok? Nadali smo se boljem zivotu kad ono 500.000 ljudi ostavili bez posla, 26 posto nezaposlenosti, plate jedva 300 evra, minimalac 160 evra, kurs dinara nestabilan, budzet 2012 imao para za isplatu jos 3 penzije nakon cega bi bankrotiro.Druže, ti stvarno misliš da u 21. veku neko može da se sakrije iza neta?Mora da su vas to uveravali u regrutnom centru za botove.
Da mi je neko to rekao pre 25,30 godina smejao bih se, ali Sloba je bio pojam normalnosti i drzavnika za ovog psihopatu.
A te floskule dobro se živi, ima posla, auti su dobri, na to kao što rekoh padaju poludebilna ćacad. Misliš da je žvala zaslužan za to? Kao što rekoh, razmere pošasti koje je ovaj režim naneo ovoj zemlji ćemo tek saznati kada djubre zvizne i kada se otkrije realno stanje. Degenerik je 13 godina samo zaduživao drzavu i krao pare.
I da, lično se nadam da ćemo vas juriti po ulicama. Vi ste saučesnici kriminalne organizacije i tako morate biti tretirani.