Vučić i SNS izgubili sve gradove u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije privrženost nekakvoj političkoj opciji znak osvešćenosti i morala. Treba biti čovek. Neko ko ispisuje onakve gadarije sigurno nije ni osvešćen ni moralan.
U situaciji u kojoj je jedna stranka, pokret, ideologija ociti pokazatelj zla, kriminalnih sklonosti, korupcije, nepotizma, onda upravo zavisi od licnog psiholosko moralnog pecata pojedinca hoce li podrzati takav destruktivni rezim ili ce se oglasiti i dici protiv njega.

Moralni i posteni ljudi, inteligentni takodjer se jednostavno moraju dici protiv SNS kriminalaca.

ne bih bio toliko optimističan
držim se istraživanja mog druga koji kaže da pucaju ubedljivo ali da će i dalje imati veliki broj glasova.. više od 30 %...
ono što je bitno da se posle tih izbora izvrši lustracija, da se pohapsi ceo vrh stranke ... e na sledećim izborima bi možda bili oko cenzusa tj doživeli bi sudbinu Šešelja i Radikala
Ja na zalost cenim preko 40% jer ce dosta glasova pokrasti, spremiti dzakove u nekim manjim mestima, dovuci Bosance itd...

80 % Srbije? Tebi su Majdanpek, Leskovac i Vranje 80 % Srbije ? :D
nepismeni Ćaci..

Prema zvaničnim podacima sa poslednjeg popisa stanovništva oko 56 odsto stanovništva Srbije živi u gradovima, a ostatak je seosko stanovništvo. U Beogradu živi oko 20 odsto stanovništva Srbije, a većina nije tu rođena. Odakle su tvoji roditelji? Odakle se doseliše u taj "velegrad" Niš? Ili tvojim primitivnim rečnikom da te upitam iz koje su "vukojebine".

Prema zvaničnim podacima sa poslednjeg popisa stanovništva oko 56 odsto stanovništva Srbije živi u gradovima, a ostatak je seosko stanovništvo. U Beogradu živi oko 20 odsto stanovništva Srbije, a većina nije tu rođena. Odakle su tvoji roditelji? Odakle se doseliše u taj "velegrad" Niš? Ili tvojim primitivnim rečnikom da te upitam iz koje su "vukojebine".
znači potvrđuješ moju teoriju: Puko ti je izdajnik.. uskoro ostaješ bez sendviča!
Izgubio je gradove..

Ja na zalost cenim preko 40% jer ce dosta glasova pokrasti, spremiti dzakove u nekim manjim mestima, dovuci Bosance itd...
nema šanse 40 % da uzme.. veruj mi.. lik se bavi ozbiljnim marketingom.. računao je sve..i tu krađu i Bosance i sve
da ima preko 40 % sad bi raspisao izbore jer će za godnu dana imati samo manje od toga....ali nema.. na 35 % je... zna da gubi i sada i za godinu dana..produžava vlast da se još malo nakrade..evo ova legalizacija npr
umiru penzioneri, klinci postaju punoletni

Poslednja izmena:
Pisao sam ranije da moj drug Nikola ima marketing agenciju koja vrši istraživanja i koja godinama unazad pogađa rezultate izbora skoro u procenat..
Ranije kad ga pitam: Nidžo šta će biti ? kad mi odgovori, skroz se sjbm

Stvari su se ove godine drastično promenile zato što Vučić i Esenes protiv sebe nemaju Đilasa već imaju narod Srbije...
Zato me sada Nikola ubeđuje da bi Esenes izdajnici glat izgubili izbore.. zadnje istraživanje koje je radio krajem maja: Esenes 38 %, narod Srbije 62 %

Recimo moj Niš: na prošlim izborima Esenes su izgubili ali su se zadržali na vlasti zbog tog nekog iz ruske stranke.. dakle ti izbori su bili pre nadstrešnjice u situaciji kada je veliki broj Nišlija boleo k da izađe i da glasa.. zamislite kakav će nokaut Esenes da dožive na sledećim izborima!

Novi Sad: Eseenes se u tom gradu raspao.. pitanje je da l bi imali 20% glasova

Beograd: tu je stvar komplikovana.. pun krac Cigana, Nepalaca, Bosanaca, ovih onih ali studenti bi i tu bili veliki favoriti

Užice, Kraljevo, Čačak, Kragujevac, Loznica. videlo se na protestima šta narod misli i kako će da glasa

znači Vučiću su od gradova ostale vukojbine tipa Zaječar ( i tu je 50-50 situacija ) , Majdanpek, Ćuprija, Leskovac, Vranje itd.. manji gradovi i sela gde će dobit ali i tamo sa tesnom većinom..

On to zna, zna da bi bio gotov i zato ne raspisuje izbore..
Свака част другу Николи, али ја верујем само оном што каже Ђорђе Вла'! До сада није омануо ни у Србији ни у Црној Гори.

U situaciji u kojoj je jedna stranka, pokret, ideologija ociti pokazatelj zla, kriminalnih sklonosti, korupcije, nepotizma, onda upravo zavisi od licnog psiholosko moralnog pecata pojedinca hoce li podrzati takav destruktivni rezim ili ce se oglasiti i dici protiv njega.

Moralni i posteni ljudi, inteligentni takodjer se jednostavno moraju dici protiv SNS kriminalaca.

Iza fanatične političke ostrašćenosti najčešće se krije psihološki poremećaj ličnosti ili neki interes. Ali evo uzmimo, taman i da je tačno to što pišeš, to opet ne čini pop80 moralnom i savesnom osobom. Lik je oličenje primitivca sa dna kace po (ne)vaspitanju, ograničenoj i primitivnoj svesti i skoro svemu što piše ovde. Da ne pominjem što je izrazito neinteligentan jer nije on, jadnik, kriv zbog toga. Dakle, nikakvo kačenje uz bilo koga ili uz bilo koju političku opciju ga neće izbeliti. Neko je jednostavno takav. Nema to veze sa političkim opredeljenjem.

Iza fanatične političke ostrašćenosti najčešće se krije psihološki poremećaj ličnosti ili neki interes. Ali evo uzmimo, taman i da je tačno to što pišeš, to opet ne čini pop80 moralnom i savesnom osobom. Lik je oličenje primitivca sa dna kace po vaspitanju, ograničenoj i primitivnoj svesti i skoro svemu što piše ovde. Nikakvo kačenje uz bilo koga ili uz bilo koju političku opciju ga neće izbeliti.
Ja oličenje primitivca a ti za sendvič podržavaš čoveka koji za 4 istetovirana bilmeza koji su slomili devojci vilicu kaže da su heroji i koje je pomilovao?

Poslednja izmena:
Koliko nose % glasovi penzionera?
Listom ce glasati za njega.To je pocetna brojka na koju ce se po razlicitim mjestima dodavati ostali glasovi.Pametno se uvukao u bulju penzosima najsigurnijim glasacima.
И ја сам пензионер и увек сам гласао против њега. Без потребе багателишете велики број грађана, уместо да се борите за њихове гласове, а не да их проглашавате за крезубе дебиле. И нама пензионерима је доста хоботнице.

И ја сам пензионер и увек сам гласао против њега. Без потребе багателишете велики број грађана, уместо да се борите за њихове гласове, а не да их проглашавате за крезубе дебиле. И нама пензионерима је доста хоботнице.
ima vas po gradovima normalnih al većina penzionera po selima je nepismena i teško da ćeš njega ubediti u nešto..oni i dalje veruju kada Vučić kaže da smo najrazvijenija zemlja na svetu i da smo ekonomski tigar i da ćemo sledeće godine leteti automobilima po Srbiji..

Nadji post gdje sam nazvao penzionere krezubim debilima.Naravno da ne glasaju svi penzioneri za narcisa ,ni svi mladi protiv narcisa.

Рано му је за анкету, још се нису искристале опције, а изгледа и да неће све док не буду расписни избори. Све је још прилично флуидно.
ovo je anketa : koliko bi ljudi u trenutnim okolnostima podržalo vlast a koliko studente.. jbg sve se menja ali ne vidim kako nešto može da se promeni u njihovu korist...

I ti si se našao da nekome i nekima osporavaš SLOBODU mišljennja, opredjeljenja i slobodnog izražavanja?
Sloboda mišljenja, opredeljenja i izražavanja je potpuno legitimna i legalna dokle god ona objektivno ne ugrožava druge ljude. U ovom slučaju ta "sloboda" se odnosi na podršku i saučesništvo kriminalnoj organizaciji. I tako ćete biti i tretirani. Kao saučesnici.

Poslednja izmena:
ima vas po gradovima normalnih al većina penzionera po selima je nepismena i teško da ćeš njega ubediti u nešto..oni i dalje veruju kada Vučić kaže da smo najrazvijenija zemlja na svetu i da smo ekonomski tigar i da ćemo sledeće godine leteti automobilima po Srbiji..
Више не живим у Београду, него у Књажевцу, али и ту му се подршка убрзано топи. Али не можеш да вређаш веома значајну категорију становништа и да очекујеш да гласа за тебе.

Више не живим у Београду, него у Књажевцу, али и ту му се подршка убрзано топи. Али не можеш да вређаш веома значајну категорију становништа и да очекујеш да гласа за тебе.
šta je konkretno uvreda?
iz Knjaževca si? Pa Nikola je iz Svrljiga :D

Back