Vučić i SNS izgubili sve gradove u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Druže, ti stvarno misliš da u 21. veku neko može da se sakrije iza neta? 🤣 Mora da su vas to uveravali u regrutnom centru za botove.
Da mi je neko to rekao pre 25,30 godina smejao bih se, ali Sloba je bio pojam normalnosti i drzavnika za ovog psihopatu.
A te floskule dobro se živi, ima posla, auti su dobri, na to kao što rekoh padaju poludebilna ćacad. Misliš da je žvala zaslužan za to? Kao što rekoh, razmere pošasti koje je ovaj režim naneo ovoj zemlji ćemo tek saznati kada djubre zvizne i kada se otkrije realno stanje. Degenerik je 13 godina samo zaduživao drzavu i krao pare.
I da, lično se nadam da ćemo vas juriti po ulicama. Vi ste saučesnici kriminalne organizacije i tako morate biti tretirani.
Posla ima moze se lepo zaraditi ali otic i doci sa posla je najveći problem jer neznam gde ce bagri blokaderskoj pasti napamet da blokira put. Pritom mi ugrozavaju osnovno ljudsko pravo da se slobodno krecem. Uz to razbijate drzavnu imovinu, napadate policiju, pa kad vas uhapse zalite se kako su vam prava ugrozena kao onom Bogdanu. Zamisli okovanog ga doveli na sahranu oca. Ili onu ruznu devojku kojoj su navodno pretili silovanjem. A nasli joj baklju u torbi. Pa sta ce joj baklja?

A za vreme zutih bilo ok? Nadali smo se boljem zivotu kad ono 500.000 ljudi ostavili bez posla, 26 posto nezaposlenosti, plate jedva 300 evra, minimalac 160 evra, kurs dinara nestabilan, budzet 2012 imao para za isplatu jos 3 penzije nakon cega bi bankrotiro.
Floskule iz priručnika za sns retarda. "Kako je bilo za vreme žutih"? I to je, jelte, opravdanje da danas bude loše i još gore? 😂 Druže, koliko je koštao kilogram luka ili krompira za vreme "žutih"? Koliko kvadrata stana? Itd..
I opet ćaci o "žutima" 😂🤣 Pa gde je taj šljam žutih nego kod tvog degenerika. 😂

Posla ima moze se lepo zaraditi ali otic i doci sa posla je najveći problem jer neznam gde ce bagri blokaderskoj pasti napamet da blokira put. Pritom mi ugrozavaju osnovno ljudsko pravo da se slobodno krecem. Uz to razbijate drzavnu imovinu, napadate policiju, pa kad vas uhapse zalite se kako su vam prava ugrozena kao onom Bogdanu. Zamisli okovanog ga doveli na sahranu oca. Ili onu ruznu devojku kojoj su navodno pretili silovanjem. A nasli joj baklju u torbi. Pa sta ce joj baklja?
Joj srce jedno... 🥺 Pa jel ti bas tako muče ti bezobrazni blokaderi? Tek će 😘

Ova tema je osvetlila jedan bizaran fenomen, a to je ekstremni pokondireni snobizam i netolerancija prema "vukojebinama" i "selendrama" tog malograđanskog polusveta koje zapravo i samo potiče upravo iz tih takozvanih "vukojebina" i "selendri". Oduvek sam se pitala odakle to potiče u ovoj pretežno seljačkoj zemlji na brdovitom Balkanu i kakva je to čudna samomržnja.
јес вама подржаваоцима снс картела и самом снс картелу је стало до села као и јелени карлеуши до астро физике

џаба та патетика
:mazi:

Back