Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona gajba Jelena je namontirana, covjek nosio papire, samo sto su Zuti zlotvori montirali gajbu kako bi izgledalo da je gospodin predsjednik Aleksandar Vucic bio nekakav paz koji je bio zaduzen za nosenje piva i pecenje svinje.

Каква парија - парија излази из странке: "Моја, моја и само моја Србија"
Остају опрани дбеовци, олигарси, кланови, полииканти, криминалци и сав остали сталеж унука комунизма.
Баш сте одвратно неспособни од 1944.г. да направите државу и друштво.
Уствари никада ови твоји то неће знати направити!....![]()
А ТЈЗВКЊК седи у Белом Двору и боли га патак за вас који у њему тражите СПаС

Otkako je SNS dosao na vlast, javna tuziteljica nema sta raditi zbog toga sto je sve transparentno i po zakonu.
Jedino sto bi mogla napraviti je pozabaviti se kriminalnim radnjama koje su se odvijale za strahovlade Zutih.
Ona gajba Jelena je namontirana, covjek nosio papire, samo sto su Zuti zlotvori montirali gajbu kako bi izgledalo da je gospodin predsjednik Aleksandar Vucic bio nekakav paz koji je bio zaduzen za nosenje piva i pecenje svinje.
SVI..SVI...SVI...SVI...
Твој сталеж је тотално кретенизован... све дијаболик до дијаболика...
Јебли те такви вршиоци моћи... дегенерисани од 1944, за 3 генерације..![]()
Ako pod U PRAVU mislis NIJE U PRAVU onda da.Ne pratim domaću politiku, ali šta god da radi za najmanje 90 % stvari znajte da je Vučić u pravu .
Šta god se mi u početku ne slagali ili slagali sa nekim stvarima ali tako jeste . I mi nismo u toj poziciji da znamo šta naš ''establišment '' zna i zato je nepotrebno preterano medijsko ''kukanje'' na njega .
Pošto nisam član nijedne stranke, kažem da je u pravu , i tako je. Svako ima pravo na mišljenje .Ako pod U PRAVU mislis NIJE U PRAVU onda da.
Pošto nisam član nijedne stranke, kažem da je u pravu , i tako je. Svako ima pravo na mišljenje .

U Srbiji ne postoji "povjest", postoji istorija.Да, али повјест не почиње од 2012. већ се те 2012. завршава повјест, а почиње пакао.
Vidiš, ako bih ja tebi napisao da si dripčina ili džukela, meni će moderator da izbriše poruku i da me banuje ekspresno.Глупи БоТа је испланирао, на наговор Микита Ракића, да свог архинепријатеља СРС растури, тако што ће да створи про ЕУ крило у СНС, а дрипци гладни власти (Тома и АВ) су решили да пљуну на све што су деценију и по причали, и зарад мало власти решили да постану бриселске кучкице.
I ja kad bih tebi napisao da si dripac i kuckica, i meni bi obrisali poruku, tako da, nezna pahuljice, ne cmizdri kako si diskriminisan na forumu, jer nisi.U Srbiji ne postoji "povjest", postoji istorija.
Tamo odakle ti širiš te bljuvotine se verovatno govori i piše drugačije, ne pomaže ti tu ni ćirilica mnogo.
Vidiš, ako bih ja tebi napisao da si dripčina ili džukela, meni će moderator da izbriše poruku i da me banuje ekspresno.
Tebi i sličnima je naravno dozvoljeno da pišete šta hoćete, dok god je to protiv vlasti i predsednika države.
Iako u pravilniku krstarice piše drugačije...
Misljenje je kao dupe.Pošto nisam član nijedne stranke, kažem da je u pravu , i tako je. Svako ima pravo na mišljenje .