Vučić gasi Srpsku naprednu stranku i formira "Moju Srbiju"?

Parada za sve :lol:

Fcg36CZWYAQujxo.jpg

Ona gajba Jelena je namontirana, covjek nosio papire, samo sto su Zuti zlotvori montirali gajbu kako bi izgledalo da je gospodin predsjednik Aleksandar Vucic bio nekakav paz koji je bio zaduzen za nosenje piva i pecenje svinje.

S montazom ili bez garant je inace nosio...
I duvao Šešelju u corbu da se ladi...mozda i probavao da vidi da nije otrovno....

Pa je posle kompleks od nosenja gajbi pretocio u vinski podrum..., a od sina napravio nosaca gajbi tj konobara...

:patkica:

...

Каква парија - парија излази из странке: "Моја, моја и само моја Србија"

Остају опрани дбеовци, олигарси, кланови, полииканти, криминалци и сав остали сталеж унука комунизма.

Баш сте одвратно неспособни од 1944.г. да направите државу и друштво.

Уствари никада ови твоји то неће знати направити!.... :kafa:

А ТЈЗВКЊК седи у Белом Двору и боли га патак за вас који у њему тражите СПаС

А ТЈЗВКЊК седи у Белом Двору и боли га патак за вас који у њему тражите СПаС

Твој сталеж је тотално кретенизован... све дијаболик до дијаболика... :lol:

Јебли те такви вршиоци моћи... дегенерисани од 1944, за 3 генерације..:lol:

Otkako je SNS dosao na vlast, javna tuziteljica nema sta raditi zbog toga sto je sve transparentno i po zakonu.
Jedino sto bi mogla napraviti je pozabaviti se kriminalnim radnjama koje su se odvijale za strahovlade Zutih.

A to bi stvarno trebala, za ovih deset godina se sigurno skupila gomila materijala...

Ona gajba Jelena je namontirana, covjek nosio papire, samo sto su Zuti zlotvori montirali gajbu kako bi izgledalo da je gospodin predsjednik Aleksandar Vucic bio nekakav paz koji je bio zaduzen za nosenje piva i pecenje svinje.

Nije nečasno nositi gajbu piva.

Ne znam zašto to neki spočitavaju kao neku manu Precedniku.

Kod mene je to plus.

Твој сталеж је тотално кретенизован... све дијаболик до дијаболика... :lol:

Јебли те такви вршиоци моћи... дегенерисани од 1944, за 3 генерације..:lol:

ТКЗВ 'оптимо' 'епити' се дегенеришу миленијума .....Завидан ниво ... Недостижно

Ne pratim domaću politiku, ali šta god da radi za najmanje 90 % stvari znajte da je Vučić u pravu .
Šta god se mi u početku ne slagali ili slagali sa nekim stvarima ali tako jeste . I mi nismo u toj poziciji da znamo šta naš ''establišment '' zna i zato je nepotrebno preterano medijsko ''kukanje'' na njega .
Ako pod U PRAVU mislis NIJE U PRAVU onda da.

Да, али повјест не почиње од 2012. већ се те 2012. завршава повјест, а почиње пакао.
U Srbiji ne postoji "povjest", postoji istorija.
Tamo odakle ti širiš te bljuvotine se verovatno govori i piše drugačije, ne pomaže ti tu ni ćirilica mnogo.

Глупи БоТа је испланирао, на наговор Микита Ракића, да свог архинепријатеља СРС растури, тако што ће да створи про ЕУ крило у СНС, а дрипци гладни власти (Тома и АВ) су решили да пљуну на све што су деценију и по причали, и зарад мало власти решили да постану бриселске кучкице.
Vidiš, ako bih ja tebi napisao da si dripčina ili džukela, meni će moderator da izbriše poruku i da me banuje ekspresno.
Tebi i sličnima je naravno dozvoljeno da pišete šta hoćete, dok god je to protiv vlasti i predsednika države.

Iako u pravilniku krstarice piše drugačije...

U Srbiji ne postoji "povjest", postoji istorija.
Tamo odakle ti širiš te bljuvotine se verovatno govori i piše drugačije, ne pomaže ti tu ni ćirilica mnogo.

Vidiš, ako bih ja tebi napisao da si dripčina ili džukela, meni će moderator da izbriše poruku i da me banuje ekspresno.
Tebi i sličnima je naravno dozvoljeno da pišete šta hoćete, dok god je to protiv vlasti i predsednika države.

Iako u pravilniku krstarice piše drugačije...
I ja kad bih tebi napisao da si dripac i kuckica, i meni bi obrisali poruku, tako da, nezna pahuljice, ne cmizdri kako si diskriminisan na forumu, jer nisi.

Back