Вучић: ДС жели повратак Шешеља

Vucic je rekao toliko gluposti do sada da i dan danas demantuje samog sebe tvrdeci da to sto je reko nije reko:zcepanje:
I ko moze da veruje takvom liku:eek:

И ја сам се годинама питао ко може да верује Драшковићу, Ђинђићу, Тадићу, Динкићу, Ђелићу, Дачићу и осталим Батићима,

па ето,
напабирче некако 126 ...

:roll::roll::roll:

Jeste stvarno, DS se bas upinje da vrati Seselja. :roll: Zabole ih i za njega i za Vucica. I za njegovu 'popularnost'.

Upravo tako ;)

Vučić polako pokazuje strah od povratka šešelja:mrgreen:

...polako ?:eek:...:D

Неважно је шта ДС жели(то је Ђинђић саопштио Карли),али је овде савршено јасно да Вучић и његова проевропска странка не желе повратак Шешеља ,јер знају да би их одувао.Ово само показује његов карактер.Он ако би дошао на власт,па тај би за*ебо Тита,Милошевића и Тадића заједно.Развио би се тај у првокласног диктатора.

Колико човек може бити гад да на овакав начин исказује жељу да се неко не врати из хашког мучилишта да би освојио власт.Идиот.

Idiot je malo dete za ovog nesposobnog, jedinaprofesijauživotu neuspeli politikant , ljigavog paćenika:bljak::bljak::bljak:

Ko normalan slusa (i jos otvara temu) sta je rekao Vucic?
Pa taj balavko je zadnjih 10 godina ispricao toliko gluposti da sad uvek demantuje da je uopste rekao ono sto je rekao.:rumenko:

:eek::eek::eek::eek::eek:

Еве га још један напредњак у РЕКОНТРИ!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf: :hahaha1:

Спавај Саво, спавај!!!

Jesam ja to dobro videla ili....?:prstic::flert:

NOVI SAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić smatra da Demokratska stranka (DS) silno želi povratak lidera radikala Vojvislava Šešelja iz Haga, kako bi mogla i dalje da pobeđuje na izborima.

"Takve priče su plasirane po nalogu DS-a, jer se deo ljudi u toj stranci nalazi u panici zbog činjenice da ih prestižemo po popularnosti. Oni bi sve dali da povrate Šešelja, kako bi mogli da pobeđuju, kao što su uvek pobeđivali zbog njega", istakao je Vučić u intervjuu novosadskom "Dnevniku", odgovarajući na pitanje da li bi povratak predsednika SRS ugrozio naprednjake.

http://www.rtv.rs/sr/vesti/politika/stampa/2009_08_28/vest_148300.jsp

има ли истине у речима Вучића....
или само маркетиншки покушај напредњака......

Sta sve *******i nece laprdati!

ЈЕСИ, ЈЕСИ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
И "ОРАНГЕ Ц" ударио РЕКОНТРУ, па се још и вади да није ни био напредњак!!!:hahaha1::rotf::hahaha1: :rotf::hahaha1:

Питај твоју другарицу Енч!!!:mrgreen:

:zper::zcepanje::zcepanje:

Kol'ko me sećanje služi baš si i ti između ostalih zdravorazumskih i ovo nedavno predvideo:mrgreen: ( pa neka nas nekE i nazivaju vidovitim Zorkama:mrgreen:), a ja priznajem :rumenko: nisam baš verovala:sad2:

Missim nisam očekivala baš tako brzo al' neka...bravo za prijatelje koji sagledaše istinu na vreme i sa kakvim đavolom i ljigom se bejahu u kolo ufatili:evil::klap::ok::whistling:

p.s. Ma verujem ja i tebi...što bi povlačila i drugaricu:cmok2:

Back