ВУЧИЋ: ДОВЕШЋЕМО СТРАНЕ СТРУЧЊАКЕ ЈЕР НАШЕ НЕМАМО (???!!!)

Ne mogu da dodju do izrazaja od partijskih ''kadrova''.Ja znam jednog coveka sto je zavrsio 3 fakulteta a predaje privatno casove jer nije hteo da se uclanjuje u partije.Radio napolju,dosao ovde i ne moze bez veza nista.A dosao je zbog bolesti roditelja.Siguran sam da ima dosta takvih primera.

Pa eto on se pravi pametan,nece da se uclanjuje u partije,pa sad neko ko nema tri ciste zauzima njegovo mesto.

Princip je prost. treba podstaci proizvodnju i izvoz;

Sta mozemo prodati zapadu? Nista.
Sta se prodaje zapadu? Kineska roba;
dakle otvoriti kineske fabrike i to prodavati zapadu ...a istoku ZDRAVU .hranu.

Naravno to sve treba da podrzi ekonomsko politicki program koji ovi tupani nemaju.

I narvno najvaznije - da se uspostavi DISCIPLINA, kako bi se sprovelo zacrtano pa makar ih 50posto otislo na robiju.
Inace mrka kapa.

Tako nesto moze da sprovede samo Seselj. Metiljavi naprdnjaci , cisto sumnjam.

Poslednja izmena:
Princip e prost. treba ppdstaci proizvodnju i izvoz;

Sta mozemo prodati zapadu? Nista.
Sta se prodaje zapadu? Kineska roba;
dakle otvoriti kineske fabrike i to prodavati zapadu ...a istoku ZDRAVU .hranu.

Naravno to sve treba da podrzi ekonomsko politicki program koji ovi tupani nemaju.

I narvno najvaznije - da se uspostavi DISCIPLINA, kako bi se sprovelo zacrtano pa makar ih 50posto otislo na robiju.
Inace mrka kapa.

Tako nesto moze da sprovede samo Seselj. Metiljavi naprdnjaci , cisto sumnjam.

Па где сте до сад били, стручњаци, с тао дивним програмом? Иди бегај!!!

Мали Ђокица добио власт и ево већ годину и више дана влада на исти начин. Седи он тако и размишља...размишља...шта би могао да уради..шта би могао да уради..еурека, сетио сам се!!! Ухапсићу Мишка јер га народ не воли. Шта онда...даље..разми шљам..разми шљам...еурека, слушаћу ове из Брисела јер су они сигурно много паметни. Шта они кажу, то ћу да радим. Разми шљам даље..разм ишљам...еурека, пратићу јавно мњење и све што народ прича, а народ је увек у праву јер милиони глава разми шљају, то ћу да причам и ја, ал после пара недеља, кад будем сигуран шта народ мисли...размишљам даље..размишљам...еурека...сад бих могао мало да реконструишем Владу...можемо да мењамо министре....то је напоран посао а и народ ће да види да нешто радимо...разми шљам..разми шљам...Динкић направио Фијат..Ђилас направио мост..а шта иза мене да остане...нешто велико..јер и ја сам много велики човек..еурека....Аир Сербиа!!! Ја дам ЈАТ, ионако није мој, а мој пријатељ арапин да менагемент. Шта даље..разм ишљам..разм ишљам...еурека...јавност каже да неммао кадрове...онда ћемо да увеземо кадрове...како сам само најпаметнији...а и скроман сам.... а и лепо држим прстиће, баш по правилима "говора тела"....разм ишљам..разм ишљам....сад ће да ми сине још нека генијална идеја..размишљам..размишљам..
......

Predlazem zatvaranje SVIH univerziteta u Srbiji.
Vucic je obesmislio postojanje skolstva u Srbiji.

Pa da vidimo gde ce Toma i Velja da kupuju diplome.

Odlicna ideja,pozatvarati sve fakultete i ponistiti diplome.Tako da ce Srbija imati predsednika bez diplome.

- - - - - - - - - -

Kinezi traze gde ce da investiraju.
S druge strane mi mozemo da im prodajemo hranu.
Podici Kineske fabrike za zapad, sa kvalitetnijom robom,a za istok poljoprivreda.

Lopovi u rudnike.
Eto resenija.

samo nam treba covek od poverenja koji moze da nas poveze sa zapadom.
I jos jedan koji moze da nas poveze sa istokom.

Seselj ce bas da nas poveze sa zapadom

Питам се ИМА ЈОШ НЕГДЕ У СВЕТУ ОВАКВИХ ГЛУПОСТИ КАКВЕ ПРОМОВИШЕ ВИЦ-е-премијер... не могу да верујем шта читам... какви бре, "страни стручњаци у Влади" - ПА ОВАЈ ДОБРОВОЉНО ПОСТАВЉА ОКУПАТОРСКУ ВЛАСТ НА НАЈВАЖНИЈЕ ПОЗИЦИЈЕ ДРЖАВЕ..... није му довољно ШТО МУ НАТО ОФИЦИРИ СЕДЕ У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ ЧИЈИ ЈЕ БИО МИНИСТАР - ово је скандалозно, ово је противуставно... јбт..... како може страног држављанина ДА ПОСТАВИ У ВЛАДУ.... где то још има???
Овај је још више полудео од Дачића!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Što Mito...ionako uveliko rade po savetima tih " Stručnjaka " :per:

Red je i da ih - UPOZNAMO :aha2:

A, zna li neko zašto se ova tzv. rekonstrukcija ministara ne odnosi na mladog Selakovića, ministra pravde? Nemam baš ništa protiv mladog Selakovića, ali on sigurno nije stručnjak, a poveren mu je resor u kom je najgore i u koji i EU upire prstom. Dobrih pravnika imamo, to bar zna prof. Antić, a bolno mesto je povereno klincu.

Ovde ima jedan problem koji meni licno smeta. Ne kaze se KOJIH to strucnjaka nemamo.
Ja sa sigurnoscu mogu da potvrdim da elektroinzenjera imamo sjajnih. I u zemlji, i u inostranstvu. Slicno vazi i za ostale tehnicke nauke, mozda u nesto manjoj meri, ali ima ih.

E sad, koliko ja vidim, mi nemamo strucnjake iz oblasti EKONOMIJE. I to bih hteo da se, kONACNO, naglasi - koje mi to strucnjake nemamo. I sto se mene tice sutra im zatvoriti sve fakultete za ekonomiju, biznis, management i slicne gluposti.

Mada sam siguran da i tu imamo ponekog strucnjaka Srbina, samo on sigurno nije u zemlji, a i pitanje pod kojim bi uslovom dosao da radi. Ja bih apsolutno trazio da mi se ne mesaju u posao, bar ne bez ozbiljnih argumenata protiv mojih odluka.

Inace neko je vec pisao, prvo sto bih ja uveo jeste red u finansije - naplata poreza, doprinosa i kaznjavanje onih koji krse propise. Ali da bude "ni po babu ni po stricevima". I da se uradi, paralelno i nevezano za to, unakrsna provera imovine. Napravi se baza podataka sa podacima o vlasnicima stanova, kuca i zemljista (nepokretnosti), baza podaka zaposlenih (treba da vec postoji), baza vlasnika vozila - samo da napomenem, to su danas obicne baze podataka koje cak ne rade u realnom vremenu, tako da to ne kosta uopste mnogo. I onda samo resetas - postavis dva murkana na raskrsnicu i samo zaustavljaju dobra kola, voki toki unakrsna provera ove tri baze - aha, baja vozi dzipa sa 25 godinica i 0 staza, nigde zaposlen - samo u maricu pa nek' objasnjava u policiji odakle mu.
Ovo bi, inace, moglo da se primeni i na mnoge koji primaju platu delom zvanicno, a delom na ruke na sta se ne placa porez, doprinosi itd. Sada ce mnogi ovde da mi skoce za vrat, ali meni stvarno nije jasno da neko moze da podrzava cinjenicu da neko treba da placa svoje obaveze a neko ne. To je, zapravo, klasicna utaja poreza.

I za kraj, mozda gresim, negde sam odavno zapamtio da (meni omiljeni) Nemci u zakonu za utaju poreza OBAVEZNO imaju zatvorsku kaznu - znaci platices i porez i kaznu, ali ces i morati u zatvor jer si prevario NAROD I DRZAVU. E, to bi trebali i mi da uvedemo.

Ne znam propise dobro posto mi to nije struka, ali garantujem da ima milion nebuloza i tamo, tako da samo sredjivanjem te zakonske regulative, uz primenu propisa o naplati obaveza i uz uvodjenje ovih provera zestoko bi se stalo na put kradji i zakidanju budzetu.

A ne nasi oprastaju po 40% duga sa struju neplatisama, umesto da im nakarikaju jos vece kamate! Drugim recima, podsticu finansijsku nedisciplinu i kradju. Debili, sta drugo reci.

Mi nismo u poziciji da biramo postene i pametne. Nama treba ekonomski genije (ako ga igde ima).
samo da ne bude neka jajara tipa Miki Maus ...
Ne treba nama nikakav genije , vec svi trebamo biti spremni da stegnemo kais .
Za pocetak moze da se prepolovi broj poslanika , moze da se smanji broj drzavnih
sluzbenika , a onima koji ostanu da se umanji plata i oduzmu razne privilegije .
Vratiti smrtnu kaznu i streljati za korupciju itd...

Ne treba nama nikakav genije , vec svi trebamo biti spremni da stegnemo kais .
Za pocetak moze da se prepolovi broj poslanika , moze da se smanji broj drzavnih
sluzbenika , a onima koji ostanu da se umanji plata i oduzmu razne privilegije .
Vratiti smrtnu kaznu i streljati za korupciju itd...

Vucic je jadan pokusao nesto ali vec u samom startu se usrao i povukao.
Za tako nesto treba politicar sa mudima a njih medju njima ima jedino Seselj.

Strucnjaka ima ali su svi posteni u fazonu -leva ruka desni dzep.
U Srbiji se podrazumeva ako si u vlasti da se tu mora i drpati i eto problema broj 1.
Problem broj 2 je eto kako sam priznaje da svi idu na faks da bi dobili diplomu a ne upita se otkud nam toliko vukovaca koji upisuju sta hoce a nisu sposobni za tako nesto jer nisu zasluzili da budu vukovci. Nekad se znalo da u generaciji bude svega par vukovaca a dans u razredu imas po 3-4 i kako onda ocekivati od takvih ljudi da budu uceni kad im mame i tate mole i vise po skolama za ocene njihove dece zbog zeleje da imaju vukovca.
Oni koji nisu vukovci a koji su sposobniji nego vukovci ne mogu da upisu ono sto zele zbog ovih i cesto se desi da i ne zavrse ili ne upisu faks a budu mnogo sposobniji ljudi.Zar je ta diploma pokazatelj toga koliko neko vredi???
Obrisem ja doope s njom jer ja imam srednju skolu i zivim bolje od vecine tih fakultetlija od kojih neki stvarno i rade i zaradjuju ali se ne bave politikom jer zna se da kad nemas gde odes u taksiste,plinadzije ili u stranku gde ako se probijes mozes da doguras do "strucnjaka" a pritom za uzvrat dajes 20% od svoje plate jer tako se finansiraju stranke. Grozota jedna!

Back