ВУЧИЋ: ДОВЕШЋЕМО СТРАНЕ СТРУЧЊАКЕ ЈЕР НАШЕ НЕМАМО (???!!!)

Каква глупост од изјаве.

- - - - - - - - - -

Значи, Вучић је прегледао у Србији једног по једног образованог човека и схватио да план за унапред 15-20 година не може ни један Србин да направи?

А он је као СТРУЧАН да процени КО ЈЕ СТРУЧАН..... до уауа..........:roll:...... човек нема 5 минута радног стажа у животу осим неких "курсева" у Лондону.......

Nemoj da si primitivac...

Šta fali stranim stručnjacima?

Dokle više ta ksenofobija????

Ај не једи лајне, живота ти - ГДЕ СИ ВИДЕО И ГДЕ СИ ЧУО ОВАКАВ ИДИОТИЗАМ - НАВЕДИ МИ ВЛАДУ У КОЈОЈ СЕДЕ СТРАНИ ДРЖАВЉАНИ - јбт... ко је овде луд ??? :dash::dash::dash: 'си ти икада прочитао Устав Србије???

Sreda, 31. jul 2013. u 23:10

Vučić: Dovešćemo strane stručnjake jer naše nemamo

"Tačno je da SNS nema dovoljno stručne kadrove, nema ih cela Srbija, zato ćemo u vladu dovesti strane stručnjake", kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u specijalnoj emisiji na B92.

vucic2_1375304359_670x0.jpg

Vučić je istakao da će neko od stranih stručnjaka doći na čelo ministarstva finasije ili ministarstva privrede, na koje će biti podeljeno dosadašnje ministarstvo Mlađana Dinkića.
Prvi podpredsednik Vlade je naveo kako je nakon navoda medija da je Dominik Stros-Kana u igri za savetničko mesto, zaista i razgovarao sa njim tim povodom.

"Predložite mi boljeg našeg čoveka i ja ću to prihvatiti, ali ga nemate", kaže Vučić i dodaje: "Imamo škole koje se završavaju da bi se dobile diplome i da bi se neko zaposlio u državnoj službi, ali nemamo dobre kadrove".
M.I.

- See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/info...nemamo.a-192790.291.html#sthash.69n881fT.dpuf

Питам се ИМА ЈОШ НЕГДЕ У СВЕТУ ОВАКВИХ ГЛУПОСТИ КАКВЕ ПРОМОВИШЕ ВИЦ-е-премијер... не могу да верујем шта читам... какви бре, "страни стручњаци у Влади" - ПА ОВАЈ ДОБРОВОЉНО ПОСТАВЉА ОКУПАТОРСКУ ВЛАСТ НА НАЈВАЖНИЈЕ ПОЗИЦИЈЕ ДРЖАВЕ..... није му довољно ШТО МУ НАТО ОФИЦИРИ СЕДЕ У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ ЧИЈИ ЈЕ БИО МИНИСТАР - ово је скандалозно, ово је противуставно... јбт..... како може страног држављанина ДА ПОСТАВИ У ВЛАДУ.... где то још има???
Овај је још више полудео од Дачића!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Kakvu okupatorsku vlast?

Pa VI ste glasali za njih! Trazili ste - gledajte!

Divili ste se cetnicima, lupali ste petokrake, brisali partizane - sada vam cetnicki vojvoda I NJEGOVA CETNICKA KLIKA vode drzavu! Uzivajte!

Ne moze se I STISNUTI I ZINUTI ISTOVREMENO! :rtfm:

Овде сви критикују, а нико не спомиње имена домаћих стручњака који би могли да повуку негде.
Поуздано знам да су пре три године у градском одбору, оном што им је на Сењаку, примали биографије стручних, а нестраначких људи под изговором да желе да упосле стручњаке.
А онда, након избора, одједном у свим сегментима сега-мега-синги факултети и ''стручњаци''.

Лажов. Зна он одлично да у Србији има људи, не пуно, али их има који би могли да потегну и повуку у позитиву.

Ај не једи лајне, живота ти - ГДЕ СИ ВИДЕО И ГДЕ СИ ЧУО ОВАКАВ ИДИОТИЗАМ - НАВЕДИ МИ ВЛАДУ У КОЈОЈ СЕДЕ СТРАНИ ДРЖАВЉАНИ - јбт... ко је овде луд ??? :dash::dash::dash: 'си ти икада прочитао Устав Србије???

Svi pametni Srbi su odavno u inostranstvu, zahvaljujuci mudroj politici Milosevica i njegovog ZLOG SEMENA koje je ostavio u Srbiji...

Sada uvozite tudje strucnjake - kada se razhebali svoje.

Tako i treba....

Svi pametni Srbi su odavno u inostranstvu, zahvaljujuci mudroj politici Milosevica i njegovog ZLOG SEMENA koje je ostavio u Srbiji...

Sada uvozite tudje strucnjake - kada se razhebali svoje.

Tako i treba....

Како може да УВОЗИ стране држављане у ВЛАДУ СРБИЈЕ.... ПО КОМ ЗАКОНУ, ПО КОМ УСТАВУ - КО СЕ ЗА ТАКО НЕШТО ИЗЈАСНИО НА ИЗБОРИМА....

Маааааааа....... ИМА МОТКЕ ГОВЊИВЕ ДА РАДЕ..... пајз ш'а ти ка'ем.......:rtfm:

Da je srece i pametyi pa da ni jedan iz srbije ne bude ministar.Samo nemci ,japanci,juznokorejanci...
Mi nemamo strucnjake,sve korumpirani lopov do lopova.Nama je lopovluk i korucija usla u kulturu,mi drugacije ne umemo.
Samo stranci,da im se da korbac u ruke i da rukovode jedno 50 godina srbijom.

Ако си уопште Србин - ТИ СИ БОЛЕСНИ АУТОШОВИНИСТА... иди, лечи се........:evil:

Da je srece i pametyi pa da ni jedan iz srbije ne bude ministar.Samo nemci ,japanci,juznokorejanci...
Mi nemamo strucnjake,sve korumpirani lopov do lopova.Nama je lopovluk i korucija usla u kulturu,mi drugacije ne umemo.
Samo stranci,da im se da korbac u ruke i da rukovode jedno 50 godina srbijom.

A kada ja napisem da Srbi NISU U STANJU da sami vode svoju drzavu - neki se ljute.

Izgleda da se to sve bolje uocava?

U neobaveznom razgovoru na jednom rođendanu se povela priča o politici, i tu ja kažem da je jedino rešenje da Srbija napreduje i postane država u pravom smislu reči da se nametne neki vladar koji nije iz Srbije i nema veze ni sa jednom strankom iz Srbije. Nakon te konstatacije, drugar (inače Bosanac poreklom) uzviknu: "Švaba! Samo Švabu da postave i mi smo na konju! On bi znao šta treba." svi smo se nasmejali i nismo dalje komentarisali, a nije čovek bio daleko od istine.
Dakle, Vučić je konačno nešto mudro izrekao. Nezavisni ekspert sa nekog renomiranog univerziteta, totalno van politike, to bi nama trebalo.

U neobaveznom razgovoru na jednom rođendanu se povela priča o politici, i tu ja kažem da je jedino rešenje da Srbija napreduje i postane država u pravom smislu reči da se nametne neki vladar koji nije iz Srbije i nema veze ni sa jednom strankom iz Srbije. Nakon te konstatacije, drugar (inače Bosanac poreklom) uzviknu: "Švaba! Samo Švabu da postave i mi smo na konju! On bi znao šta treba." svi smo se nasmejali i nismo dalje komentarisali, a nije čovek bio daleko od istine.
Dakle, Vučić je konačno nešto mudro izrekao. Nezavisni ekspert sa nekog renomiranog univerziteta, totalno van politike, to bi nama trebalo.

Издајниче Војводине, дружиш се са тамо неким динароидима :evil:

Поуздано знам да су пре три године у градском одбору, оном што им је на Сењаку, примали биографије стручних, а нестраначких људи под изговором да желе да упосле стручњаке.
А онда, након избора, одједном у свим сегментима сега-мега-синги факултети и ''стручњаци''.

Лажов. Зна он одлично да у Србији има људи, не пуно, али их има који би могли да потегну и повуку у позитиву.

Gradski odbor na Senjaku?! Mislim, stvarno je ovo lupetanje. Pogotovo kad se počne sa:Pouzdano znam:

Ne sa univerziteta, već ljudi iz prakse.

Издајниче Војводине, дружиш се са тамо неким динароидима :evil:

E baš si ograničen :) Taj dinaroid je izuzetno duhovit i pametan čovek, jedan od boljih ljudi koje sam upoznao. Nikad se nisam ograničavao na druženje ili ne-druženje sa nekima samo zbog nacionalnosti / veroispovesti / boje kože. To je odlika primitivaca da nekoga u startu na taj način diskriminišu.

- - - - - - - - - -

Jos "samo" da se "nadje takav Svaba" ...!
Da nije iskompleksiran XX v. , I i II Svetskim ratom i ratnim reparacijama koju je gubitnicka Njemacka u obavezi da isplati zbog stete i zlocina pocinjenih u vreme tih ratova .

Veruj mi da Nemci nisu ni blizu opterećeni istorijom i politikom kao mi.Svi su zaposleni i nemaju vremena za lelemuđenje kao mi ovde.

E baš si ograničen :) Taj dinaroid je izuzetno duhovit i pametan čovek, jedan od boljih ljudi koje sam upoznao. Nikad se nisam ograničavao na druženje ili ne-druženje sa nekima samo zbog nacionalnosti / veroispovesti / boje kože. To je odlika primitivaca da nekoga u startu na taj način diskriminišu.

Ima i njih dobrih i postenih....

To ja uvek isticem....:)

Gradski odbor na Senjaku?! Mislim, stvarno je ovo lupetanje. Pogotovo kad se počne sa:Pouzdano znam:

Пардон, седиште београдског снс-а...али знаш ти одлично шта сам хтела да кажем. ;) Извесни Ђуровић их је исфинансирао за то.
Нећемо се фолирати.
А поуздано знам јер је на разговор позван био и неко мени близак.

Back