Vučić: Da, i ja sam SNS bot

Јел написао да је списак лажан ?
Ja sam prvi pomislio da se radi o najblaže rečeno spinu pa o tome danima nisam pisao . A onda sam proverio kod prijatelja koji radi u jednom SNS javnom preuzeću i on mi reče da je spisak istinit i da zna te botove od ranije (a neki od njih su mu se ranije poveravali kako su ucenjeni konkretno za posao) . SNS rukovodioci preuzeća su očajni . "Kakav je to način da prozivaju ljude " :hahaha:

Nije prblem što si bot već što u ti judi uglanom ucenjeni (radnim mestom, funkciom ili nekim poslom) i to se neki botovi plaćaju naravno parama građana.
Мени ту није јасна једна ствар. Кажемо уцењени су радним местом и то су људи који раде, углавном, у државним службама. Ја колико знам њима плате у државним службама се крећу око 75 000 - 80 000 динара, можда сам мало погрешио. Е сада у приватном сектору плате су јако често далеко веће. Знам доста фирми где су плате много много веће. Када дође човек у фирму у којој сада радим, и каже, ја хоћу да радим али немам искуства и никада нисам ништа радио у животу има старт 80 000 динара. то је најнижа плата и то само за пробни рад од 2-3 месеца. Ако покаже бар мало воље и жеље за радом већ после 1-2 месеца иде на 90 000 - 95 000. После 3-6 месеци на 100 000. АКо изрази жељу да учи за мајстора и има смисла за то после годину дана 110 000 -115 000 а када постане мајстор 120 000 - 140 000 а као водећи мајстор 150 000 - 180 000 плус ауто за кућну употребу и картица за гориво.
Па како онда да их уцењује неко, нега га одјебу и нека дођу да раде у оваквим фирмама. ја знам фирме које имају још боље и веће плате. Онда му не могу ништа. Ем већа зарада, ем те нико не уцењује низашта.
Шта их држи у тим државним службама?
Вероватно нерад.

Мени ту није јасна једна ствар. Кажемо уцењени су радним местом и то су људи који раде, углавном, у државним службама. Ја колико знам њима плате у државним службама се крећу око 75 000 - 80 000 динара, можда сам мало погрешио. Е сада у приватном сектору плате су јако често далеко веће. Знам доста фирми где су плате много много веће. Када дође човек у фирму у којој сада радим, и каже, ја хоћу да радим али немам искуства и никада нисам ништа радио у животу има старт 80 000 динара. то је најнижа плата и то само за пробни рад од 2-3 месеца. Ако покаже бар мало воље и жеље за радом већ после 1-2 месеца иде на 90 000 - 95 000. После 3-6 месеци на 100 000. АКо изрази жељу да учи за мајстора и има смисла за то после годину дана 110 000 -115 000 а када постане мајстор 120 000 - 140 000 а као водећи мајстор 150 000 - 180 000 плус ауто за кућну употребу и картица за гориво.
Па како онда да их уцењује неко, нега га одјебу и нека дођу да раде у оваквим фирмама. ја знам фирме које имају још боље и веће плате. Онда му не могу ништа. Ем већа зарада, ем те нико не уцењује низашта.
Шта их држи у тим државним службама?
Вероватно нерад.
Pa zamisli neku osobu ženskog pola u Maom Zvorniku ii Gadžinom Hanu gde ona može da se zaposli ? U opštini ili nekom komunalnom preduzeću ili kod Gruje u menjačnici ili marketu ili nekoj radnji gde će da radi 10 sati za istu platu.

Čak i vama koji Društveno pijete je oduran, a možeš misliti meni koja uopšte ne pijem alkohol
5-DB07-C62-1398-422-C-A0-F6-FB2-EB655-D033.jpg
E8-F27049-3583-455-A-B9-AA-5-BC891-F38-F00.jpg

393-D5507-3133-4436-B0-B5-7-D280-B679938.jpg
Pijan ko KLEN.

malo je off, ali ovi retardi od sns botova a svi ih znate kako lupetaju ovde, tj njin sef mr. darko, ne bi bilo lose da ode kod taba na skraceni kurs na temu klonovi.

mislim da bi posle toga kada nauce kako i sta, sns bio prava reformisticka stranka makijavelisticke orijetnacije de bi onaj jovanov bio najveca prmitivna dzukela :hahaha:

forumasi ovde dobro znaju sta je o ko je bot

ds i mala grupa haraju netom i tviterom, pa i krstom.

na krsti vrvi svaki dan od spam tema, a na temama o rusiji ili AV botovi besomucno stancuju postove, nekaznjeni, jer kako da ih kazni onaj ko ih naruci

dakel sns nema botove, to je jasno, narod ne sedi za tastaturom i nekucka niti jede dovna svaki dan po ceo dan

Ti ljudi koji botuju to rade iz sopstvenih interesa a ne zbog ideala (uostalom kakve ideale može imati jedna interesna grupa bez ideologije gde u istoj stranci može biti i Šormaz i Vulin ) isto bi to radili i za okupatora , na primer Amerikance ili neku drugu komesarsku upravu.

U dobroj staroj JNA ako je verovati prominentnim osobama ( starim džombama :mrgreen: ) vojna služba je vrbovala do najnižeg nivoa (znači do odeljenja i trojki ) ljude koji su cinkarili svoje drugove . To su bila vrbovanja i ucene tipa vratićemo ti pasoš mame mi, ili gledaćemo da ti pomognemo oko zapošljenja , školovanja, ili upisa ili ići ćeš na odsudtvo tri dana više .... itd. itd.
Međutim takvi likovi su upisivani u evidenciju kao USRS što je skraćenica; U slučaju rata streljati.
autor teme je botina

do juce se kleo u djilasa

Ja sam prvi pomislio da se radi o najblaže rečeno spinu pa o tome danima nisam pisao . A onda sam proverio kod prijatelja koji radi u jednom SNS javnom preuzeću i on mi reče da je spisak istinit i da zna te botove od ranije (a neki od njih su mu se ranije poveravali kako su ucenjeni konkretno za posao) . SNS rukovodioci preuzeća su očajni . "Kakav je to način da prozivaju ljude " :hahaha:
Bas ih zalim :rida:

Back