Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.346
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja sam prvi pomislio da se radi o najblaže rečeno spinu pa o tome danima nisam pisao . A onda sam proverio kod prijatelja koji radi u jednom SNS javnom preuzeću i on mi reče da je spisak istinit i da zna te botove od ranije (a neki od njih su mu se ranije poveravali kako su ucenjeni konkretno za posao) . SNS rukovodioci preuzeća su očajni . "Kakav je to način da prozivaju ljude "Јел написао да је списак лажан ?
od ovih sto ne piju, mi pijandure ne stignemo na redА некад је срао по ТВ да никад не пије. Док се није провалило да је алкос који свакодневно лоче.
Мени ту није јасна једна ствар. Кажемо уцењени су радним местом и то су људи који раде, углавном, у државним службама. Ја колико знам њима плате у државним службама се крећу око 75 000 - 80 000 динара, можда сам мало погрешио. Е сада у приватном сектору плате су јако често далеко веће. Знам доста фирми где су плате много много веће. Када дође човек у фирму у којој сада радим, и каже, ја хоћу да радим али немам искуства и никада нисам ништа радио у животу има старт 80 000 динара. то је најнижа плата и то само за пробни рад од 2-3 месеца. Ако покаже бар мало воље и жеље за радом већ после 1-2 месеца иде на 90 000 - 95 000. После 3-6 месеци на 100 000. АКо изрази жељу да учи за мајстора и има смисла за то после годину дана 110 000 -115 000 а када постане мајстор 120 000 - 140 000 а као водећи мајстор 150 000 - 180 000 плус ауто за кућну употребу и картица за гориво.Nije prblem što si bot već što u ti judi uglanom ucenjeni (radnim mestom, funkciom ili nekim poslom) i to se neki botovi plaćaju naravno parama građana.
Pa zamisli neku osobu ženskog pola u Maom Zvorniku ii Gadžinom Hanu gde ona može da se zaposli ? U opštini ili nekom komunalnom preduzeću ili kod Gruje u menjačnici ili marketu ili nekoj radnji gde će da radi 10 sati za istu platu.Мени ту није јасна једна ствар. Кажемо уцењени су радним местом и то су људи који раде, углавном, у државним службама. Ја колико знам њима плате у државним службама се крећу око 75 000 - 80 000 динара, можда сам мало погрешио. Е сада у приватном сектору плате су јако често далеко веће. Знам доста фирми где су плате много много веће. Када дође човек у фирму у којој сада радим, и каже, ја хоћу да радим али немам искуства и никада нисам ништа радио у животу има старт 80 000 динара. то је најнижа плата и то само за пробни рад од 2-3 месеца. Ако покаже бар мало воље и жеље за радом већ после 1-2 месеца иде на 90 000 - 95 000. После 3-6 месеци на 100 000. АКо изрази жељу да учи за мајстора и има смисла за то после годину дана 110 000 -115 000 а када постане мајстор 120 000 - 140 000 а као водећи мајстор 150 000 - 180 000 плус ауто за кућну употребу и картица за гориво.
Па како онда да их уцењује неко, нега га одјебу и нека дођу да раде у оваквим фирмама. ја знам фирме које имају још боље и веће плате. Онда му не могу ништа. Ем већа зарада, ем те нико не уцењује низашта.
Шта их држи у тим државним службама?
Вероватно нерад.
U kakvoj državi živimo najbolje se može videti u ovom skandalu. Mora da su njihovi botovi. Kliknite na link i opciju čitaj mi.
https://euprava.gov.rs/usluge/6505?...JTwnTWBJU2FevPqMqdqIRf5KzjsgaAJORmwSQQ-0mcGu4
Kada pokušavam da ispadnem trezan na sliciImao je i drugu sliku na kojoj izgleda grozno (što je dobro)
Pogledajte prilog 1376514
Pijan ko KLEN.Čak i vama koji Društveno pijete je oduran, a možeš misliti meni koja uopšte ne pijem alkohol
![]()
![]()
![]()
ako je ta izvesna ikad bila u kafani i vidla pijanca mogu se kladim u sta os da nije
pa el ste teli u evropu?U kakvoj državi živimo najbolje se može videti u ovom skandalu. Mora da su njihovi botovi. Kliknite na link i opciju čitaj mi.
https://euprava.gov.rs/usluge/6505?...JTwnTWBJU2FevPqMqdqIRf5KzjsgaAJORmwSQQ-0mcGu4
autor teme je botinaTi ljudi koji botuju to rade iz sopstvenih interesa a ne zbog ideala (uostalom kakve ideale može imati jedna interesna grupa bez ideologije gde u istoj stranci može biti i Šormaz i Vulin ) isto bi to radili i za okupatora , na primer Amerikance ili neku drugu komesarsku upravu.
U dobroj staroj JNA ako je verovati prominentnim osobama ( starim džombama) vojna služba je vrbovala do najnižeg nivoa (znači do odeljenja i trojki ) ljude koji su cinkarili svoje drugove . To su bila vrbovanja i ucene tipa vratićemo ti pasoš mame mi, ili gledaćemo da ti pomognemo oko zapošljenja , školovanja, ili upisa ili ići ćeš na odsudtvo tri dana više .... itd. itd.
Međutim takvi likovi su upisivani u evidenciju kao USRS što je skraćenica; U slučaju rata streljati.
Da Jami je SNS bot.autor teme je botina
do juce se kleo u djilasa
Bas ih zalimJa sam prvi pomislio da se radi o najblaže rečeno spinu pa o tome danima nisam pisao . A onda sam proverio kod prijatelja koji radi u jednom SNS javnom preuzeću i on mi reče da je spisak istinit i da zna te botove od ranije (a neki od njih su mu se ranije poveravali kako su ucenjeni konkretno za posao) . SNS rukovodioci preuzeća su očajni . "Kakav je to način da prozivaju ljude "![]()