zbiljaš
Ističe se
- Poruka
- 2.381
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam izrazila nadu, ali niko se nije nadao da ce Tramp postati jos vise "jedan dan jedno, drugi dan drugo" u ovom svom mandatu u odnosu na prethodni.Ti si ovdje pisala o tome kako je dobro što je Tramp došao na vlast i kako će se on dogovorit sa Putinom. To je bilo kada je prošla američka administracija uvela sankcije Nis_u. Ispali ste naivni opet![]()
Ja u životu nisam lagao zato sam tu gde jesam sa vama u raspaloj radikalskoj rupčagi.Neverovatno kakve laži ti ovde pišeš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skupo gorivo u Srbiji je zbog AKCIZA koje je uveo Vučić i on to naplaćuje, kakve veze sa time imaju Rusi ?
"Misliš kad je Makron nesto kao rekao , hvala vam amerikanci sto kupujemo duplo skuplje od vas ."Makar skuplje plaćali zapadni gas, je l tako?![]()
Propade Amerika™ @ТихиСрдачни поздрави за Турски ток
Propade Amerika™ @Тихи
Javi Erdoganu da se zeznuo pre nego što bude prekasno!propade Turska
Haha koje budale.
Importovace gas iz amerike 10.000 km dalje placace ga 4-5 puta skuplje a Rusija im bukvalno preko puta.
Ja u životu nisam lagao zato sam tu gde jesam sa vama u raspaloj radikalskoj rupčagi.
Rusi su ukrali NIS za siću lovu. Prave najgore korivo na zemaljskoj kugli. Tačka!
Javi Erdoganu da se zeznuo pre nego što bude prekasno!
RTErdogan@whitehouse.gov
Šalu na stranu, valjda on zna zašto je to dobro za Tursku.
RTErdogan@whitehouse.gov
RTErdogan@whitehouse.gov
Pa dobro, neće valjda svi da prodaju veru za večeru kao Indijci
Citam samo jedna firma u Indiji kupila ruske nafte za 33 milijarde![]()
Pa dobro, neće valjda svi da prodaju veru za večeru kao Indijci
Pretposlednja i poslednja rečenica pokazuju da nije baš u vinklu.A sto su oni prodali veru za veceru kad nikad nisu bili americki saveznik vec ruski? Amerika je podrzavala zajedno sa zapadom sve indijske neprijatelje u proslosti.
Nego vidi i ovo Tramp ti uvodi carinu od 50% na sav namestaj iz "saveznicke" Kanade![]()
![]()
Jel ovo izdaja saveznika?
Pretposlednja i poslednja rečenica pokazuju da nije baš u vinklu.
Nasmejao me čovek.
Pa to samo kod Trampa, ne kod normalnih Amerikanaca.Nisi znao da u tvojoj ljubljenoj americi kupovina visece kuhinje zadire u nacionalnu bezbednost?![]()
ZA NASU DECUPocinje vreme hladnih ucionica i kancelarija, nestasica struje i zudnje za velikim Vucicem kao imperatorom i kraljem...
Pa niste li vi okrenuti Rusiji i paralelno među zadnjima po pitanju ekonomije?Kao sto sam i predvideo , ko god se okrene Rusiji zestoko profitira, a ko ratuje sa Rusijom vene i propada.
Ovo se moglo elegantno riješiti ali izgleda da Rusi koče. Njima je sad gospodarstvo pred rasulom zbog rata, pa više ne povlače racionalne poteze.JANAF d.d. je ishodio licencu potrebnu za nastavak izvršavanja Ugovora o transportu sirove nafte sklopljenog s kompanijom NIS a.d., do 1. listopada 2025. godine te će se narednih dana, putem svojeg američkog odvjetnika uz podršku Vlade Republike Hrvatske, obratiti OFAC-u za produženje iste.
Ključno za produženje nakon 1. listopada 2025. biti će aktivnosti društva NIS a.d. prema američkim vlastima", poručili su iz JANAF-a.