Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.465
Има још Обилића што се боре за Србију
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад је Обилић био циција
Ne, dodatno će nas ukanaliti i ubrzati propadanja
samo je trebalo reagovati na vreme a ne bazirati taktiku na moljakanju za odlaganje
To za radovanje pitaj ove koji se raduju zatvaranju nemačkih kompanija koje zapošljavaju hiljade Srba, oni će ti objasniti osnovne ekonomske postulate
Što bi se otimala Ruska imovina ?Indikativno je kako satro zakleti zagovornici liberalne ekonomije i trzisne privrede kao @ssmpmd @Dе Sisti @38imak i ostali lazni liberali i lazne demokrate podrzavaju 100% otimacinu tj nacionalizaciju ruske imovine , dok istovremeno nikad ne podrzavaju otimacinu neceg americkog ili nemackog ?
Koju rec upotrebiti za ove merne instrumente pokvarenosti licemerja i dvostrukih standarda?
Ode nis na doboš sedi i plači. Uostalom kako su ga rusi preoteli tako se vraća IMA BOGA!ajde genije kako bi ti reagovao - ako vlasnik ne zeli da proda svoje vlasnistvo ni po koju cenu
Opljackao bi ga ? Oteo bi mu ?
Da li ti i @De Sisti podrzavate da ja vama otmem stan ko sto vi hocete Rusima da otmete NIS, jer je tako u mom interesu?
ajde genije kako bi ti reagovao - ako vlasnik ne zeli da proda svoje vlasnistvo ni po koju cenu
Opljackao bi ga ? Oteo bi mu ?
Da li ti i @De Sisti podrzavate da ja vama otmem stan ko sto vi hocete Rusima da otmete NIS, jer je tako u mom interesu?
O čemu ti pišeš ovde ?Ode nis na doboš sedi i plači. Uostalom kako su ga rusi preoteli tako se vraća IMA BOGA!
Naravno, i oni su oteli od mene i još plaćam najskuplju i najlošiji benzin na svetu!O čemu ti pišeš ovde ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amerika uvela sankcije Srbiji, a ti bi da otimaš od Rusa, jeli sve u redu sa tobom ?
Neverovatno kakve laži ti ovde pišešNaravno, i oni su oteli od mene i još plaćam najskuplju i najlošiji benzin na svetu!
Јбт..Акциза на 65%.. ма и јаче.Neverovatno kakve laži ti ovde pišeš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skupo gorivo u Srbiji je zbog AKCIZA koje je uveo Vučić i on to naplaćuje, kakve veze sa time imaju Rusi ?
Oni ga podržavaju. Ko ih ****?Neverovatno kakve laži ti ovde pišeš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skupo gorivo u Srbiji je zbog AKCIZA koje je uveo Vučić i on to naplaćuje, kakve veze sa time imaju Rusi ?