Vršac

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2crao2a.jpg

Da,Multivita je prodata hrvatima ali se jos uvek proizvodi u pogonima Hemofarma.

Vidim da na svakoj multiviti pise proizvedeno u cedeviti, Hrvatska, Zagreb, pa sam bas mislio da su zatvorili, a inace hteo sam da pronadjem bivse zaposlene sa iskustvom.

U Vrscu se trenutno gradi prvi tehnoloski park i po nekim nezvanicnim pricama hrvati ce otvoriti nove pogone i preseliti fabriku u taj novi tehnoloski park

U ovo cisto sumnjam, mislim da ce hrvati preneti, jer taj Emil, vlasnik Atlantica je zesci nacionalista, u sustini vidljivo je na svemu sto atlantic radi. Evo primera Cedevite, u HR i BIH nagradne igre ludilo,... A kod nas? Multivita je kao brend dobro pozicionirana ali zivi na staroj slavi, nista oni nisu uradili kako treba! I nju su kupili samo da bi ubili konkurenciju!

Hvala od srca, zaista ste mi pomogli! Puno pozdrava :bye:

Vidim da na svakoj multiviti pise proizvedeno u cedeviti, Hrvatska, Zagreb, pa sam bas mislio da su zatvorili, a inace hteo sam da pronadjem bivse zaposlene sa iskustvom.

U ovo cisto sumnjam, mislim da ce hrvati preneti, jer taj Emil, vlasnik Atlantica je zesci nacionalista, u sustini vidljivo je na svemu sto atlantic radi. Evo primera Cedevite, u HR i BIH nagradne igre ludilo,... A kod nas? Multivita je kao brend dobro pozicionirana ali zivi na staroj slavi, nista oni nisu uradili kako treba! I nju su kupili samo da bi ubili konkurenciju!

Hvala od srca, zaista ste mi pomogli! Puno pozdrava :bye:

Multivita u Vrscu ima svega 6 zaposlenih,i svi su vezani iskljucivo za kancelariju,znaci nema terenskog rada.Sro se tice komercijalista na terenu,tu se kod njih sve menja jako brzo.Nisam siguran,ali mislim da niko od stare garde koja je radila komercijalu na terenu za Multivitu nije ostala.Sada su se spojili sa komercijalistima Atlantic grupe.

Nacionalista ili ne,svaki biznismem gleda da radi sa sto vise profita.Inace sto se tice stare slave Multivite,pa sad vise nisu vlasnici Hemofarm,vec Atlantic grupa,igras po notama novog gazde.Iskreni da budemo,Multivita nikada nije bila ni blizu Cedevite...

Vrsac ce u narednom periodu doziveti teske trenutke.Posle odlaska g-dina Babica,novi poslodavac Hemofarma odlucio je da treba uvesti drasticnu reorganizaciju posla.Sve ovo ce dovesti do velikog broja otpustanja radnika...Lose nam se pise :think:

Vrsac ce u narednom periodu doziveti teske trenutke.Posle odlaska g-dina Babica,novi poslodavac Hemofarma odlucio je da treba uvesti drasticnu reorganizaciju posla.Sve ovo ce dovesti do velikog broja otpustanja radnika...Lose nam se pise :think:
Šteta što mi nismo narod kao Grci, inače bi tim gazdama letelo perje odavno!
Pa neka te lopovske gazde rade za 200 €vra mesečno po ceo dan!

Back