Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Ne znam da li imam takve slike.Trebala si da postavis slike pre ikakvih radova.Tada bi najbolje moglo da se uporedi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li imam takve slike.Trebala si da postavis slike pre ikakvih radova.Tada bi najbolje moglo da se uporedi...
Da,Multivita je prodata hrvatima ali se jos uvek proizvodi u pogonima Hemofarma.
U Vrscu se trenutno gradi prvi tehnoloski park i po nekim nezvanicnim pricama hrvati ce otvoriti nove pogone i preseliti fabriku u taj novi tehnoloski park

Vidim da na svakoj multiviti pise proizvedeno u cedeviti, Hrvatska, Zagreb, pa sam bas mislio da su zatvorili, a inace hteo sam da pronadjem bivse zaposlene sa iskustvom.
U ovo cisto sumnjam, mislim da ce hrvati preneti, jer taj Emil, vlasnik Atlantica je zesci nacionalista, u sustini vidljivo je na svemu sto atlantic radi. Evo primera Cedevite, u HR i BIH nagradne igre ludilo,... A kod nas? Multivita je kao brend dobro pozicionirana ali zivi na staroj slavi, nista oni nisu uradili kako treba! I nju su kupili samo da bi ubili konkurenciju!
Hvala od srca, zaista ste mi pomogli! Puno pozdrava![]()
Šteta što mi nismo narod kao Grci, inače bi tim gazdama letelo perje odavno!Vrsac ce u narednom periodu doziveti teske trenutke.Posle odlaska g-dina Babica,novi poslodavac Hemofarma odlucio je da treba uvesti drasticnu reorganizaciju posla.Sve ovo ce dovesti do velikog broja otpustanja radnika...Lose nam se pise![]()
Šteta što mi nismo narod kao Grci, inače bi tim gazdama letelo perje odavno!
Pa neka te lopovske gazde rade za 200 €vra mesečno po ceo dan!
Pa novi gazda će otpustiti ionako mali i nedovoljni broj radnika, a plate će skresati na 200 €.Ko je pominjao 200Evra?Prosek u Hemofarmu je bio oko 35000-40000din.