Vršac

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
30777_1431305739154_1128202635_31292625_1287985_n.jpg

30777_1431829792255_1128202635_31293678_3789440_n.jpg

eh tako je to,kosarka,fudbal sve je to samo nije sport.
kada je neko spreman da povredi suparnickog igraca da bi dao poen,i kada mu vise stalo do rezultata nego da svi na kraju budu dobro,onda to vise nije humano,nije sportski,nije nesto sto ja zelim da podrzim...

i tako...
manja verovatnoca da se ljudi povrede na kung fuu,kapoeri,borilackim vestinama uopsteno nego na igrama sa loptom,i to samo zato sto u igrama sa loptom ljudi zaborave koliko je telo krhko,i budu zanesi vrednoscu pobede koja je realno mnogo niza od vaznosti dobrobiti svih ucesnika.

Nazalost tako je.Razmazene zvezde Hemofarma protiv jakog Partizana u tuci bez pardona.Prisustvovao sam ovom dogadjaju Live,i stvarno je tuga gledati decu koja vriste od straha...
Ne,ne, sramota je sto se to sa partizanom desava. I ja sam bila na utakmici.Navijam za Hemofarm:) Uvek.
Al' ajde da ne prosirujemo to ovde,ima pdf za sport.

eh tako je to,kosarka,fudbal sve je to samo nije sport.
kada je neko spreman da povredi suparnickog igraca da bi dao poen,i kada mu vise stalo do rezultata nego da svi na kraju budu dobro,onda to vise nije humano,nije sportski,nije nesto sto ja zelim da podrzim...

i tako...
manja verovatnoca da se ljudi povrede na kung fuu,kapoeri,borilackim vestinama uopsteno nego na igrama sa loptom,i to samo zato sto u igrama sa loptom ljudi zaborave koliko je telo krhko,i budu zanesi vrednoscu pobede koja je realno mnogo niza od vaznosti dobrobiti svih ucesnika.
:klap: za bold

"Tradicionalni Wing Chun Kung Fu" savez Srbije je otvorio klub u Vrscu na adresi Heroja Pinkija 87 . Treninzi se odrzavaju Ponedeljkom Sredom i Petkom od 20h . Za sve dodatne informacije mozete mi pisati na PP

Pozdrav Vrscani,
Ja se izvinjavam sto ometam Vase razgovore. Hteo bih nesto da pitam, a ne znam ni jednog Vrscanina, pa se nadam da ima dobrih ljudi ovde koji zele da mi odgovore.
Zanima me da li se proizvodnja firme Multivita, koja je prodata Hrvatima, i dalje obavlja u Vrscu ili je taj pogon zatvoren? Vidim da na svakoj Multiviti pise proizvodi Cedevita, pa sam se bas zapitao.
Nisam neki ogromni fan Multivite, ovo me vise zanima iz profesionalnih razloga.
I samo jos jedno pitanje: Koji je najbolji oglasni casopis u Vrscu?
Hvala puno unapred, veliki pozdrav dr Dusan :bye:

Pozdrav Vrscani,
Ja se izvinjavam sto ometam Vase razgovore. Hteo bih nesto da pitam, a ne znam ni jednog Vrscanina, pa se nadam da ima dobrih ljudi ovde koji zele da mi odgovore.
Zanima me da li se proizvodnja firme Multivita, koja je prodata Hrvatima, i dalje obavlja u Vrscu ili je taj pogon zatvoren? Vidim da na svakoj Multiviti pise proizvodi Cedevita, pa sam se bas zapitao.
Nisam neki ogromni fan Multivite, ovo me vise zanima iz profesionalnih razloga.
I samo jos jedno pitanje: Koji je najbolji oglasni casopis u Vrscu?
Hvala puno unapred, veliki pozdrav dr Dusan :bye:

Da,Multivita je prodata hrvatima ali se jos uvek proizvodi u pogonima Hemofarma.U Vrscu se trenutno gradi prvi tehnoloski park i po nekim nezvanicnim pricama hrvati ce otvoriti nove pogone i preseliti fabriku u taj novi tehnoloski park.

Back