I ja sam odmah pomislila da se ona i njemu svidja, bez obzira sto je ozenjen :?
Mislim i da mu je krivo sto ti sada nisi UVEK slobodan za njega i druzenje sa njim, jer se u tvom zivotu pojavila i ta devojka...ljudi znaju biti zli cak i nesvesno ali i kada su totalno sebicni...uvek sebe stavljaju u prvi plan, gledaju da sebi uklope zivot kako to njima odgovara, a svi oko njih bi trebalo da se uklope u njihov raspored...egoisti...na zalost puno ih je takvih oko nas :?
Vidis, ja sam nesto slicno pomislila i za drugarice mog bivseg...prvo sam bila ljubomorna, a onda kada sam skontala da su one najobicniji krndelji, palo mi je na pamet da su tako besramno zapocele akciju " unistiti nasu vezu", iz razloga sto im je Onn slobodan, savrseno odgovarao...ja sam se tu pojavila kao smetnja...vise il' nije imao vremena il' zelje da se bavi njima i njihovim problemima...

:?
Ma, za'ebana situacija skroz...ako ti je stalo do te devojke, oteraj ga u tri Mp3 i napravi svoj zivot ugodnijim i lepsim uz osobu do koje ti je stalo...SRECNO! :wink: :smile:
p.s. Posesivac...i ja sam dozivljavala da mi najbolja drugarica odjednom postane " neprijatelj" u momentima kada mi je sve savrseno u zivotu...'ebi ga...ima gi raznih