Vrlo ozbiljna tema, radi se o ljubavi

I ja sam odmah pomislila da se ona i njemu svidja, bez obzira sto je ozenjen :?

Mislim i da mu je krivo sto ti sada nisi UVEK slobodan za njega i druzenje sa njim, jer se u tvom zivotu pojavila i ta devojka...ljudi znaju biti zli cak i nesvesno ali i kada su totalno sebicni...uvek sebe stavljaju u prvi plan, gledaju da sebi uklope zivot kako to njima odgovara, a svi oko njih bi trebalo da se uklope u njihov raspored...egoisti...na zalost puno ih je takvih oko nas :? :roll:

Vidis, ja sam nesto slicno pomislila i za drugarice mog bivseg...prvo sam bila ljubomorna, a onda kada sam skontala da su one najobicniji krndelji, palo mi je na pamet da su tako besramno zapocele akciju " unistiti nasu vezu", iz razloga sto im je Onn slobodan, savrseno odgovarao...ja sam se tu pojavila kao smetnja...vise il' nije imao vremena il' zelje da se bavi njima i njihovim problemima... :roll: :?

Ma, za'ebana situacija skroz...ako ti je stalo do te devojke, oteraj ga u tri Mp3 i napravi svoj zivot ugodnijim i lepsim uz osobu do koje ti je stalo...SRECNO! :wink: :smile:

p.s. Posesivac...i ja sam dozivljavala da mi najbolja drugarica odjednom postane " neprijatelj" u momentima kada mi je sve savrseno u zivotu...'ebi ga...ima gi raznih :roll:

mario80:
To je normalno da su ljubomorni. Nije gey ali tako izgleda... Jednostavno... Tako je. Ljudi se dusevno vezuju da ne kazem platonski, telepatski...
Ne moze da se popravi nikako kako sam ja ukapirao i ide kako ide takvo prijateljstvo.

pogresno si ovo formulisao..onaj ko se vezao "dusevno" taj se vezao,a onaj sto je platonski taj je plitak,povrsan.

postoje ljudi koji pune svoje baterije dok gledaju kad je nekom lose,oni lazni,koji se slade tudjom nesrecom pa tako umanjuju svoju..to je lose..al,eto.i takvih ima..i oni su oni povrsni..

Ma najbolje bi bilo da primeniš jedno vrlo jednostavno rešenje: upoznaj svoju devojku sa njegovom ženom. Ako se njih dve zagotive......viuuuu........vas dvojica ste ponovo the best friends. Dok one razglabaju o deci, krpicama i najnovijim tračevima, vi se lepo zavalite u fotelje, pijete pivo i gledate tv...... I tako živite srećno do kraja života....U četvoro!!!

Back