vrhunac

Ako si imalo skontao moj nacin razmisljanja,shvatices da ja nikome nikada ne drzim stranu osim ako se s'tom osobom ne slazem u razmisljanju kao sto je ovde slucaj.Ponekad mi se ne dopada ono sto je napisala i to joj jasno kazem,kao i ona meni...Zar to nije najpostenije?:)
Na ovakvim temama,sasvim je dovoljno procitati tri odgovora pa da znas o cemu se prica.

Pa nije dovoljno jer nemas pojma o cemu se prica, upadas samo na detalj koji ti odgovara da bi se slozila, zasto se jednom ne bi u necemu slozila sa mnom? ;)
Ti Laro nemas pojma sta je seks, samo o njemu citas, u najboljem slucaju si imala los seks zato si tako ogorcena.

Poslednja izmena:
problem-jedan orgazam-kraj seksa za zenu
razlog:preosetljivost vagine u trajanju od par minuta
nacin resavanja:kratka pauza od penetracije koja ukljucuje ostale seksualne igrarije (po izboru partnera)
I,sta sad ja nisam skontala?:lol:

Pa nije dovoljno jer nemas pojma o cemu se prica, upadas samo na detalj koji ti odgovara da bi se slozila, zasto se jednom ne bi u necemu slozila sa mnom? ;)
Ti Laro nemas pojma sta je seks, samo o njemu citas, u najboljem slucaju si imala los seks zato si tako ogorcena.

a gde ti vidiš moju ogorčenost , majke ti? :hahaha: aj ne lupaj i ne izmišljaj da bi prikrio svoje neznanje

Back