vreme raspada veza

..Možda me ipak nije zaobišao taj talas... Kada je u pitanju razmišljanje, opasna je varijanta kada se jedna polovina ubija od analiziranja, a drugoj je svejedno... tj. ne smatra značajnim. Kod mene je to slučaj :( Ali pokušavam da savladam sebe, za moje dobro pre svega.
No, ja volim Chipsy MAX crispy chicken drums... :D

Ja se donekle pomirio sa tim da se necemo pomiriti ali bijem glavu svaki dan zasto se to desilo i necu da se smirim dok to ne saznam.Jos kao mali sam bio vrlo radoznao
Ja sam vise za obican cips:)

Kad je tako, onda izlozi natalnu kartu i daj njene podatke pa da ti kazemo zasto i da li ima pomirenja..Da ne lupas glavu i ne davis se u grickalicama ako si bas radoznao, mozda te ceka nesto sto ne vidis...sa sv cipsa i bez njega:-D

Pozdrav svima, i kod mene je ove godine propao brak poslije tri godine i 6 mjeseci veze prije. Poslije toga jos jedna naizgled kvalitetna veza bez objasnjenja (prije toga bili dugogodisnji prijatelji). Samo se covjek koji je jako dugo zelio biti dio mog zivota (i kada sam se zaljubila) prestao javljati. Sto je najgore, mislim da mi je jos stalo do njega. A prije tog iskljucenja njegovog, zaista nam je bilo extra. Vjerujte da sam zbunjena uzasno.
Ne razumijem kakva je ovo godina ali mi je zaista i previse...

Pozdrav svima, i kod mene je ove godine propao brak poslije tri godine i 6 mjeseci veze prije. Poslije toga jos jedna naizgled kvalitetna veza bez objasnjenja (prije toga bili dugogodisnji prijatelji). Samo se covjek koji je jako dugo zelio biti dio mog zivota (i kada sam se zaljubila) prestao javljati. Sto je najgore, mislim da mi je jos stalo do njega. A prije tog iskljucenja njegovog, zaista nam je bilo extra. Vjerujte da sam zbunjena uzasno.
Ne razumijem kakva je ovo godina ali mi je zaista i previse...

Ostavi podatke ili link za kartu na temi natalne karte sa pitanjem koje te muci oko raspada veza, mozda se nadje objasnjenje koje bi ti pomoglo da sagledas problem. U svakom slucaju, nezgodno je kad sve bude tako odjednom, sa svih strana, covek se dosta pogubi od silnih udaraca..

Da se i ja prikljucim sa svojim problemom :) Da li ostati u vezi od sest godina koja te nekad ispunjava a nekad ti je sasvim svejedno??Volela bih kada bi mi vipcurlic mogao nesto reci o trenutnom stanju,ostavila bih podatke na pp?

Da se i ja prikljucim sa svojim problemom :) Da li ostati u vezi od sest godina koja te nekad ispunjava a nekad ti je sasvim svejedno??Volela bih kada bi mi vipcurlic mogao nesto reci o trenutnom stanju,ostavila bih podatke na pp?

Ako mora na pp, onda ok, ako je samo sto mislis da ima razloga za privatno, i to ok, inace je bolje i da drugi vide nacine tumacenja, neko primeni na sebi saznanja

Ja se donekle pomirio sa tim da se necemo pomiriti ali bijem glavu svaki dan zasto se to desilo i necu da se smirim dok to ne saznam.Jos kao mali sam bio vrlo radoznao
Ja sam vise za obican cips:)

hehe i ja sam se skroz pomirila da necu biti sa doticnim nikad vise ni ja ne zelim ali ima da saznam sta se desilo u njgovoj glavi kad tad kako i gde ne znam ali ima da znam... e svaka ti cast ko da sam ja napisala :))):lol::lol:

hehe i ja sam se skroz pomirila da necu biti sa doticnim nikad vise ni ja ne zelim ali ima da saznam sta se desilo u njgovoj glavi kad tad kako i gde ne znam ali ima da znam... e svaka ti cast ko da sam ja napisala ))
...isto se desava i kod mene...:-)

Back