vreme raspada veza

milospn

Zainteresovan član
Poruka
112
U zadnjih nekoliko meseci raspale su se 80% veza ljudi oko mene ukljucujuci i moju.
Nikada nisam verovao u astrologiju ali vidim da ovde nesto nije uredu uopsteno.
Ima li ova masovna pojava veze sa astrologijom,voleo bih da cujem vase vidjenje
Hvala

U zadnjih nekoliko meseci raspale su se 80% veza ljudi oko mene ukljucujuci i moju.
Nikada nisam verovao u astrologiju ali vidim da ovde nesto nije uredu uopsteno.
Ima li ova masovna pojava veze sa astrologijom,voleo bih da cujem vase vidjenje
Hvala

I ja sam stekla takav utisak.
I to su uglavnom veze koje su trajale godinama...

ma,opusteno,zezanjeeee,skorpijoooo...nadam se da je lakse kad odmah lupis kontru :lol:
hehehehehe

Pazi nisi u pravu. Uopšte ne lupam kontru ( bar ne tebi )...Ozbiljna sam..
Čitala sam neke tvoje postove na različitim temama ( jer se na Blizancima nismo baš slagale :smile:) i skroz si ok.
I već sam stvorila sliku u glavi kako izgledaš - visoka, stroga plavuša ( ne znam zašto:-D)
pozz

Misliš li na kartu koju crtamo u trenutku početka veze ili na onaj posebni sistem ( uvek mu zaboravljam ime) što ima na astro.com-u, gde se karta crta na osnovu podataka oba partnera?
I da se i ja priidružim pitanjem, što?:wink:
Da se ubacim, mislim da nije mislila ni na jedno ni na drugo nego uopšte na tranzite u ovom periodu.
Mars i Venera kao opšti signifikatori muškog i ženskog principa su u znakovima svog pada tako da ... nije udobno ni jednima ni drugima.

Moguće je da su ovi raskidi koje opisujete bili prouzrokovani (ako ćemo da gledamo globalno) dugotrajnim "šetanjem" Venere oko Saturna - ona je jedno vreme bila retrogradna i dosta vremena provodila, kao i sada, u Devici, znaku svog pada. Mada ... ovo je ako mene pitate pre bio period testa za izvesne veze nego što je bukvalno bio period za raskide, jer koliko je samo veza koje su opstale ... Saturn može doneti krizu i zahlađenje ali ako je veza kvalitetna neće doneti raskid, ili bar ne zauvek.

Ej stvarno moja bivsa devojka je rak a ja sam ovan.Pre mesec dana se promenila 100% i kao da neko zlo prica iz nje,nemoguce je razgovarati normalno...
Kakve veze ima mars u raku sa tim i sta mozes da mi kazes o tome?
Koliko traje mars u raku?

Hehe i ja sam rak, i u zadnje vrijeme je sa mnom baš teško izaći na kraj, stalno mi neke bubice padaju na um i znam da bi ih trebal prešutiti jer su prolazne ali one izlete iz mene i onda nastane belaj i svađa i problem s momkom, dosada smo sve rješili ali ne znam koliko dugo će me on još trpiti(btw i on je ovan:lol:)

Hehe i ja sam rak, i u zadnje vrijeme je sa mnom baš teško izaći na kraj, stalno mi neke bubice padaju na um i znam da bi ih trebal prešutiti jer su prolazne ali one izlete iz mene i onda nastane belaj i svađa i problem s momkom, dosada smo sve rješili ali ne znam koliko dugo će me on još trpiti(btw i on je ovan:lol:)[/QUOT
eto vidis kazem ja da ima tu nesto.stalno mu sigurno nesto prebacujes bez razloga ili slicno. samo sto je kod mene ona pukla odjednom i vise nije bilo moguce razgovarati sa njom

eto vidis kazem ja da ima tu nesto.stalno mu sigurno nesto prebacujes bez razloga ili slicno. samo sto je kod mene ona pukla odjednom i vise nije bilo moguce razgovarati sa njom
Pa nije baš, ja sebi utuvim u glavu da je on kriv za nešto a znam da nije i ne prebacim mu jer znam da sam u krivu, ali onda to gori u meni i radim sranaj da mu vratim...uvrnuto je znam, uglavnom na kraju se pokačimo pa pomirimo i tako u krug...još samo da dodam da je on u podznaku rak tako da i njega ovaj položaj marsa mora pogađati:roll:

ljudi bas mi je zao svih vas,
ali i ja sma jedna od vas koja je izgubila ljubav svog zviota.
ja se nadam da je ovo sve prolazno mada to je samo nada... realnost je ta da od nas nema vishe nista...
ne moze se sa momkom ni pricati vishe nikako.niti se pojavljuje....
zivjeli smo zajedno 2 godine... a nije ni svoje stvari odnjeo jer ne zeli da me sretne...

:cry: :cry: :cry: :cry:

strasne se stvari desavaju... a desile su se i puno mojih prijetelja...
bilo bi fino kada bi neko rekao sta se to desava, mada to nam ne daje nadu za popravak nasih zivota...
pozdrav

ljudi bas mi je zao svih vas,
ali i ja sma jedna od vas koja je izgubila ljubav svog zviota.
ja se nadam da je ovo sve prolazno mada to je samo nada... realnost je ta da od nas nema vishe nista...
ne moze se sa momkom ni pricati vishe nikako.niti se pojavljuje....
zivjeli smo zajedno 2 godine... a nije ni svoje stvari odnjeo jer ne zeli da me sretne...

:cry: :cry: :cry: :cry:

strasne se stvari desavaju... a desile su se i puno mojih prijetelja...
bilo bi fino kada bi neko rekao sta se to desava, mada to nam ne daje nadu za popravak nasih zivota...
pozdrav

ej u istoj smo situaciji samo sto sam ja bio 6 god
nema popravke zivota izgleda ali me zanima kako neko moze da se promeni 100 posto za jedan dan i baci tolike godine
zao mi je sto ti se to desilo ali procice nas valjda
pozdrav

Back