evo i mog druga ostavila devojka i udala se za mesec dana.
to je bolest vec
to je bolest vec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saturn je tezak , jos mjesec dana
U zadnjih nekoliko meseci raspale su se 80% veza ljudi oko mene ukljucujuci i moju.
Nikada nisam verovao u astrologiju ali vidim da ovde nesto nije uredu uopsteno.
Ima li ova masovna pojava veze sa astrologijom,voleo bih da cujem vase vidjenje
Hvala
Nemoze kad je godina saturnova, on djeluje briga njega. Ova godina je puna smrti.

Svaka pojava ima vezu sa astrologijom i zvijezde ukazuju na sve događaje.
Napravi se kompozit ili dejvison odnosa ovisi tko kako voli i gleda se 4. polje = završetak veze. Ima li tu planeta, odakle dolaze, kojima poljima vladaju i na kraju naravno vladar polja se gleda.
I tada naravno pratimo tranzite i nađemo kad je kraj![]()
pa kako ja to da napravim za mene

naravno :-)jel ima išta smisla ovo što sam ti rekao?
Svaka pojava ima vezu sa astrologijom i zvijezde ukazuju na sve događaje.
Napravi se kompozit ili dejvison odnosa ovisi tko kako voli i gleda se 4. polje = završetak veze. Ima li tu planeta, odakle dolaze, kojima poljima vladaju i na kraju naravno vladar polja se gleda.
I tada naravno pratimo tranzite i nađemo kad je kraj![]()

Odaberi svoj horoskop i horoskop svoje partnerice. Odeš na onaj www.astro.com ako već nemaš program kod sebe. Napraviš kompozit ili dejvison i pošalješ mi kartuJednostavno se vidi nijeteško.
Ako se ne snalaziš sa tehničkim detaljima pitaj nekoga![]()
Ima tema o Dejvisonu (mislim čak dve), a takođe bi trebalo gledati ceo taj horoskop. Kao i kod tumačenja natalnog, moraju se stvari sklopiti u celinu, sigurno da ne mogu pojedinačni položaji da se tumače uvek isto u svakom Dejvisonu.
U zadnjih nekoliko meseci raspale su se 80% veza ljudi oko mene ukljucujuci i moju.
Nikada nisam verovao u astrologiju ali vidim da ovde nesto nije uredu uopsteno.
Ima li ova masovna pojava veze sa astrologijom,voleo bih da cujem vase vidjenje
Hvala
ne znam ima li veze sa astrologijom, ali i ja sam isto primetila........ tolalni raspad sistema i kao sto kazes ukljucujuci i moju vezu koja se raspala, a naravno i veze skoro svih ljudi oko mene.......
Nije to optimizam, to je realizam.pa shto svi kukaju na Saturna, on je ovo- on je ono...
Saturn je jedna extra planeta, ima jedan od najkorisnijih uticaja ...
On vam dodje kao malo stroziji roditelj
(eh, opet ja i moj optimizam)

...a da li da dam prednost Dejvisonu u odnosu na Kompozit?:-)
...a da li da dam prednost Dejvisonu u odnosu na Kompozit?:-)