vreme raspada veza

Ovako razlog zasto vjerujem da ce vatrenim znakovima i zracnim bit tesko je taj
saturn je u zemljanom znaku- djevici, posto je inace saturn vladar jarca- zemljanog znaka, to pokaziva veliku izdrzljivost. Dok recimo vatreni nemaju strpljenja i odma zele okret, prekid i slicno, a zracne saturn guse, jer oni ne vole da im se kaze sto ce i kako da se krecu, jer su zrak. A zrak sam voli da lebdi gdje god da bude i gdje god im padne na pamet.
E sad sto saturn radi? Pa saturn je veliki ucitelj, koji bezobizra, stvara red i disciplinu, dali nagradjiva? ne bas , dok recimo vatreni i zracni lako se izrazuju rijecima, al kad je saturn to im je kao oduzeto.

Ne znam vise sta da mislim.El mislis da ce je odlaskom saturna proci to ponasanje?
Mozda je i nju uhvatila ta zelja za slobodom ali ne razumem cemu tolika netrpeljivost prema meni mozda zato sto sam pokusavao da se pomirimo?
Inace sam ovan/blizanac a ona rak/blizanac

Ne znam vise sta da mislim.El mislis da ce je odlaskom saturna proci to ponasanje?
Mozda je i nju uhvatila ta zelja za slobodom ali ne razumem cemu tolika netrpeljivost prema meni mozda zato sto sam pokusavao da se pomirimo?
Inace sam ovan/blizanac a ona rak/blizanac

Eto ti tvog odgovora :) mars u raku, al jos malo pa ce mars ici u retro pa bi trebalo smirit hormone, davat isprike. Posto si ti vatreni znak, aj imaj strpljenja pa ces vidjet. Tek sad vam su sunca doisa dosla u kvadrat jer su inace to kvadrati ovan- rak

Eto ti tvog odgovora :) mars u raku, al jos malo pa ce mars ici u retro pa bi trebalo smirit hormone, davat isprike. Posto si ti vatreni znak, aj imaj strpljenja pa ces vidjet. Tek sad vam su sunca doisa dosla u kvadrat jer su inace to kvadrati ovan- rak

pa sta mislis da je ne zovem ne kontaktiram sa njom uopste ili da cekam da me pozove ili sta da radim uopste?
kada bi trebao preci mars u retro i sta ce onda biti?Kako isprike ?
Sta znaci to sto su nam sunca dosla u kvadrat?
hvala ti

Ne znam tocno daturm al cim dodje sredine stupnjeva ici ce u retro, mozda sljedeci mjesec, nisam sigurna. Kad je kvadrat u suncu onda jedno drugom idu na zivce, kao da se bore jedan protiv drugog- imam puno kvadrat pa znam. Mislim cini se sto vise zelis da pricas sa njom ona sve dalje ide, pa sacekaj , nemoj joj ic nit ista, jer je jako tezak mars u raku
jer rak ipak predstavlja obitelj, a mars ratobornost razumijes.

Ne znam tocno daturm al cim dodje sredine stupnjeva ici ce u retro, mozda sljedeci mjesec, nisam sigurna. Kad je kvadrat u suncu onda jedno drugom idu na zivce, kao da se bore jedan protiv drugog- imam puno kvadrat pa znam. Mislim cini se sto vise zelis da pricas sa njom ona sve dalje ide, pa sacekaj , nemoj joj ic nit ista, jer je jako tezak mars u raku
jer rak ipak predstavlja obitelj, a mars ratobornost razumijes.

izgleda nam se ceo polozaj planeta sklopio lose.Kada sunce izlazi iz kvadrata
stvarno je tako sto ja vise hocu da pricam ona sve vise bezi .Prestao sam da je zovem ali blizu smo i sretnemo se na ulici .ne znam vise kako da se ponasam jos ona treba da nastavi studije sad od prvog verovatno ide iz grada.Ne znam sta da radim

Zato jer ste oboje podznak blizanac vas bi kvadrat smanjen bio tjekom kad izadje mars iz raka, il prikraj, barem tako ja vidim
posto je ona isto blizanac, njoj treba netko poput tebe recimo jer si ti vatra, pa ja bi preporucila da ju pustis na miru zbog ovog sto sad ide.

ma pustio sam je i ne zove mi se vise,ali opet godine i godine su u pitanju.
Sta mislis i ako se pomirimo da li ce ona to raditi opet?

Pa šta ako su u pitanju godine? To nije dovoljno dobar razlog da se pomirite..
Ljudi se razilaze posle 20 godina braka...
Ljubav je dobar razlog!
Hm...Izvini ako sam gruba, ali ja imam utisak da je tebi samo povređena sujeta...ne odaješ utisak da je voliš!

Zbog tog sto si puki tradijional, nisam ti vidila kartu al pretpostavljam
Onda ti se tesko razdvojit od onog sto si vec 'osvojio'
ali i samo sunce koje dominira jer je kardinalni vodja , zelja da imas oono izgubljeno. Mislim puno faktora ima. Samo jedino venera u biku zali sa izgubljenim, a ti ne znam sto imas
Mislim ti sam sebi kazes svaki dan ma neces je zvat , a tako ti malo fali da ju opet zovnes.
Ipak vjeruj mi znam takve vode ( rakove, ribe i skorpione) sto vise guras se njima sve vise odlaze od tebe.
Mislim nema garancije sto ce bit, al mars je jako tezak u obiteljskim kucama kaos to je 4 il 7 kuca, ipak kad dodje u lava onda ce bit dobro. Ipak kad se sve smiri , pitaj ju razlog pa ces bolje shvatit.

Pa šta ako su u pitanju godine? To nije dovoljno dobar razlog da se pomirite..
Ljudi se razilaze posle 20 godina braka...
Ljubav je dobar razlog!
Hm...Izvini ako sam gruba, ali ja imam utisak da je tebi samo povređena sujeta...ne odaješ utisak da je voliš!

Ne radi se o tom mira, nemozes tako reci, netko nemoze tako lako preci preko onog sto je imao. Jednostavno teska pozicija marsa je za svakog, razor na svakoj poziciji i strani.

Tvoj vladar je mars zar ne i otisao je u pogresan znak, u znaku kojem pada i u kojem na zalost nemoze opstat, pa sad nemoguce je da osoba tog znaka bude dobra, kad sam ovan voli da luta kad se nalazi u svojoj planeti

Ne radi se o tom mira, nemozes tako reci, netko nemoze tako lako preci preko onog sto je imao. Jednostavno teska pozicija marsa je za svakog, razor na svakoj poziciji i strani.

Slažem se. I ja sam ostavljena..pre dva meseca...Posle 3 godine...Znam o čemu čovek govori...Ali ponek je jednostavnije nešto prihvatiti i nastaviti dalje, nego razbijati glavu mislima - šta bi bilo kad bi bilo..
Ja sam neznalica što se astrologije tiče, ali koliko sam shvatila ona ne može da nam da odgovor na pitanje - Zašto me je on ostavio? Može samo da pomogne da skapiramo neke naše osobine, odluke...možda da bolje razumemo okolinu...
Ograđujem se...Ovo je samo moje mišljnje.
Pozz

Slažem se. I ja sam ostavljena..pre dva meseca...Posle 3 godine...Znam o čemu čovek govori...Ali ponek je jednostavnije nešto prihvatiti i nastaviti dalje, nego razbijati glavu mislima - šta bi bilo kad bi bilo..
Ja sam neznalica što se astrologije tiče, ali koliko sam shvatila ona ne može da nam da odgovor na pitanje - Zašto me je on ostavio? Može samo da pomogne da skapiramo neke naše osobine, odluke...možda da bolje razumemo okolinu...
Ograđujem se...Ovo je samo moje mišljnje.
Pozz

Miro
ja nikada nisam verovao u astrologiju horoskope i ostalo.Ali u zadnjih nekoliko meseci kod ljudi iz moje blize i zire okoline su masovno raskidali veze koje su trajale od 2 do preko 10 god i to bez nekih bitnijih razloga.Zato sam i postavio ovu temu da bi video vidjenje astrologije na ovu pojavu.Nemoguce je da se toliko raskida desi u isto vreme i bez nekog valjanog razloga

Miro
ja nikada nisam verovao u astrologiju horoskope i ostalo.Ali u zadnjih nekoliko meseci kod ljudi iz moje blize i zire okoline su masovno raskidali veze koje su trajale od 2 do preko 10 god i to bez nekih bitnijih razloga.Zato sam i postavio ovu temu da bi video vidjenje astrologije na ovu pojavu.Nemoguce je da se toliko raskida desi u isto vreme i bez nekog valjanog razloga

I ja sam to primetila..:-?
Ali bez obzira na položaj planeta...hoću da ti kažem ovo-
Tuga nije prijatelj. Ne treba joj ugađati, ne treba joj puštati omiljene pesme, niti udobno je smeštati u fotelju...Odnosno, nemoj previše razbijati glavu ..Znam da te muče pitanja, znam da je grozno...ali biće bolje..Vreme odradi svoj deo posla...
Ovo što sam napisala nema veze sa temom, nema veze sa astrologijom...ovo je prijateljski savet!
Jer šta ako se ne pomirite ? Šta ako kad mars izađe iz raka ona i dalje ne želi da razgovara sa tobom?
Pozz za tebe

ma znam nego opet ne mogu da se naviknem tek tako.Nema nikakve garancije za pomirenje naravno i ko zna zbog cega je sve tako ispalo.A i znam sebe i da se pomirimo nema sanse da joj verujem ko pre. Drzace me to neko vreme sigurno.
El je tebi dobro sada,el razmisljas ti o pomirenju ili si digla ruke?

Ljudi,pitam se cemu zaljenje za proslim godinama, da je nesto bilo zaista kvalitetno i vredno opstanka,opstalo bi.Satisfakcija je da smo profitirali jer smo nekoga voleli,bili voljeni,osecali se lepo.Mislim da je najveci broj nas sklon da voli sliku u glavi o vezi koju je sam stvorio u svojoj glavi.Otreznjenje nekada bas dobro dodje,i ako tada dodjemo do zakljucka da zasluzujemo bolje od zivota treba se za to bolje boriti,a ne vracati se na staro,jer ostajemo u zacaranom krugu.Kiss

ma znam nego opet ne mogu da se naviknem tek tako.Nema nikakve garancije za pomirenje naravno i ko zna zbog cega je sve tako ispalo.A i znam sebe i da se pomirimo nema sanse da joj verujem ko pre. Drzace me to neko vreme sigurno.
El je tebi dobro sada,el razmisljas ti o pomirenju ili si digla ruke?

Naravno da ne možeš da se navikneš tek teko, to niko ne osporava.
Ali baš o tome ti i govorim, nikada neće biti kao ranije!
I potpuno se slažem sa @nenametljiva, ne vredi žaliti, da je vredelo trajalo bi...odnosno, ako je to što ste vas dvoje imali vredno - biće sve ok! Razrešićete sve dileme...a ako nije...Mogu planete da se potuku na nebu - ništa!
Jeste, dobro mi je. Ne razmišljam o pomirenju, ne vraćam se unazad ni pogledom..( samo ponekad kad me neka glupa sitnica podseti...)
Trudim se da što manje razmišljam o njemu...Ne čeprkam, ne razbijam glavu pitanjima -
zašto? Čime sam ja to zaslužila?? Pustila sam...
Čak...imam i dečka :roll:...Nisam zaljubljena, ali mi je o.k.
Pozz za tebe...Ne brini, vreme leči sve!:lol:

Naravno da ne možeš da se navikneš tek teko, to niko ne osporava.
Ali baš o tome ti i govorim, nikada neće biti kao ranije!
I potpuno se slažem sa @nenametljiva, ne vredi žaliti, da je vredelo trajalo bi...odnosno, ako je to što ste vas dvoje imali vredno - biće sve ok! Razrešićete sve dileme...a ako nije...Mogu planete da se potuku na nebu - ništa!
Jeste, dobro mi je. Ne razmišljam o pomirenju, ne vraćam se unazad ni pogledom..( samo ponekad kad me neka glupa sitnica podseti...)
Trudim se da što manje razmišljam o njemu...Ne čeprkam, ne razbijam glavu pitanjima -
zašto? Čime sam ja to zaslužila?? Pustila sam...
Čak...imam i dečka :roll:...Nisam zaljubljena, ali mi je o.k.
Pozz za tebe...Ne brini, vreme leči sve!:lol:
Ma sigurno ne bi bilo isto a i daleko je otislo jer je umesala i roditelje.Nego vec smo imali slicne situacije da prsne nesto i bude katastrofa u njenom ponasanju kao da ima neki hormonalni poremecaj ali posle nekoliko dana ili nedelja postaje totalna suprotnost koja bi samo da se mazi i pekmezi To se i desavalo uglavnom na promenu godisnjih doba..Jedino to mi daje nadu jer je vise puta bilo slicno ali nikada ovoliko dugacko i nikada nije umesala roditelje.Videcemo
Drago mi je sto je tebi dobro i sto se tako osecas
pozdrav

Back