vreme raspada veza

Moze li neko malo da pojasni sta znaci to mars u raku i venera u devici.Eto i meni se raspala veza, ja sam rak a ona je devica.Sve je krenulo naopako od kraja aprila a konacan razlaz je bio pocetkom jula.Sta se to tacno desava?

Ja imam slichnu situaciju i sve je,
hvala Bogu, ok.
Mada, mogutje je da ovaj Mars u Raku
i ovaj dosadni Saturn u Devici, dovode
do nestrpljenja, ishitrenih odluka i
drastichnih promena, ali..

..pochetkom jula nije bio
prisutan nijedan od ovih aspekata.. :?

Citam sve ovo sto ste naveli i ne mogu da vjerujem! Ja sam u vezi 4,5 godine sa Jarcem , podnak Djevica, a ja sam Djevica podznak Rak. Imali smo bas problem jer sam ja u jednom trenutku cak htjela da odem od njega i da sve bacim u vodu. U zadnjih nekoliko dana nasa ljubav je dozivjela svojevrstan preporod. Ludi smo jedno za drugim kao ranije kad smo bili na pocetku veze. Mislim da je to bio period jednog astroloskog testa koji je trebalo pregurati, zato en ocajavajte nego sacekajte Jupiterov ulazak u znak Jarca

Citam sve ovo sto ste naveli i ne mogu da vjerujem! Ja sam u vezi 4,5 godine sa Jarcem , podnak Djevica, a ja sam Djevica podznak Rak. Imali smo bas problem jer sam ja u jednom trenutku cak htjela da odem od njega i da sve bacim u vodu. U zadnjih nekoliko dana nasa ljubav je dozivjela svojevrstan preporod. Ludi smo jedno za drugim kao ranije kad smo bili na pocetku veze. Mislim da je to bio period jednog astroloskog testa koji je trebalo pregurati, zato en ocajavajte nego sacekajte Jupiterov ulazak u znak Jarca
E bas tako je moja devojka otisla. Bas me zanima sta ce biti kada dodje jupiter sigurno ima odmah da me pozove da se pomirimo :) Ako ne nadje nekog do tada

Vidim da nisam bas tako usamljena.Veza 3,5 godine bez svadje,od jula krenulo nizbrdo zavrsilo se krajem septembra.Mislim da pomirenja ipak nece biti.Ja sam bik-rak,on strelac-vaga.Kiss

I kod mene je bilo tako...Tri godine...živeli zajedno...sve je bilo fenomenalno i onda...puf!!!
Prekid bez objašnjenja....Da ne poveruješ...:-(
No, nema veze...živo ide dalje...:lol: Biće bolje..:roll:
Pozz

Vidim da nisam bas tako usamljena.Veza 3,5 godine bez svadje,od jula krenulo nizbrdo zavrsilo se krajem septembra.Mislim da pomirenja ipak nece biti.Ja sam bik-rak,on strelac-vaga.Kiss

Ma odlepili ljudi.Ne znam sta misle da ce pronaci princeve i princeze pa da tolike godine
bace.Razmisljam se da li vredi uopste pomirenje sa takvom osobom jer zamislite da udjemo u nesto mnogo ozbiljnije i njoj opet odjednom padne napamet kako nesto nije zadovoljna.I sta onda.Mislim da mi ne treba to u zivotu

Ma odlepili ljudi.Ne znam sta misle da ce pronaci princeve i princeze pa da tolike godine
bace.Razmisljam se da li vredi uopste pomirenje sa takvom osobom jer zamislite da udjemo u nesto mnogo ozbiljnije i njoj opet odjednom padne napamet kako nesto nije zadovoljna.I sta onda.Mislim da mi ne treba to u zivotu

Al ovaj utjecaj milos osoba nije sama kriva vec utjecaj saturna u djevicu, plus godina saturnova, sjeti se da ti je od pocetka ove godine pocelo bit cudno zar ne

Pa ovako posto sam ja zensko, ja sam ta koja je htila prekid, i stvarno smo preokinuli nakon 3 i pol godine, znaci ima vec 3 mjeseca bili smo u prekidu, i onda se dogodio slucaj, malo cudan naravno, da mu je njegova sestra umrla, i sto nas je naravno nekako vise zblizilo, i sad je ko na pocetku.
Ne znaci da ce svakom se ovako dogodit

Pa ovako posto sam ja zensko, ja sam ta koja je htila prekid, i stvarno smo preokinuli nakon 3 i pol godine, znaci ima vec 3 mjeseca bili smo u prekidu, i onda se dogodio slucaj, malo cudan naravno, da mu je njegova sestra umrla, i sto nas je naravno nekako vise zblizilo, i sad je ko na pocetku.
Ne znaci da ce svakom se ovako dogodit
I ne daj Boze da se dogodi....

razlog smrti kod mene je nesto drugo utjecalo
al sto hocu reci da zenske su te koje su htjele prekid ne muski- posto je saturn muski planet, muski zele cvrstocu i stabilnost
al opet jako tesko ce biti do kraja ove godine zracnim i vatrenim znakovima , jer je saturn u zemljanim
dok zemljani znakovi recimo ce nekako bit dobro
Da bili smo u kontaktu al tako slabo ono, jednostavno meni se nista nije dalo/

al opet taj mars kroz rak obiteljski spajanje , dogadja se suprotno

al sto hocu reci da zenske su te koje su htjele prekid ne muski- posto je saturn muski planet, muski zele cvrstocu i stabilnost
al opet jako tesko ce biti do kraja ove godine zracnim i vatrenim znakovima , jer je saturn u zemljanim

kako mislis da ce biti tesko sa vatrenim znacima?ona pa ne zeli uopste da me cuje cak i neka mrznja kao da govori iz nje,pogled joj se promenio.Nista mi nije jasno

Hoces reeci da su zene te koje su to necim izazvale, nekim svojim, cudnim mozda, ponasanjem? Ja ne znam, meni se jednostavno desilo sve manje kontakta dok se nije potpuno izgubio a sve bez ikakvog razloga. Nema razlog.

Mozda za tebe nema razlog, al mozda ta druga osoba ima razlog.
Moj razlog je bio, iako je u biti bez smisla razlog, da jednostavno vise nisam zeljela bit u vezi, da me gusilo totalno bit u bilo kakvoj vezi, odjednom me spospalo zelja za slobodom... I to se pocelo dogadjat na moj rodjendan, tek tada je meni pocela bit 2007
jer na svaki rodjendan pocenje tek godine ne ad predje godina u 1 mjesecu.

kako mislis da ce biti tesko sa vatrenim znacima?ona pa ne zeli uopste da me cuje cak i neka mrznja kao da govori iz nje,pogled joj se promenio.Nista mi nije jasno

Ovako razlog zasto vjerujem da ce vatrenim znakovima i zracnim bit tesko je taj
saturn je u zemljanom znaku- djevici, posto je inace saturn vladar jarca- zemljanog znaka, to pokaziva veliku izdrzljivost. Dok recimo vatreni nemaju strpljenja i odma zele okret, prekid i slicno, a zracne saturn guse, jer oni ne vole da im se kaze sto ce i kako da se krecu, jer su zrak. A zrak sam voli da lebdi gdje god da bude i gdje god im padne na pamet.
E sad sto saturn radi? Pa saturn je veliki ucitelj, koji bezobizra, stvara red i disciplinu, dali nagradjiva? ne bas , dok recimo vatreni i zracni lako se izrazuju rijecima, al kad je saturn to im je kao oduzeto.

Back