gost 226460
Iskusan
- Poruka
- 5.049
Vazi,samo kada ga prevozis kolima obavezno mu stavi pojas,hoce murija da kazni![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazi,samo kada ga prevozis kolima obavezno mu stavi pojas,hoce murija da kazni![]()
Sreco,pa ne vozim ja maketu![]()
Srce,samo obrati paznju da ga izneses kad padne mrak,zbog dece u komsiluku,ali ne posle 18h jer tada vise viljuskaristi ne rade
![]()
E bre baby,pa onda je on neupotrebljiv![]()
pa kad citam ovu luna silver prepisku tacno da umres od smeha))))))))
![]()
Naravno,pa i pricamo o tome da je u spustenom stanju
Ne pitah te,da nemas mozda kombi?![]()
Ne,ali imam trostrani kiper cetvoroosovinac..moze?![]()
ma evo brate ja cu da ga preveyem, dobrovoljno se javljam))))))))))
Cuj,ako joj ga prevozis ti,slobodno makni jedno pola metra,nece ona primetiti![]()
Moze ako mu je u skorije vreme menjana hidraulika![]()
I mojne da ga kipujes na beton![]()
Cuj,ako joj ga prevozis ti,slobodno makni jedno pola metra,nece ona primetiti![]()
Pa,ako se ogrebe ljubicu da prodje
![]()
aha, to planiram))))) ma i nesto se necka, sacuvacu ja te polovine zlu netrebalo
)))))
vreme je da nadjem virtuelnu devojku, ima godina kako sam solo u virtuelnom svetu..ma moram da lovim neku forumasicuima zaiteresovanih?
![]()
vreme je da nadjem virtuelnu devojku, ima godina kako sam solo u virtuelnom svetu..ma moram da lovim neku forumasicuima zaiteresovanih?
![]()
Lični oglasi ovog tipa pripadaju pdf-u On trai nju...![]()
Lični oglasi ovog tipa pripadaju pdf-u On trai nju...![]()
Nemoj... meni su zabranili postovanje na tom pdf-u... kako cu naci decka inace.... i ne... pp nije opcija...