Alerog
Ističe se
- Poruka
- 2.560
vreme je da nadjem virtuelnu devojku, ima godina kako sam solo u virtuelnom svetu..ma moram da lovim neku forumasicu ima zaiteresovanih?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reci joj : lepa si, lepa si i to svako tvrdi...lizacu ti picku cak i kada smrdi!
Da tražiš forumaša pa da ti i pomognem, ovako moram da (ponovo) se registrujem ka žensko, što je preveliko cimanje... A šta nudiš zauvrt?
reci joj : lepa si, lepa si i to svako tvrdi...lizacu ti picku cak i kada smrdi!
on trazhi devojku tako reche a ti ga uchish pesmama ----> zagorelih veterana
nije uredu
on trazhi devojku tako reche a ti ga uchish pesmama ----> zagorelih veterana
nije uredu
vreme je da nadjem virtuelnu devojku, ima godina kako sam solo u virtuelnom svetu..ma moram da lovim neku forumasicu ima zaiteresovanih?
Da tražiš forumaša pa da ti i pomognem, ovako moram da (ponovo) se registrujem ka žensko, što je preveliko cimanje... A šta nudiš zauvrt?
prethodnu temu su ti prebacili na oglase lične prirode
možda će i ovu
kako mi izbi oci ovaj tvoj avatar...glava me zaboli gledajuci ovu mucenu macku majke mi ...
ja se identificiram sa tom pticom
moj forumski nastup je ko ta ptica
zadrzhi to sebi vjeruj mi na rec da ce ti zatrebati
? ovo neka pretnja?
evo žabica se javila
...ovo je bilo nisko
nisko??!??!?!?!??!?
odoh da se obesim