Vreme je da Rusija usmeri svoje vojne satelite da se i mrav vidi u celoj Ukrajini

nesko101

Elita
Poruka
20.749
AUTORSKA
Do sada je Rusija upotrbljavala svoje vojne satelite u nedovoljnoj količini.Potrebno je pratiti sve radi preventive i da konačno počnu čuvati život svojih vojnika kao što SAD na primer radi.
Rusija se oslanja na to da reaguje tek kad oni ispale prvi hitac ali tu dođe i do neminovnih gubitaka.Dakle moraju raditi na preventivi i pokazati celom svetu svoju moć.
Nećete verovati ali istina je da je SAD više upotrebio satelita u Ukrajini od same Rusije koja je u direktnom ratu.
Dakle ili ispravite to ili oborite te satelite koje koristi Zapad inače rat će ovako trajati decenijama.

Mislim da tu vec postoji neki sukob i rat iza kulisa.ameri gledaju da smanje upotrebu gsp u vojne svrhe.
Capture+_2022-05-25-09-13-20~2.png

То је смејурија од посла.

Системи за обарање комуникационих сателита изгледају као аматерско ракетно друштво (важи за државе које имају космичке снаге)

Не буди смешан. Буде ли један оборен, сви ће бити оборени! Горе се води такође рат, али на други начин.

Ali vi nemate nikakve satelite.

Naime, vi kažete "Dosta smo se igrali. Sada ćemo spržiti Fašington Teslinim Laserima sa kosmičkog broda Solaris!".

Međutim u stvarnosti vaši tenkovi iz Prvog Svetskog Rata koriste polovne delove iz mašina za veš da bi prešli par kilometara.

Mislim razvalilo vas je ukropsko lovačko društvo iz severodonjecka na reci pičkanjsk.

AUTORSKA
Do sada je Rusija upotrbljavala svoje vojne satelite u nedovoljnoj količini.Potrebno je pratiti sve radi preventive i da konačno počnu čuvati život svojih vojnika kao što SAD na primer radi.
Rusija se oslanja na to da reaguje tek kad oni ispale prvi hitac ali tu dođe i do neminovnih gubitaka.Dakle moraju raditi na preventivi i pokazati celom svetu svoju moć.
Nećete verovati ali istina je da je SAD više upotrebio satelita u Ukrajini od same Rusije koja je u direktnom ratu.
Dakle ili ispravite to ili oborite te satelite koje koristi Zapad inače rat će ovako trajati decenijama.
Jesi poslao ovaj predlog Vladimiru Vladimirovicu? :lol:

То је смејурија од посла.

Системи за обарање комуникационих сателита изгледају као аматерско ракетно друштво (важи за државе које имају космичке снаге)

Не буди смешан. Буде ли један оборен, сви ће бити оборени! Горе се води такође рат, али на други начин.
Nisam upoznat da postoje navodjene rakete koje mogu da dospu u orbitu...

Naime, vi kažete "Dosta smo se igrali. Sada ćemo spržiti Fašington Teslinim Laserima sa kosmičkog broda Solaris!".

Međutim u stvarnosti vaši tenkovi iz Prvog Svetskog Rata koriste polovne delove iz mašina za veš da bi prešli par kilometara.

Mislim razvalilo vas je ukropsko lovačko društvo iz severodonjecka na reci pičkanjsk.

Битно је да ви Немци имате сателите... :cool:

AUTORSKA

Мислим да ово треба лично да преложиш Путину. Са твојим огромним војним искуством, да му укажеш где греши.

Spisak nemačkih satelita: https://www.n2yo.com/satellites/?c=ger&t=country

Prvi vojni nemacki satelit 2006.g. Sar-Lupe - ispis na raketi je cista nemacka Gotika... :rotf:

A model of a SAR-Lupe satellite on top of a Russian Kosmos-3M rocket
SAR-Lupe is Germany's first reconnaissance satellite system and is used for military purposes. SAR is an abbreviation for synthetic-aperture radar, and "Lupe" is German for magnifying glass. The SAR-Lupe program consists of five identical (770 kg) satellites, developed by the German aeronautics company OHB-System, which are controlled by a ground station[1] responsible for controlling the system and analysing the retrieved data. A large data archive of images will be kept in a former Cold War bunker belonging to the Kommando Strategische Aufklärung (Strategic Reconnaissance Command) of the Bundeswehr. The total price of the satellites was over 250 million euros.[2]

i jbmu načitan si ko analnitičar Radić

.

Kad Rusija skoncentrira vojne satelite, vidjet će mene kako drkam qurac, dok ih zapišavam na netu...

.
ne serri bre ti si žensko

Rusija je trenutno u mogućnosti da sve vas pretvori u pepeo i ne bi bilo nikakve štete.

Mislim da nije pitanje da li kosmicke sile mogu da obore druge satelite vec da li zele da li zele i njima to da se desi.isto kao sa nuklearnim oruzjem.garantovana odmazda.
Sa druge strane zasleplivanje dronova,gps signala mozda gresim ali ne znam da li je za sada izvodljivo zaslepiti neprijateljske a zaobici svoje.koliko vidim Rusija isto masovno koristi dronove.
Ova ekspanzija i upotreba dronova mi je fascinantna to mi je do pre 20 i nesto godina bila naucna fantastsika.

Vidim da se slabo razumete u ovo.
Da bi se pokrila cela planeta zemlja i da se vidi u svakom trenutku vremena kada poželite neku tačku na zemlji potrebno je ne manje od 50 veštačkih satelita.
Ne znam predpostavljam da si u pravu samo kazem da bi prebacivanje otvorenih dejstvava u kosmos izazvalo odmazdu drugih strana.
Ovako se borba vodi ispod zita ometanjem sto predpostavljam svi tolerisu.
Kada bi Rusija unistila satelite koji spijuniraju njihove snage i druga strana bi to isto uradila .predpostavljam da niko nije spreman na taj korak jos.

Back