(Vrela tacka) Hot spot u komsiluku...

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Danas putujem s deckom u Novi Sad. Treba da krenem za par minuta, a jos ne znam sta da obucem. Sinoc sam isla na kafu s jednom drugaricom. Ona me je pozvala. Nas dve smo dobre, ali nista posebno, zato me je i iznenadio njen poziv. Nema veze, otisle smo tu do tog kafica kod mene u kraju. I caskale o glupostima, kada mi je ona rekla: "Cico, znam da si ti bila sa soferima. Meni se svidja jedan. Kakvi su oni? Znas vec sta se prica o njima. Ti si non-stop s nekim od njih." Ja sam se iznenadila, a onda sam se bas neprijatno osetila. JA jesam ljubavna ekspertkinja, ali nisam ja neka koja juri samo odredjeni profil muskarca i to prema zanimanju. Na sta to lici. Ja sam joj rekla da ja trazim ljubav, da mene jure muskarci i da je svako covek za sebe. Sigurna sam da cete se sloziti sa mnom.
Sta biste vi rekli na to? Zar ljudi mogu tako nekog da nagrde i da ga tako oznace kao neki bezveznu povrsnu juracicu muskaraca?:heart:

Ja kapiram tu curu koja te je pitala... i mogu da zamislim da je imala samo najbolju nameru....
Ne znam zasto si se ti osetila lose??

I ja bi se raspitala o svemu,ako razmisljam da zapocnem vezu sa nekim....
Bolje da znam neke stvari pre pocetka veze,pa da onda vidim da li mogu,nego da shvatim da ne ide kada dodju emocije i svasta nesto....

:heart:
Ali neka istrazuje kod nekog drugog, a ne mene da predstavlja kao neku laku devojku, koja juri sofere. Ja samo zelim da volim, a ne da budem neka takva laka zenska. I ne moze on tako da kaze za mene. Ja imam decka vec dva meseca i imala sam decka pre toga, ali ja ne menjam momke tako kako ona radi ili kako zamislja.:heart:

Haha.... pa,nisam priustvovala razgovoru. Ako si se tako osetila... mozda se samo pogresno izrazila,ne mora da znaci da je nesto lose mislilao tebi....

A sto se tice profesije, naravno da znas vise o soferima , ako si imala vise puta izlazila sa njima...
Profesija nas izgradjuje naodredjeni nacin.....i namece nam odredjeni zivotni stil
Recimo, da li su ti soferi bili na putu 3-4 dana u sedmici? Jel imaju fixno radno vreme?
Vidis, ja ne znam to o soferima, a zanimalo bi me da hocu da izlazim s nekim od njih....

Ti sigurno si zapazila nee slicnosti u ponasanju,i uopste kakva je to fela....
Ljudi su razliciti,ali se moze nesto reci i uopsteni.

Recimo- ja znam za hirurge da pored supruge kod kuce imaju dosta "ljubavnica"
Ne moze se reci ZA SVAKOG , ali ko hoce da izlazi sa osobom te profesije, rekla bi mu da proveri prvo to....

jer je rec o profesionalnoj deformaciji- ne postuju ljudsko telo- to im je i potrebni da bi tamo sekli ljudima trbuhe, ali ima i nus-pojave- ulaze u sexualne odnose samo tako.....

Back