Vredi li??? :S

A vrijedi li ruznim momcima da se briju, stavljaju parfem, da se elgantno oblace itd.?

Mislim tema ti je glupa maksimalno.

Pa vredi jer mogu da sakriju svoje nedostatke,evo ja sam odlican primer! Meni izgled zavisi od frizure koju imam,kad me frizerka lepo osisa ja sam totalno drugi covek sakrije dosta nedostataka(sebi dam ocenu 8),a ako mi skrati malo vise kosu ja sam ruzan (ocena 5-6,probao sam i na celavo to je ocena 4 katastrofa teska) isto sam ruzniji bez bradice,zato je i imam i kad se sve sumira ako se bas potrudis mozes zaista da popravis svoj izgled drasticno! Ima ljudi kojima zaista nista ne moze da pomogne ali oni spadaju u 1% svetske populacije,tim nema pomoci osim plasticne operacije ali to nije razlog da oni sada treba da idu zapusteni i smrdljivi i iscepani i da se izopste iz drustva!

Ne znam zasto se svi toliko traumiraju oko tog izgleda pogotovo u pubertetu. Sta znas mozda ce ta devojka za koju godinu da izgleda mnogo bolje nego sada. I bolje radite na unutrasnjoj lepoti jer spoljasnost je prolazna.

Vredi li da se ruzne devojke,zene ulepsavaju i sminkaju? Sta im to vredi varaju same sebe.....
EDIT
Evo jedna likusa iz mog odeljenja,kad je stavljala maskaru svi muski u odeljenju su napravili ovu facu:
facepalm.jpg

Po meni totalno glupa tema...al nije na meni da sudim -.-
pa shta ako se shminkaju? njihov problem ;) jednostavno zele da budu lepshe :)

Pa vredi jer mogu da sakriju svoje nedostatke,evo ja sam odlican primer! Meni izgled zavisi od frizure koju imam,kad me frizerka lepo osisa ja sam totalno drugi covek sakrije dosta nedostataka(sebi dam ocenu 8),a ako mi skrati malo vise kosu ja sam ruzan (ocena 5-6,probao sam i na celavo to je ocena 4 katastrofa teska) isto sam ruzniji bez bradice,zato je i imam i kad se sve sumira ako se bas potrudis mozes zaista da popravis svoj izgled drasticno! Ima ljudi kojima zaista nista ne moze da pomogne ali oni spadaju u 1% svetske populacije,tim nema pomoci osim plasticne operacije ali to nije razlog da oni sada treba da idu zapusteni i smrdljivi i iscepani i da se izopste iz drustva!

Pa da, ali za frizuru ga malo pretjera. Meni je kosa opala, pa me to ne cini ruznijim, samo malo drukcijim, iako ja ranije nijesam mislio tako, sad pogledam slike od prije par godina, nista posebno.

A kod djevojaka je to drukcije, frizura, garderoba, sminka itd.Mnogo vise nedostataka one mogu da sakriju, nego mi.

Back