86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Мислим, ако се то колико си "широк" мери тапшањем туђим сексуалним оријентацијама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek su bila. Iako zbog instantnosti komunikacije mislimo da smo u najluđim vremenima do sada...Parola devojčice koja je postala simbol protesta protiv Gej parade
Vratite nam dugu
Da li su deca ostala nezaštićena u ovo ludo vreme političkih previranja,ekonomske krize,pritisaka raznih lobija koji bi da kreiraju njihove živote.Ko je dužan da brine o deci,roditelji,škola,društvo,nevladine organizacije,grupe gradjana,ko jedini ima pravo da priča u njihovo ime sve do punoletstva.Mnogo je pitanja a deca,nevina,nezaptićena,zbunjena.
Па добро, за Небојшу се зна да је био са Тадићем. Наводно је њему посветио песму "Ретко те виђају са девојкама". Зато и заузима страну коју заузима.
Па шта ти то говори него да систем покушава формитати децу како њему одговара, створити климоглавце којима се намеће оно што је планирано. Људе који не студирају, не сумњају него прихватају пласирано здраво за готово.Tako je.
Sinoc citam da je desnica u Teksasu izdejstvovala zabranu na desetine knjiga pod izgovorom "zastite dece".
Problem je bila i ilustrovana adaptacija Ane Frank. Bice da je devojcica Ana imala poneku misao u odnosu na neku drugu devojcicu sto je bilo dovoljno da se baci sa police...valjda u djubre, gde li...
Zabranjena je hrpa knjiga ali prasina se podigla oko Biblije i Ane Frank. Bibliotekari se hvataju za glavu u stilu sta nas snadje, ljudi moji...
Manipulacija dece je strasna u oba pravca ali opet mi je strasnija ova desnicarska. To na dobro ne moze da izadje, istorija dokazuje da puno mrtvih. Pa i sa Anom Frank.
https://www.google.com/amp/s/amp.cn...eller-school-district-remove-books/index.html
Ovde ne izbacuju originalni dnevnik Ane Frank, nego njegovu modernu, ilustrovanu adaptaciju. Tako da nije odgovarajuće poređenje.Па шта ти то говори него да систем покушава формитати децу како њему одговара, створити климоглавце којима се намеће оно што је планирано. Људе који не студирају, не сумњају него прихватају пласирано здраво за готово.
Тако су и нама Десанку хтели избацити из лектире.

ZnamУдарило ми сунце у главу, чкиљим под сунцобраном![]()

симбол завета између бога и човека.
Stavljanje znaka jednakosti izmedju decije duge i gej duge je zlurado
Није. Правиш човека од сламе.Занимљиво је то што када се противимо паради где се симулира секс, маше полним органима и изругује хришћанство, то је говор мржње.
Није. Изругивање и говор мржње нису исто.А изругивање хришћанства није говор мржње и вређање по некој од основа, у овом случају верској.
Ако су то права да вређате те људе о којима причате, та права већ имате. Експерти сте за изигравање жртве, попут белаца у САД-у који глуме како су дискриминисани због боје коже, па се размахују слоганима попут All Lives Matter и праве овакве глупости:Хоћемо и ми своја права!
Типична реторика - подржава гејеве, дакле, геј је.Па добро, за Небојшу се зна да је био са Тадићем. Наводно је њему посветио песму "Ретко те виђају са девојкама". Зато и заузима страну коју заузима.
Није ни чудо да се Тадићева прва жена замонашила. Ко зна шта је јадна видела/ сазнала.
Ништа то није случајно.

Bogi, pa mi smo (ja bar) odrasli u bas takvom sistemu, gde si ako mislis svojom glavom isao na Goli otok. Gde su svi terani da misle jednom glavom, nametnutom. Ceo zivot trovani propagandom da je BAS TO gde mi zivimo utopija.Па шта ти то говори него да систем покушава формитати децу како њему одговара, створити климоглавце којима се намеће оно што је планирано. Људе који не студирају, не сумњају него прихватају пласирано здраво за готово.
Тако су и нама Десанку хтели избацити из лектире.
Пало ми је и то на памет. Сетих се маминих лектира. Оних грозних боја, све нешто тмурно, а наслови...Bogi, pa mi smo (ja bar) odrasli u bas takvom sistemu, gde si ako mislis svojom glavom isao na Goli otok. Gde su svi terani da misle jednom glavom, nametnutom. Ceo zivot trovani propagandom da je BAS TO gde mi zivimo utopija.
Pa opet mnogi od nas imaju svoje misljenje i kriticko razmisljanje.
Аргументом против аргумента, колега, не увредама и логичким грешкама.Сад причаш са гремлинима, јер то нико није ни тврдио.
А нико то није тврдио је није неопходно да нешто припада неком ескклузивно. Пошто си мало приглуп, или бар волиш да се правиш (?), да ти објасним пластично. Рецимо, ако изађеш на улицу и вичеш - Умри, Вучићу! - иако то презиме не припада ексклузивно једном познатом лику, БИА ће врло брзо да те приведе.
Аргументом против аргумента, ...
...не увредама и логичким грешкама.
Mislim, zato citamo njen dnevnik...da ne ponovimo, da se isplacemo i nikada ne ponovimo.
- Ја сам хомосексуалц.
- Добро.
- ЈА САМ ХОМОСЕКСУАЛЦ!
- Добро.
- Ја сам хомосексуалц и хоћу своја права.
- Добро.
- ЈА САМ ХОМОСЕКСУАЛЦ И ХОЋУ СВАЈА ПРАВА!
- СЈАШИ ВИШЕ!
Јел се још неко овако осећа?
Мора да буде нечије ексклузивно да би могло да буде узурпирано, а тврдња о злоупотреби је само фантазија и ништа више.Твоја порука је логичка грешка, а не моја. Покушаваш да прокријумчариш став да је неопходно да нешто буде ексклузивно нечије да би злоупотреба тога могла да постоји, а то није случај на овој планети.
Наравно да није тако. Ако тако мислиш, онда ти недостаје основни логички апарат за критичко размишљање. Треба да се вратиш назад у основну школу.Мора да буде нечије ексклузивно да би могло да буде узурпирано,...
Ne.- Ја сам хомосексуалц.
- Добро.
- ЈА САМ ХОМОСЕКСУАЛЦ!
- Добро.
- Ја сам хомосексуалц и хоћу своја права.
- Добро.
- ЈА САМ ХОМОСЕКСУАЛЦ И ХОЋУ СВАЈА ПРАВА!
- СЈАШИ ВИШЕ!
Јел се још неко овако осећа?
Uzurpiraš zajedničko, otimaš od drugih, i kažeš, to je samo moje. Postaje tvoje ekskluzivno, jer si ga uzurpirao.Мора да буде нечије ексклузивно да би могло да буде узурпирано, а тврдња о злоупотреби је само фантазија и ништа више.
А, дуга није постала ексклузивно геј симбол, већ и геј симбол, између осталог.Uzurpiraš zajedničko, otimaš od drugih, i kažeš, to je samo moje. Postaje tvoje ekskluzivno, jer si ga uzurpirao.