gost 446604
Domaćin
- Poruka
- 4.578
Ne mogu da gledam više ove što nijedan tipl nisu zavrnuli , razne filozofe , muzičare koje niko ne sluša , ljude koji ne znaju sijalicu da promene , nadri al stručnjake .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema je da na rts u nema teme .Šta je tačno tema?
Tema je da na rts u nema teme .
Ubacili su masu ne toliko pre-bitnih ljudi u drustvenom životu .
nema nasih ljudi koji imaju svoje firme (non it)
neki biznis poučan za narod,
nema profesora , nema pravih ekologa,
nema drugih stranki nema čak ni sns a ,
nema razmene mišljenja .
Gledam tv u kafiću , oni puštaju rts .Ti onda gledaj Informer, on vapi za gledaocima kao sto si ti
Bude s vremena na vreme neki dobar film. Meni samo za to i služi.Gledam tv u kafiću , oni puštaju rts .
Ne pada mi napamet da kupim tv , čemu to .
A reklame na pola filma 30 minuta .Bude s vremena na vreme neki dobar film. Meni samo za to i služi.
Promasena.Kakva je ovo tema?![]()
Gledam tv u kafiću , oni puštaju rts .
Ne pada mi napamet da kupim tv , čemu to .
kada se rts totalno oslobodi bilo kakve kontrole i bude iskljucivo i objektivno u interesu gradjana jer ga gradjani i placaju, ti ces i onda preferirati cnn bbc i slicna propagandne floskule nato bandita.Bude s vremena na vreme neki dobar film. Meni samo za to i služi.
Ne , vlasnik voli iskljućivo rts , na njemu je odrastao , dizni , nesvrstani , bolji život ..kad si u kaficu, zamoli dobre ljudi da prebace na tv informer i resen problem,
kazi im da ti je dosta opozicionog terora sa rts-a
Kakav titoistički režim?kada se rts totalno oslobodi bilo kakve kontrole i bude iskljucivo i objektivno u interesu gradjana jer ga gradjani i placaju, ti ces i onda preferirati cnn bbc i slicna propagandne floskule nato bandita.
titoisticki rezim leti iz srbije. dolazi lustracija. pozicija opozicija , kud koji mili moji. a ponajvise zna se, prugasta odela.
Zašto plaćam ovaj sajt, nego da prave teme i ispravljaju nase slovne i greske interpukcije .Promasena.
Kao i vecina tema danas.
Sta ja rekoh , ko pomene tita i partizane i cetnike i SFRJ a da nije u socijalnom i kulturnom smislu , taj ima podle namere...Kakav titoistički režim?
znas ti odlicno!Kakav titoistički režim?