Vratite mi RTS!

Sećate se ovog čike
Bellami .
20250221_125829.jpg

Svi kažu da je program rts a ovih dana medju najboljima na nasem prostoru .
Toliko poučnih i starih emisija da nekad narod pomisli da li smo to bili mi .
Znači , jedini problem rtsa je da ne rade i sve je super .Ovaj rts je sad gledaniji nego ranije .

S' vremena na vreme , malo kritičkog sadržaja na temi .
Ne zna se šta je gore , ono pre ili ovo sad limunada od programa .
A , da ne pominjem ove nove mlade i stare eu propagandiste .
Nemam ništa protiv , ali , e , kada je bila 2002 a kad 2005 ta , krajni obećani rok za Srbiju u Eu.

(Moj deo forumskog monologa ) bio bih oduševljen kada bi simfonijsli orkestar rts a , obišao od jeseni Srbiju .
Zvrje nam renovirani bioskopi i ustanove kulture bez kulture .
To bi trebala svaka opština u Srbiji da plati dazak , ne samo njih , već i orkestre rts a narodne muzike , slikara , itd a ne da plaćaju informere iz budžeta .

Uvek sam maštao da će neko od rtsa otići na lansiranja raketa u svemir , jedni u Rf , drugi kod Maska , već ako ne možemo mi obični , barem da to vidimo iz druge ruke .
Ili trke u Indijanapolisu , ne samo emisija već realan prenos , Isle of Man ,ludilo i ludaci , mislim ovo drugo .
Formulu , tenis , fudbal ne gledam jer kad god treba koncentracija komentator te dekoncentriše , šta je kupila njegova baba tetka , ovaj onaj , a sto se tiče formule nema snimaka iz ugla vozača sto je prioritet preko 30 % vremena , zajedno sa zvukom , s tim da ne brsti svo vreme voditelj .

Zamislite kad su ljudi počeli da komentarišu da više nema realna emisija "znanje imanje " kao i ona "dozvolite" ali u realnim uslovima a ne neke improvizacije i sa što manje političkih pamfleta oficira .
(Ne mogu da se sad setim izraza kako se zovu osobe koje jure položaje i činove )

Back