Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Vidi ti kazes normalan svet..znaci ja mogu psovati kod kuce..u automobilu..sa ukucanima..ovde je rec o tv-u..forumu..uopsteno o vaspitanju..ajde sad svi da oteramo u 3 lepe..nadrndanog komsiju..prodavacicu..smrdljvog pijanca u busu..sefa na poslu i tako u krug..znaci celo drustvo je sirovo..nevaspitano..ako ti zelis propagirati takvo ponasanje poput ove serije ok..ja je ne pratim..pokusao sam u vise navrata po par minuta i stvarno ne mogu.
vidis, kad oteras komsiju u tri lepe - to je nevaspitanje, a kada upotrebis "******, *****" i slicno to je zargon i nikako nije nevaspitanje.
od ljudi koji psuju ko kocijasi su mi jos ljigaviji oni koji se foliraju da im psovanje smeta i dizu dzevu kada cuju da neko psuje.
a nevaspitanje koje je gore od psovanja mozes da vidis upravo na ovoj temi - samo pogledaj postove korisnika "tokito", pa ces da vidis kako pise velikim slovima, crvenim slovima itd....e, to je pravo nevaspitanje.....
nadam se da si sada zakljucio da ja ne propagiram takvo ponasanje, a i da sama serija ne propagira takvo ponasanje....