zendeli Elita VIP Poruka 17.475 20.03.2013. u 22:07 - Vrati mi sve! #201 Ванда: Кад би требало да врати оно што су заједно јели, било би лакше.. Kliknite za proširenje... Najeo se on toga i sve trazio jos
Ванда: Кад би требало да врати оно што су заједно јели, било би лакше.. Kliknite za proširenje... Najeo se on toga i sve trazio jos
Earring Elita Banovan Poruka 21.131 20.03.2013. u 22:09 - Vrati mi sve! #202 a sto ona nije trazila ono sto je ona njemu dala mozda bi se lakse dogovorili
Ванда Elita Poruka 18.051 20.03.2013. u 22:15 - Vrati mi sve! #203 Earring: a sto ona nije trazila ono sto je ona njemu dala mozda bi se lakse dogovorili Kliknite za proširenje... Да јој да пииип!?
Earring: a sto ona nije trazila ono sto je ona njemu dala mozda bi se lakse dogovorili Kliknite za proširenje... Да јој да пииип!?
Earring Elita Banovan Poruka 21.131 20.03.2013. u 22:26 - Vrati mi sve! #204 pa da bre sve ima resenje, e stvarno niste mastoviti veceras, ja vako ubijena u pojam treba da dizem teme teske su muke s ovim forumom bas lepo mu se vrati, pa skupi malo para, oa mu ispoklanja svasta nesto, pa mu posle trazi eto mislim samo reverzibilno nista lakse ako ima strategiju
pa da bre sve ima resenje, e stvarno niste mastoviti veceras, ja vako ubijena u pojam treba da dizem teme teske su muke s ovim forumom bas lepo mu se vrati, pa skupi malo para, oa mu ispoklanja svasta nesto, pa mu posle trazi eto mislim samo reverzibilno nista lakse ako ima strategiju