Vrata od tus kabine!?

Vrata od tuš kabine imaju svrhu, a ta je , da se ne isprska kupatilo, pa ukoliko ih ne zatvoriš...nemaju svrhu. Ako te plaši, kupi zavesu za tuširanje, ali ne onu jeftinu koja se ponaša kao napaljeni duh i lepi se za telo, jer će te i ona traumirati.

Napaljeni duh koji se lepi na telo! Hahahahaha, Ma jok, ne ostavljam ih ja do sirom otvorena, vec samo malo! i zaglavim papucu! (Za svaki slucaj) hahah!

Zatvarate li vrata od tus kabine dok se tusirate?
Ja ne a ni vecina komsije ne, jer se plasimo, od kada se jednoj kosinki desilo da nije mogla da ih otvori a i voda je sikljala ko luda nije mogla da je zatvori, skoro se udavila da joj muz nije razbio staklo... Imala je i traume od toga!

izgleda da komšinica nije jedina:whistling:
A možda ima neke veze sa vertikalom:think: Na kom je spratu komšika? jel stan ispod ili iznad tvog stana?
tema - ja sam do sada zatvarala, sad vec ne znam sta da radim ubuduce :sad2:

izgleda da komšinica nije jedina:whistling:
A možda ima neke veze sa vertikalom:think: Na kom je spratu komšika? jel stan ispod ili iznad tvog stana?
tema - ja sam do sada zatvarala, sad vec ne znam sta da radim ubuduce :sad2:

Ma nije sprat, kod mene ima samo 10 zgrada....sve su kuce....!

... ja bome, moja vrata zatvaram...Mrzi me da posle brišem vodu koja bi nakvasila pod ...al mi muž stoji ispred u slučaju da se vrata zaglave....I tako....:mrgreen:

A sta je sa onim kupatilima sto nemaju ni kadu ni tus kabinu? kada sam bio u italiji u hotelu nije bilo ni jednog ni drugog nego celo kupatilo je pod vodom i sve ide kroz neku odvodnu rupu....fuj! Ne volim takva kupatila uopšte!

A kakve ovo ima veze sa DiP? :rotf::lol:

P.S. Ako slavina moze da ti se zavrne, ne vidim cemu strah oko zaglavljivanja? :lol:

A gdje da stavil? Imal veze...s porodical!
Ma u 60% slucajeva nije mogla da se zavrne i niko ne zna zasto...a posle sama stane... to me pomalo plasi! Bas :eek: cudno sto se desava cesce...al dobro u mom mestu i ovako ima stalno nekih misticnih i natprirodnih pojava! :eek: :strah:

Ak bi ih stavil kontra, mogel bi ih razvalit iznutra. :rotf:

E ovo je dobro!

A kakve ovo ima veze sa DiP? :rotf::lol:

P.S. Ako slavina moze da ti se zavrne, ne vidim cemu strah oko zaglavljivanja? :lol:
Dal ste vi ljudi normalni??'Zar ne kontate da je čovek patološki paničar sa viškom mašte i neverovatnim talentom za izmišljanje "problema".Ajd,prisetite se koliko je paničnih tema otvorio u poslednjih mesec dana.Malo,malo pa iskrsne neki problem.Onda se normalno odmah otvara tema na forumu.Ovo stvarno postaje opterećujuće jer su teme na nivou maštarija petogodišnjeg deteta.
Hrišćanine, imaš li ti uopšte nekog prijatelja sa kojim bi bar ponekad mogao da porazgovaraš o svim svojim poroblemima umesto da kišom infantilnih tema zasipaš forum???
Alo bre, mi ovde pišemo o TUŠ KABINI I STRAHU od davljenja u istoj????????????????????????????'Pa, dal je to normalno na ovom pdf-u????
To je za pdf Zdravlje ili psihologija,jer je reč o psihopatologiji neosnovanih strahova.

Si bio u Veneciji ?!? :D

jesam prosle godine, inace belu crkvu nazivaju srpskom venecijom zbog jezera

Dal ste vi ljudi normalni??'Zar ne kontate da je čovek patološki paničar sa viškom mašte i neverovatnim talentom za izmišljanje "problema".Ajd,prisetite se koliko je paničnih tema otvorio u poslednjih mesec dana.Malo,malo pa iskrsne neki problem.Onda se normalno odmah otvara tema na forumu.Ovo stvarno postaje opterećujuće jer su teme na nivou maštarija petogodišnjeg deteta.
Hrišćanine, imaš li ti uopšte nekog prijatelja sa kojim bi bar ponekad mogao da porazgovaraš o svim svojim poroblemima umesto da kišom infantilnih tema zasipaš forum???
Alo bre, mi ovde pišemo o TUŠ KABINI I STRAHU od davljenja u istoj????????????????????????????'Pa, dal je to normalno na ovom pdf-u????
To je za pdf Zdravlje ili psihologija,jer je reč o psihopatologiji neosnovanih strahova.

imam...s kim da pricam... ali neke stvari ne mogu tako da... i to nije panika... stavi se ti u petronelinui situaciju? a ovo za tus bas me briga to se desava svima u bc ali meni nije jos ni jednom ako nisi primetio bila tema o meni nego o drugima o menij e bila tema ono sa patronelom!

jesam prosle godine, inace belu crkvu nazivaju srpskom venecijom zbog jezera

imam...s kim da pricam... ali neke stvari ne mogu tako da... i to nije panika... stavi se ti u petronelinui situaciju? a ovo za tus bas me briga to se desava svima u bc ali meni nije jos ni jednom ako nisi primetio bila tema o meni nego o drugima o menij e bila tema ono sa patronelom!
Naravno da je o tebi jer ti na taj način promovišeš sebe kroz "požrtvovanost" i visok stepen empatije koji imaš prema tim ljudima.Može to mnogo suptilnije:D
Petronela???Ko je nju spomenuo sad?

Back