Vracen paket iz Kine

Pejcev

Početnik
Poruka
6
Mozda sam pogresio temu ali ja volim da filozofiram i isteram stvari do kraja.
Naime,desava se da sam odbio jedan paket da preuzmem iz Kine jednostavno odustao zbog velike carine (vrednost paketa jako mala) ne isplativo uzimati,ali sad stoji da je paket urucen! Kako je to moguce? Zar ne treba da pise,"paket nije urucen primaocu" ili slicno?

Mislis da ima dogovora sa kinezima? Oni kad vide status "Arrived at local delivery center" skidaju odgovornost,a jos kad ima pravi broj za pracenje tad u svakom trenutku vide gde je paket,a u pravom broju za pracenje lepo pise da je paket urucen primaocu,a nije! Paket sam vratio.
Ko je vracao paket zna da li je to normalno,i generalno kad se salje paket da li uvek pise "uruceno" Ili postoji status i odbijen paket ili neisporucen.

Al ce da se ovajdi sa stvarcicom od 100RSD :D A tek kad bih vam rekao sta je smejali bi se svi zajedno sa carinikom koji se i dalje smeje.
Nije poenta u tome nego da stoji da sam paket preuzeo ja,mene vise zanima kako je to moguce. Ja nemam nista protiv neka uzme ko kog zeli,zato sam ga i odbio! Ali ne da stoji da sam preuzeo paket.

Back