Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 268.975
ja sam za dobrovoljno sluzenje vojnog roka nikako prisila ili obaveza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo fali da predju preko onih kockica na trgu(VIDEO) Oštećenja od tenkova na ulicama, radnici čiste prašinu: Kako teku pripreme za vojnu paradu
https://n1info.rs/vesti/video-ostec...e-prasinu-kako-teku-pripreme-za-vojnu-paradu/
I oni šapićevi moroni.
Model Gvozdika made in USSR. Kamarad Breznjev like this.Inace koji je model ovog zelenog kontejnera?
Moderan komad tehnike, nema ni 60 godina. Nego od poznanika koji je aktivno VJ cujem da i dalje koriste M76, njihova zamena je bila predvidjena kada je uveden M84, znaci pre samo 40 godina.Model Gvozdika made in USSR. Kamarad Breznjev like this.
M76 snajper? Koristi se i dan danas. M84 mitraljez se koristi i ima realnu upotrebu. Ali sve to je realno staro.Moderan komad tehnike, nema ni 60 godina. Nego od poznanika koji je aktivno VJ cujem da i dalje koriste M76, njihova zamena je bila predvidjena kada je uveden M84, znaci pre samo 40 godina.
Da , na pusku sam mislio. Trebala je da se zameni kada je promenjen kalibar mitraljeza, da bi se izbeglo postojanje vise kalibara. Valjda je M91 bila zamena.M76 snajper? Koristi se i dan danas. M84 mitraljez se koristi i ima realnu upotrebu. Ali sve to je realno staro.
Ima i modernijih verzija M91 Ali kod nas u vojsci je sve to izmešano kao kod partizana. Pa osnovno naoruzanje imamo u dva kalibra. Verzije m70 od 7.62 i novu m21 u kalibru 5.56. Kao na pijaci ima od svega nešto a standardizacija ne postoji.Da , na pusku sam mislio. Trebala je da se zameni kada je promenjen kalibar mitraljeza, da bi se izbeglo postojanje vise kalibara. Valjda je M91 bila zamena.
To je nasledje JNA, grehota da se baci, tako smo gurali sa trofejnim naoruzanjem iz WWII do 2000tih, a onda radikali udarili u kuknjavu jer se tope odlicni shermani i T34. Samo jos fali karadjordjevIma i modernijih verzija M91 Ali kod nas u vojsci je sve to izmešano kao kod partizana. Pa osnovno naoruzanje imamo u dva kalibra. Verzije m70 od 7.62 i novu m21 u kalibru 5.56. Kao na pijaci ima od svega nešto a standardizacija ne postoji.
To nije istopljeno nego prodano.To je nasledje JNA, grehota da se baci, tako smo gurali sa trofejnim naoruzanjem iz WWII do 2000tih, a onda radikali udarili u kuknjavu jer se tope odlicni shermani i T34. Samo jos fali karadjordjev
Koristimo RUP 12 kome je mesto u muzeju za komunikaciju jer greota da se baci. Greota je što dva uredjaja međusobno ne mogu da uspostave vezu na 800 metara jer im je prošao rok upotrebe.To je nasledje JNA, grehota da se baci, tako smo gurali sa trofejnim naoruzanjem iz WWII do 2000tih, a onda radikali udarili u kuknjavu jer se tope odlicni shermani i T34. Samo jos fali karadjordjev
To je bio krs jos dok sam ja bio u vojsci, sluzio da se uspostavi veza sa jednog kraja kasarne na drugi. Imali smo i neke lampase koji su bili podjednako efikasni, koliko sam cuo bili su prinudjeni da ih penzionisu jer niko vise ne proizvodi lampe, barem ne tip koji se korisio u njima. Uredjaji za vezu su bili posebna katastrofa, to ne deluje impozantno na paradama pa se zato u njih nije ni ulagalo.Koristimo RUP 12 kome je mesto u muzeju za komunikaciju jer greota da se baci. Greota je što dva uredjaja međusobno ne mogu da uspostave vezu na 800 metara jer im je prošao rok upotrebe.
pa naravno da gasis radar inace ce da te opali SEAD protivradar raketaSa isključenim radarima 99.99% vremena.![]()