Znam kako ti je to.Nazalost sam i ja takav,a to nam uopste nevalja.Iskreno,najradije bi voleo da budem budala koja nema osecanja,i koja je ekstra hladna,ali......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sirano_de_Berzerak:Ako bivshu ljubav nosih u sebi,da li i onda pripada proshlosti?
kučka:Otvoris jedan folder negde u malom mozgu ( u post ljubavnim patnjama koriscenje malih sivih celija ..preporucljivo)..zakljucas u prvo vreme srce ( misli se na emocije)..i pocnes da nosis..nosis..nosis..tako danima,nocima,mesecima...dok jednog dana ne shvatis da ti je taj teret bivse ljubavi nepotreban ..pa ga lepo skines sa “grbace” i smestis u taj folder, kliknes save..i krenes napred.Po nekada kada ostanes sam sa sobom kliknes open i ..secas se ..nekih sa smeskom , nekih sa borom na celu, nekih..nekih ces se tek secati...To je zivot.Sto pre to shvatis bice ti lakse. A dotle..dotle budi ovde na forumu...zabavno je.:-D
Sirano_de_Berzerak:Onda to nisu ljubavi,pa ni bivshe,za mene je proshlost vec onaj minut koji je bio malochas
a ljubav ako je bila onda je i ostala,sve drugo su samo mozda
"lepi trenutci nostalgije i nishta vishe"
kučka:Bivse ljubavi su samo za secanje....ne postoji nikakvo..mozda.. ali...ako..:-D surovo ..ali je tako.:wink:
Nevenchica:Hhahahahhahaha ja sve vreme citam vracanje kao vraCHanje, malerisanje neko i mislim se: mashite temu ljudi![]()
![]()
![]()
Menjam nick u VeshticaSirano_de_Berzerak:ccc Shta se to po tvojoj lepoj glavi mota?
...a macku u metlu...Nevenchica:Menjam nick u Veshtica![]()
kučka:Otvoris jedan folder negde u malom mozgu ( u post ljubavnim patnjama koriscenje malih sivih celija ..preporucljivo)..zakljucas u prvo vreme srce ( misli se na emocije)..i pocnes da nosis..nosis..nosis..tako danima,nocima,mesecima...dok jednog dana ne shvatis da ti je taj teret bivse ljubavi nepotreban ..pa ga lepo skines sa “grbace” i smestis u taj folder, kliknes save..i krenes napred.Po nekada kada ostanes sam sa sobom kliknes open i ..secas se ..nekih sa smeskom , nekih sa borom na celu, nekih..nekih ces se tek secati...To je zivot.Sto pre to shvatis bice ti lakse. A dotle..dotle budi ovde na forumu...zabavno je.:-D
Siguran sam samo...ali samo izazovna veshtica...Nevenchica:Menjam nick u Veshtica![]()
Ma jock bwe, crna machka ide uz 'vestica' kombincijuminon:...a macku u metlu...
A dali je to dusho vazno ili samo da ste oboje zadovoljni?nije li to najvaznijastvar sada i uvek...Nevenchica:Ma jock bwe, crna machka ide uz 'vestica' kombinciju![]()
Hm.. Ovaj put sam se samo zezala, dakle nije bilo dubljeg znacenja. I naravno da je Dusho najvaznije da smo oboje zadovoljni. Odosmo off topic.Sirano_de_Berzerak:A dali je to dusho vazno ili samo da ste oboje zadovoljni?nije li to najvaznija stvra sada i uvek...
Nevenchica:Hm.. Ovaj put sam se samo zezala, dakle nije bilo dubljeg znacenja. I naravno da je Dusho najvaznije da smo oboje zadovoljni. Odosmo off topic.![]()
Nestasna Ameba:NE, koliko god to zelela, i kad sam to radila, nije izaslo na dobro...
ZASTO? Kad se jednom napravi steta, nijedno vracanje na pocetak ne moze je sasvim popraviti, a stare rane i te kako mogu da zabole ponovo...