Vracanje bivshim 'ljubavima'!? Da..Ne..Zashto?

Sirano_de_Berzerak:
Ako bivshu ljubav nosih u sebi,da li i onda pripada proshlosti?

Otvoris jedan folder negde u malom mozgu ( u post ljubavnim patnjama koriscenje malih sivih celija ..preporucljivo)..zakljucas u prvo vreme srce ( misli se na emocije)..i pocnes da nosis..nosis..nosis..tako danima,nocima,mesecima...dok jednog dana ne shvatis da ti je taj teret bivse ljubavi nepotreban ..pa ga lepo skines sa “grbace” i smestis u taj folder, kliknes save..i krenes napred.Po nekada kada ostanes sam sa sobom kliknes open i ..secas se ..nekih sa smeskom , nekih sa borom na celu, nekih..nekih ces se tek secati...To je zivot.Sto pre to shvatis bice ti lakse. A dotle..dotle budi ovde na forumu...zabavno je.:-D

kučka:
Otvoris jedan folder negde u malom mozgu ( u post ljubavnim patnjama koriscenje malih sivih celija ..preporucljivo)..zakljucas u prvo vreme srce ( misli se na emocije)..i pocnes da nosis..nosis..nosis..tako danima,nocima,mesecima...dok jednog dana ne shvatis da ti je taj teret bivse ljubavi nepotreban ..pa ga lepo skines sa “grbace” i smestis u taj folder, kliknes save..i krenes napred.Po nekada kada ostanes sam sa sobom kliknes open i ..secas se ..nekih sa smeskom , nekih sa borom na celu, nekih..nekih ces se tek secati...To je zivot.Sto pre to shvatis bice ti lakse. A dotle..dotle budi ovde na forumu...zabavno je.:-D

Onda to nisu ljubavi,pa ni bivshe,za mene je proshlost vec onaj minut koji je bio malochas
a ljubav ako je bila onda je i ostala,sve drugo su samo mozda
"lepi trenutci nostalgije i nishta vishe"

Kada sam ja u pitanju odgovor je ne,zato sto je u vezi nesto krenulo nasopako i to nesto ne odgovara a ne moze da se promeni. Nakon raskida posle odredjenog vremena istina je pocne osoba da nedostaje ali vise je to nostalgija. Pomiris se i bude ti lepo prve dve tri nedelje a posle sve pocne iz pocetka i isti problemi(koji su ne resivi) isplivaju. mislim da je moguce da da veza uspe posle pomirenja ali u retkim slucajevima,zavisno od osoba.
Kod mene licno ne moze zbog toga sto jako dugo trpim i pokusavam da ispravim stvarai ali kada vidim da ne moze nista da se ucini onda se odlucujem za ono sto je trajno,raskid. :) i ostajem pri svojoj odluci jer znam zbog cega sam to ucinila i znam zbog cega je to dobro.

kučka:

A onda jednog dana samo "Kvrc!!!" i ode hard.... Nestade svih tih bivših i sadašnjih foldera... Kao da je neko uradio instant "wipe" na celom disku... Šteta.... Ipak 200mb nije malo za današnje prilike... Uz 1Gb rama i dual mozgeon procesorom, šteta je... Zato redovno moraš raditi backup podataka....

Smeh je uzasno dobar, sposobnost da se salis, pogotovo na svoj racun je uspeh, u smislu distanciranja od bespomocnog kukanja i filozofiranja u sitacijama koje ne mozes resiti. Kao mehanizam odbrane ;) Mene je briga i sta je ok i sta je dobro, samo nemam potrebu od svega praviti 'topic'. A generalno ne volim da sudim tako da... To mislim, izmedju ostalog :)

Back