golub......iako i golubic itekako ima svojih mana.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam vuk samotnjak,naprotiv.trenutno sam u vezi-stabilnoj,dugoj i po svemu sudeci veoma ozbiljnoj.a cak i kada sam sama,tj.kada nemam vezu,ja sam okruzena ljudima,inace mnogo volim da se druzim,ne podnosim samocu i dosadu.Lucky Luck:Sve sami vukovi samotnjaci, zato i vise na forumu. Oni drugi su mozda ipak pametniji.
Penzosu... i dalje pokusavas da glumis nekog krokodila...a zubi ti od starosti poispadali....krvolok:Petre, ne zamlaćuj se ovim golubovima i vrapcima, tebi pouzdano ostaje tvoj kolibri u ruci !!!![]()
ceo svet je kao kaKAOkupina:ma sve ti je to...ka[size=+1]KAO[/size]![]()
"Nekada davno, na svetu, postojalo je jedno bice koje je bilo toliko savrseno da je svojom savrsenoscu pretilo da ugrozi i samog Boga. Da bi to sprecio, Bog ga je podelio na dva dela - muskarca i zenu i osudio ih na vecno traganje i lutanje po svetu. Negde na ovom svetu postoji tvoja druga polovina - bice koje ti u potpunosti odgovara, ali vi se nikada necete sresti i spojiti, jer bi spojeni bili savrseniji i od samog Boga." Platonova "Gozba"Lucky Luck:znaci prilicno beskompromisno... Mister Big ili nista. A sta ako se on negde dobro sakrio i nikako da se pojavi?