pa jel sam dao vec, a platio sam us$38? ovaj skati kilmer odlicno objasnjava, a i svi videi su mu super
pa i nije, kod motora sa direktnim ubrizgavanjem na pozadini ventila se skuplja, nisi ti tu lekciju jos izucio vidim ja, idi na video
kod mpi gorivo cisti ventile, a razumem da plin ne cisti pa se zato dodaje mazalica, ali kod direktnih - GDI nema sta da cisti ventile, samo vazduh, i ta isparenja koja prave garez - kod gdi
stavio sam vec ovu konzervu, jos samo crevo da razmerim i presecem na pola, i spojim sve... naravno, ja i dalje imam garez, ali kada oprskam sada nece opet da mi se hvata, vec ce stroka da se skuplja u konzervi, koju samo otsrafim i prospem
inace ove konzerve stavljaju i trkackim automobilima, plus dodaju filter preko koga izbacuju visak ulja kada se nabije priotisak, ali ja sam uzeo bez, necu da se trkam, a i ne bi mi stao filter ispod haube... pitanje je da li cu spasiti kiu, check engine se ne gasi, radi pod sauhom rpm vioe ne pokazuje, vec stoiji na nuli, kada je ugasim, nece da upali, ako ne drukam gas... bas sam je nezno vozio... videcemo, ja imam nadu