Voznja maloletnika bez vozacke dozvole?

nisam rekao da je hemija teska, samo mi, nekako, nikad nije lezala...
A fizika mi je najinteresantnija nauka, ispred matematike, koja nekad zna biti suhoparna, a u fizici uvek ima nesto novo, interesantno.

Histerija kao predmet zna biti dosadna (tj. najcesce), ali sama po sebi nije...
Geografija isto... Ali san bi mi bio pisati za National Geographic.

nisam rekao da je hemija teska, samo mi, nekako, nikad nije lezala...
A fizika mi je najinteresantnija nauka, ispred matematike, koja nekad zna biti suhoparna, a u fizici uvek ima nesto novo, interesantno.

Histerija kao predmet zna biti dosadna (tj. najcesce), ali sama po sebi nije...
Geografija isto... Ali san bi mi bio pisati za National Geographic.

Pa hemija i fizika su ti toliko isprepletane i međusobno povezane... :D Ja ih često poistovjećujem :lol:
Postoji ona istorija koju je zanimljivo čuti, kao recimo neke legende, mitovi, građevine, značajni događaji... ali je ja nikad nijesam nešto volio.
Što se tiče geografije, postoje oblasti koje su mi zanimljive, a postoje one koje su užasno dosadne :D

911s [SK];9541764:
Prijatelju, i ja sam sa 1.4 motorom oprao gomilu Ferrarija i Mustanga po gradu. Stajali na semaforu, ja dodao gas, on dodao gas ja otišao ispred njega i ćao-zdravo. E tako si i ti isto "oprao" tu Insigniju. E sad, to što taj u Insigniji je najnormalnije krenuo i bez bilo kakve namere da se poteže- to nema veze je li, ali bitno je da si ti bio brži od njega i da si gazio gas sa obe noge.
Naučio sam da više ništa ne verujem pričama (osim ozbiljnim drugarima) po pitanju ko je koga oprao.

Dok nisam dobio vozačku nisam nikad seo sam u automobil, ali sam se zato stalno bavio oko kola i naučio gomilu stvari. Isto predlažem i ovoj omladini, zanimljivo je i korisno, a i bezbednije.

nikad nisi seo u auto, ili nisi nikad vozio :) ?

nije pitanje koliko si star, nego koliki si divljak....... a kakav si vozac svedoci tvoj skill........... eo ja sam juce sa fiestom 1.3 oprao vozilo marke opel insignija 2.0tdci u ulici voislava ilica.. seljak u insigniji poludeo kad je video da ga pretice niskolitrazno vozilo.. prvo mi se qrci na pravcu a kad treba slalom,ko devojcica...

Isti si moj drug. Vozi Passata B2 1.6 motor (valjda 75konja) star 23 godine i dodje i hvali se kako je "oprao" Golf IV 1.9 TDI od 135ks.

E, da, rekao je jednom da je popio litar vinjaka i 21 pivo.

Kolko ti mozes da popijes? :)

Back