Vozilo N1 udarilo policajca

Zamisli kad udarna vest saobraćajna nesreća hvala Bogu bez žrtava, a najava ubistva protestanata studenata jedna mala usputna sitnica u ovoj državi
:mrgreen:
Hahaha koji ste licemeri.pa vama udarna vest bila kad se pisanije potukli na pravnom i ona u ruzveltovoj sto je udario ciga neki na "neprijavljenim " protestima.
Tad ste objavljivali adrese slike pretili pozivali na linč.
Te stvari se ne zaboravljaju...

To je saobracaj a ne sta znam kakvo delo...pitaj bilo kog vozača dal sme uopste puna linija da se preseca cak i da vozila ispred stoje a stajala su zbog zastoja.
Taj je očigledno gledao samo napred a ne sta se desava iza njega.saobracajni prekršaj 1/1.
Možete da ga pravdate koliko ocete kriv je.
da je to uradio neko iz izformera po forumu bi prskali razni mlazevi od srece

To je saobracaj a ne sta znam kakvo delo...pitaj bilo kog vozača dal sme uopste puna linija da se preseca cak i da vozila ispred stoje a stajala su zbog zastoja.
Taj je očigledno gledao samo napred a ne sta se desava iza njega.saobracajni prekršaj 1/1.
Možete da ga pravdate koliko ocete kriv je.
Znači, saobraćajni prekršaj a ne namerno naletanje i gaženje ljudi, kao što smo imali prilike da vidimo? Naravno da je kriv za saobraćajni prekršaj i ne verujem da će biti oslobođen od strane predsesnika kao ''heroj nacije'' il oslobeđena jer se joj se, eto,taj dan desilo da je u PMS pa malo gazila studente u blokadi. Jako vam je fleskibilan pojam pravde i zakona, jakoooo

Znači, saobraćajni prekršaj a ne namerno naletanje i gaženje ljudi, kao što smo imali prilike da vidimo? Naravno da je kriv za saobraćajni prekršaj i ne verujem da će biti oslobođen od strane predsendika kao ''heroj nacije'' il oslobeđena jer se joj se, eto,taj dan desilo da je u PMS pa malo gazila studente u blokadi. Jako vam je fleskibilan pojam pravde i zakona, jakoooo
Nema govora o slučajnom prekršaju.. ništa se ne dešava slučajno

Pa to ti kazem,jbt koliko ste ostrasceni
Zašto su ostrašćeni ako ukazuju na to da je ovo bio saobraćajni prekršaj, kažnjiv zakonom a ne pokušaj ubistva i ako ukazuju na to kako se izveštava u režimskim medijima? Izjednačavanje saobraćajne nesreće sa namernim gaženjem mi ne liči ni kakavu ostrašćenost već na iznošenje realnih činjenica.

Back