Vozački ispit sa 40 +

falconcrest

Primećen član
Poruka
637
Imam 44 godine i posle silnih para datih za taxi i autobuski prevoz, pre 3 meseca odlučnih da polažem vozački, jer jednostavno mi je sve više potreban auto za porodično funkcionisanje. Uplatio sam polaganje u auto školi koja ima zaista dobrog predavača teorije, a imao sam i korektnog i dobrog instruktora. Teorijski deo sam položio iz prvog puta, a pre 7 dana sam pao vožnju. Tokom časova sam vozio uglavnom dobro i sigurno, ali na ispitu se desilo nešto drugo. U komisiji su mi bili vlasnik auto škole, kojeg sam tada video prvi put u životu i inspektor iz MUP-a. Napravio sam grešku, koja je mogla da bude progledana kroz prste zbog okolnosti u saobraćaju koja je najmanje zavisila od mene, ali ajde, realno loše sam vozio i to je to. Vlasnik te auto škole je mlađi od mene desetak godina, i već pri prilasku autu sam osetio negativnu energiju sa njegove strane, kao da je želeo da me obori. Već na početku poneo se nadmeno, sa visine , bahato, što je itekako uticalo na vožnju. Čovek iz MUP-a je bio prilično korektan. Iskreno, nije me pogodilo toliko to što sam pao, već taj kulovski odnos vlasnika škole koji je član komisije, i to elementarno nepoštovanje čoveka koji je baš njegovu školu izabrao. Još uvek sam pod utiskom i ne znam sa kakvim ću stresom izaći na sledeći ispit. Samo da napomenem, da na prvom ispitu uopšte nisam imao tremu, naprotiv, bio sam raspoložen, ali imam utisak da su namerno išli na to da me izbace iz takta.

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
98.014
obaraju za svaku sitnicu.
ja sam voznju polozio iz drugog pokusaja, u prvom pokusaju su me oborili na poligonu, nisam ni pokrenuo auto :D
krenuo sam pod rucnom :rumenko: ,.
jure sitnice..znaci samo lagano i bez nervoze i sta te briga energija tog lika, tebi je bitna tvoja energija... gledaj kako vozis, ne pravi greske i procices.

sam kazes da si napravio gresku
na polaganju ne gledaju kroz prste.. (sto kazes da su mogli, prosto ne gledaju ma kakve okonosti bile, ni u jednoj skoli to ne rade, napravio si gresku, padas, kraj price)
znaci nije te oborila energija lika nego tvoja greska.

dakle..lagano i nema da brines :D

Poruka
18.724
Polozio sve iz prve.
Dosao u autoskolu sa sedam dana zakasnjenja.
Polozio najbrze na prvoj pomoci, opet prvi rjesio pismeni za manje od 10 minuta (12 dozvoljenih negativnih od 13), odvozio katastrofa (dvaput mi se gasio auto) i svejedno me pustio.
Samo opusteno, pocinjemo uciti kada prvi put sami sjednemo za volan.

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
101.500
Polozio sve iz prve.
Najbrzi na prvoj pomoci, opet prvi rjesio pismeni za manje od 10 minuta (12 dozvoljenih negativnih od 13), odvozio katastrofa (dvaput mi se gasio auto) i svejedno me pustio.
Pa to neki od njih ocekuju da odmah budes profesionalac ali dobar vozac se postaje vremenom ...

Nona2

Iskusan
Poruka
6.357
Polozio sve iz prve.
Najbrzi na prvoj pomoci, opet prvi rjesio pismeni za manje od 10 minuta (12 dozvoljenih negativnih od 13), odvozio katastrofa (dvaput mi se gasio auto) i svejedno me pustio.
bravo
jos da zavrsis srednju i mozes da se zenis

jolemisa

Elita
Poruka
22.913
Imam 44 godine i posle silnih para datih za taxi i autobuski prevoz, pre 3 meseca odlučnih da polažem vozački, jer jednostavno mi je sve više potreban auto za porodično funkcionisanje. Uplatio sam polaganje u auto školi koja ima zaista dobrog predavača teorije, a imao sam i korektnog i dobrog instruktora. Teorijski deo sam položio iz prvog puta, a pre 7 dana sam pao vožnju. Tokom časova sam vozio uglavnom dobro i sigurno, ali na ispitu se desilo nešto drugo. U komisiji su mi bili vlasnik auto škole, kojeg sam tada video prvi put u životu i inspektor iz MUP-a. Napravio sam grešku, koja je mogla da bude progledana kroz prste zbog okolnosti u saobraćaju koja je najmanje zavisila od mene, ali ajde, realno loše sam vozio i to je to. Vlasnik te auto škole je mlađi od mene desetak godina, i već pri prilasku autu sam osetio negativnu energiju sa njegove strane, kao da je želeo da me obori. Već na početku poneo se nadmeno, sa visine , bahato, što je itekako uticalo na vožnju. Čovek iz MUP-a je bio prilično korektan. Iskreno, nije me pogodilo toliko to što sam pao, već taj kulovski odnos vlasnika škole koji je član komisije, i to elementarno nepoštovanje čoveka koji je baš njegovu školu izabrao. Još uvek sam pod utiskom i ne znam sa kakvim ću stresom izaći na sledeći ispit. Samo da napomenem, da na prvom ispitu uopšte nisam imao tremu, naprotiv, bio sam raspoložen, ali imam utisak da su namerno išli na to da me izbace iz takta.
Taj kiks sto ti se desio policajac nikada ne kaze sta je bilo,vec,sta je moglo da bude.Za sledci put imas pravo da trazis da tvoj instruktor bude s tobom,jer ti placas,a ne gazda auto skole.Porazgovaraj sa svojim instruktorom i slobodno mu kazi da imas nervozu pored ovog tipa.Trebalo bi da ti izadje u susret.

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
98.014
Pa to neki od njih ocekuju da odmah budes profesionalac ali dobar vozac se postaje vremenom ...
u stvari ne..oni ocekuju da vozis skolski.
najveci problem da poloze imaju oni koji su vozili pre.
ja nisam seo za volan dok nisam otisao u skolu, polozio skolski po pravilima i nikakav problem..
ne smes opusteno da vozis nego da pazis na sve ono sta su ti pricali.

Poruka
18.724
u stvari ne..oni ocekuju da vozis skolski.
najveci problem da poloze imaju oni koji su vozili pre.
ja nisam seo za volan dok nisam otisao u skolu, polozio skolski po pravilima i niakakav problem..
ne smes opusteno da vozis nego da pazis na sve ono sta su ti pricali.
Pa to kaze jedan lik za kojeg je hrpa ljudi reklo da je odlican vozac - da sada polazem, nije iskljuceno da bi pao.