falconcrest
Primećen član
- Poruka
- 637
Imam 44 godine i posle silnih para datih za taxi i autobuski prevoz, pre 3 meseca odlučnih da polažem vozački, jer jednostavno mi je sve više potreban auto za porodično funkcionisanje. Uplatio sam polaganje u auto školi koja ima zaista dobrog predavača teorije, a imao sam i korektnog i dobrog instruktora. Teorijski deo sam položio iz prvog puta, a pre 7 dana sam pao vožnju. Tokom časova sam vozio uglavnom dobro i sigurno, ali na ispitu se desilo nešto drugo. U komisiji su mi bili vlasnik auto škole, kojeg sam tada video prvi put u životu i inspektor iz MUP-a. Napravio sam grešku, koja je mogla da bude progledana kroz prste zbog okolnosti u saobraćaju koja je najmanje zavisila od mene, ali ajde, realno loše sam vozio i to je to. Vlasnik te auto škole je mlađi od mene desetak godina, i već pri prilasku autu sam osetio negativnu energiju sa njegove strane, kao da je želeo da me obori. Već na početku poneo se nadmeno, sa visine , bahato, što je itekako uticalo na vožnju. Čovek iz MUP-a je bio prilično korektan. Iskreno, nije me pogodilo toliko to što sam pao, već taj kulovski odnos vlasnika škole koji je član komisije, i to elementarno nepoštovanje čoveka koji je baš njegovu školu izabrao. Još uvek sam pod utiskom i ne znam sa kakvim ću stresom izaći na sledeći ispit. Samo da napomenem, da na prvom ispitu uopšte nisam imao tremu, naprotiv, bio sam raspoložen, ali imam utisak da su namerno išli na to da me izbace iz takta.