- Poruka
- 12.663
Аха, ти си у том тренутку направио лошу процену. Јасно.Naravno, ne poričem grešku. Automobil je po mojoj (lošoj) proceni bio veoma udaljen. Ali, nije bilo tako .
Да си имао ауто од 200 kWh са TCS-ом не би била грешка 😅
Аха, ти си у том тренутку направио лошу процену. Јасно.Naravno, ne poričem grešku. Automobil je po mojoj (lošoj) proceni bio veoma udaljen. Ali, nije bilo tako .
Ne znam da li ću položiti, ali svakako ću biti oprezniji.Položićeš iz druge..
nisam vise u Kini, cuvaj se, nikad ne znas odakle cu iskociti@Nona2
A ne znam... ponekad pomislim da je u toj cudnoj, zutoj galaksiji, totalno zaboravila iz kakvog raja dolazi.
Opustena, chill Vojvodina, a s druge strane Kina koja proizvodi WC skoljke s kamerama, koje ljudima zaviruju u guzicu.
Ozbiljan sam.
Ne trolam sada...nisam vise u Kini, cuvaj se, nikad ne znas odakle cu iskociti
Kakav trend auto je potreba ko osakacen sam bez auta.Tebra svaka cast ipak si podlegao trendu ... dugo si izdrzao , ja sam polagao u dvajs nekoj i vec me smara auto.
Moram da se vratim na motor , to je vec prava stvar.
Taj vlasnik se ponasa kao da ti za dzabe daje dozvolu a u sustini sve debelo naplate .Ma, platio bih zagrevanje, nije problem. Nas će kao narod ubiti ta nekultura. Nisam ja došao da me neko džabe podučava tu, ako sam fin i kulturan, onda očekujem takav stav i sa druge strane. I ništa više od toga....
Samo pocetniciPa to je normalno jer nijedna budala ne drži stvarno ruke na poziciji volana 10 do 2
Testove i vožnju sam položila iz prve.Može da stvori stres i nervozu, a to itekako utiče . Nismo svi isti .. Jbg, sve se poklopilo kako ne treba....
Balkanska posla to što se tiče vlasnika.On je nebitan.Sam znaš da si pogrešio.Vidi.Prilikom polaganja.Nema nikakvog gledanja kroz prste.Nikakvog.Sutra ako zgaziš nekoga ili napraviš sudar.Ko će da ti gleda kroz prste.Imam 44 godine i posle silnih para datih za taxi i autobuski prevoz, pre 3 meseca odlučnih da polažem vozački, jer jednostavno mi je sve više potreban auto za porodično funkcionisanje. Uplatio sam polaganje u auto školi koja ima zaista dobrog predavača teorije, a imao sam i korektnog i dobrog instruktora. Teorijski deo sam položio iz prvog puta, a pre 7 dana sam pao vožnju. Tokom časova sam vozio uglavnom dobro i sigurno, ali na ispitu se desilo nešto drugo. U komisiji su mi bili vlasnik auto škole, kojeg sam tada video prvi put u životu i inspektor iz MUP-a. Napravio sam grešku, koja je mogla da bude progledana kroz prste zbog okolnosti u saobraćaju koja je najmanje zavisila od mene, ali ajde, realno loše sam vozio i to je to. Vlasnik te auto škole je mlađi od mene desetak godina, i već pri prilasku autu sam osetio negativnu energiju sa njegove strane, kao da je želeo da me obori. Već na početku poneo se nadmeno, sa visine , bahato, što je itekako uticalo na vožnju. Čovek iz MUP-a je bio prilično korektan. Iskreno, nije me pogodilo toliko to što sam pao, već taj kulovski odnos vlasnika škole koji je član komisije, i to elementarno nepoštovanje čoveka koji je baš njegovu školu izabrao. Još uvek sam pod utiskom i ne znam sa kakvim ću stresom izaći na sledeći ispit. Samo da napomenem, da na prvom ispitu uopšte nisam imao tremu, naprotiv, bio sam raspoložen, ali imam utisak da su namerno išli na to da me izbace iz takta.
Do 80 ja volan ponekad pridržavam kolenom pošto svašta nešto radim bezveze otvaram konzervu ili nešto tako međutim kad brzina pređe 100km/h zna se kako se ruke drže a pogotovu 200/240/250 zna se kako se ruke drže. :/Pa to je normalno jer nijedna budala ne drži stvarno ruke na poziciji volana 10 do 2
Balkanska posla to što se tiče vlasnika.On je nebitan.Sam znaš da si pogrešio.Vidi.Prilikom polaganja.Nema nikakvog gledanja kroz prste.Nikakvog.Sutra ako zgaziš nekoga ili napraviš sudar.Ko će da ti gleda kroz prste.
Shvati vožnju jako ozbiljno.Šta ti imaš da gledaš ko se kako ponaša?Šta imaš ti sa tim?To su nebitne stvari.Tebe interesuje tvoja vožnja i ništa više.
Ništa više od toga.
Jako čudan pristip imaš.Mator si za takav pristup i takvo gledanje na stvari.
Neđaš ti šta da očekuješ.Ni ljubaznost ni poštovanje ni kolače.Došao si da voziš.Onda vozi.Najbolje što umeš.To je sve.Da će te oboriti.Oboriće te.Pa šta.Položićeš.I biće sve uredu.Ne znam nikoga ko je položio iz prve.A da je to bilo pošteno bez neke veze.A za to.Najbolje ni ne traži vezu.Vožnja se mora dobro znati.Mora
Samo se koncentiši na svoju vožnju i predviđaj tok dešavanja.Blago uspori pitaj kuda da idete.To su pičketine.Nemoj da dozvoljavaš da to utiče na tebe.Sve je to tačno, ali je postojala očigledna tendencija od samog starta. To sam osetio i to je unelo nervozu. Da li misliš da je normalno da prilikom skretanja levo na jednoj raskrsnici on ćuti i ne govori pravac kretanja. 30 metara pre skretanja ja ga pitam kuda idemo, on tek tada kaže levo. Ja odreagujem kako treba, izvršim uveravanja i dam levi pokazivač. To su njihove fore....U 9 od deset situacija bih reagovao drugačije, ali jbg.Ko ih hebe, sa drugačijim stavom idem na sledeći ispit. Barem znam sa kim imam posla.
Zdravlje pa sve ostalo...Kakav trend auto je potreba ko osakacen sam bez auta.
kad sam ja polagao u kolima je bio vlasnik skole koji mi je bio i instruktor i policajac i cuti..brate da se smrznes..samo te mrko gleda i cuti otpozadi..prosto osecas pogled na temenuNi moj instruktor nije bio u kolima, samo čovek iz policije i neko iz autoškole.
Isto je atmosfera bila neprijatna za mene ali nisam bila opterećena da MORAM položiti iz prve, ali sam položila.
nemoj pogresno da me razumes, stvarno nemam nista protiv tebe i zelim ti da polozis, ali pogledaj sta si napisao... Dok sam ja okrenuo već mi je prišao blizu i malo usporio zbog mene, i to je to.
Imam 44 godine i posle silnih para datih za taxi i autobuski prevoz, pre 3 meseca odlučnih da polažem vozački, jer jednostavno mi je sve više potreban auto za porodično funkcionisanje. Uplatio sam polaganje u auto školi koja ima zaista dobrog predavača teorije, a imao sam i korektnog i dobrog instruktora. Teorijski deo sam položio iz prvog puta, a pre 7 dana sam pao vožnju. Tokom časova sam vozio uglavnom dobro i sigurno, ali na ispitu se desilo nešto drugo. U komisiji su mi bili vlasnik auto škole, kojeg sam tada video prvi put u životu i inspektor iz MUP-a. Napravio sam grešku, koja je mogla da bude progledana kroz prste zbog okolnosti u saobraćaju koja je najmanje zavisila od mene, ali ajde, realno loše sam vozio i to je to. Vlasnik te auto škole je mlađi od mene desetak godina, i već pri prilasku autu sam osetio negativnu energiju sa njegove strane, kao da je želeo da me obori. Već na početku poneo se nadmeno, sa visine , bahato, što je itekako uticalo na vožnju. Čovek iz MUP-a je bio prilično korektan. Iskreno, nije me pogodilo toliko to što sam pao, već taj kulovski odnos vlasnika škole koji je član komisije, i to elementarno nepoštovanje čoveka koji je baš njegovu školu izabrao. Još uvek sam pod utiskom i ne znam sa kakvim ću stresom izaći na sledeći ispit. Samo da napomenem, da na prvom ispitu uopšte nisam imao tremu, naprotiv, bio sam raspoložen, ali imam utisak da su namerno išli na to da me izbace iz takta.