- Poruka
- 12.877
Izgleda da je normalizovan. Čekamo ...ima lepih vesti, ali cekaj dok se ovaj photobucket normalizuje pa da okacim.
ofarban je!!!!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da je normalizovan. Čekamo ...ima lepih vesti, ali cekaj dok se ovaj photobucket normalizuje pa da okacim.
ofarban je!!!!![]()
jel to onaj udarani 440?ima lepih vesti, ali cekaj dok se ovaj photobucket normalizuje pa da okacim.
ofarban je!!!!![]()
ops:
:
umotaš kaku u novinu, zapališ ispred vrata, pa pozvoniš...eventualno koristiš nitro razređivač za automobil dotične porodice...a da vidiš tek šta boji automobila radi UK2...al je umrla tema
gde ste volvasi? nema vas? alamane, pa disi ti,sta si se izdvojio?
da nisi kupio nekog BMWa?![]()
:nisam do veceras ni znala da postoji "klub obozavalaca Volva"- pa,evo jos jednog clana........ idealan za putovanja........siguran i udoban.........o kvalitetu izrade da ne govorimo......ne menjam marku..........Jos da skupim pare za XC 90!!!!!!!!!!!!
------sada s80 a imala sam 850 T5 215 konja ..........to je bila stvarno ljuta masina
------2400 D5 Optima.........glavni vozac ja......850 ostao bez turbine,blokirao se termostat pomesao ulje i vodu i otisla glava motora niko nije mogao da se veruje kazu u servisu da mora da je bila fabricka greska............ali je isao kao munja......
------Stvarno mi je zao prodala sam ga pre dve godine....
Neces verovati jos uvek mi je zao kad vidim slican na ulici

------
A vi ste skoro svi iz KG?

------