Pozdrav svima!!!!!:-D
Sada stigoh iz BG-a (crko sam), pa reko da obidjem forum da vidim sta rade Volvasi......
Da vam se po(h)valim:
Juce sam stavio nove prednje gume, a jutros pred put sam sa Damnjanom terao auto kod majstora da zameni ulje, filter i dodao dve konzerve nekog aditiva (da me ubijes ne mogu da se setim kako se zove) koji pomaze u zaptivanju karika!!!!
Motor se dosta smirio, manje prdi i bolje vuce, a rezultat je:

(kvalitet slike je malo losiji, jer mi je mobilan iz praistorije sa 0,3 megapikselnom kamerom)
:shock::shock::shock::shock::shock:Inace, ovo mi je prvi put da teram to cudo 180 km/h, a verovatno i poslednji (ovo je bila samo proba, jer je to po meni jako nebezbedna brzina)!!!
Ipak, moram priznati da se auto izuzetno mirno i stabilno ponasao pri toj brzini, sto me je bas iznenadilo!!!
I za kraj, red bi bio da vam otkrijem misteriozni Volvo od pre neki dan (za one koji ne znaju):
Pitanje je glasilo: Koji je ovo Volvo???
Odgovor glasi:
Volvo autobus 9700
Stavrno su ga odradili fantasticno!!!:wink:
Obratite paznju na sigurnosne pojaseve sve do zadnjeg sedista!!!!!
Volvo 9700 je jedini na testu imao sigurnosne pojaseve za sve putnike, a ucestvovali su Mercedes, Man, Neoplan....
Mislim sta reci....
Volvo je Volvo!!!!;-):-D
Pozdrav!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------
:shock::shock::shock: