VOLVO I SAAB

Ok, nisu slike nesto, ali polako, videcete sve kad se bude skroz doveo u red :D
Nadam se na nekom skorasnjem sastanku forumasa... E, to stvarno treba da organizujemo!

- here goes nothin' -

Bilo je i malo sminkanja :oops:
Photo099.jpg

Photo100.jpg

Photo101.jpg

ovo je inace jedan od dva drzaca federa za haubu, a ofarbao sam i sredio 100 takvih detalja

Pre farbanja:
Photo102.jpg

Photo094.jpg

I konacno :lol::
HPIM0639.jpg

HPIM0634.jpg

HPIM0635.jpg

HPIM0638.jpg

Ima jos stvari oko njega pre nego sto bude bio bas bas gotov - centriranje trapa, nov termostat, registracija, gume, itd...

poz drugari....
koliko sam ja shvatio, ti si farbao ceo auto?
ako je tako totalni rispekt tome...
p.s. Dok nismo ovaj kombi oterali na farbanje neke sitnice ne bi ni uradili:

peskarenje i sredjivanje felgi, tamna stakla, presvlacenje sedista, izolacija, presvlacenje stranica, farbanje patosa, prednje maske, zamene novog branika napred, stop lampe nove....... i tako neke sitnice koje ne bi uradili da nije kombi oteram na farbanje...

a za sastanak cim popravis malog ce se dogovorimo. Poceo sam da kontakriram stare forumase...
@Alaman, mrdas li? :D nema druge, i mi cemo ko ovi juce: rajfajzen banku i a u q :D

Evo mene opet!
Jutros sam popi.... kad uđoh i kola i videh naprslu šoferšajbnu u gornjem levom uglu. Neke džukele iz zgrade stalno bacaju smeće kroz prozor ili terasu. Više puta čistim grašak, kačamak, kosti i šta sve na sa kola al sad su prevršili svaku meru!
Zna li neko gde može da se nabavi kamera (špijun) za noćno snimanje (negde sam to već video), i da li može da snima zgradu od 13 spratova. Povezao bi je bežično sa PC-jem da konačno uhvatim budale koje treba svakako kazniti.
Pozdrav svima iz Niša...

:lol: umotaš kaku u novinu, zapališ ispred vrata, pa pozvoniš...eventualno koristiš nitro razređivač za automobil dotične porodice...a da vidiš tek šta boji automobila radi UK2...:twisted: mada dobar je i običan auto lak...onaj reparatur...
Napad na auto smatram napadom na mene, pa i više od toga...

al je umrla tema :D

gde ste volvasi? nema vas? alamane, pa disi ti,sta si se izdvojio? :P
da nisi kupio nekog BMWa? :P

:nisam do veceras ni znala da postoji "klub obozavalaca Volva"- pa,evo jos jednog clana........ idealan za putovanja........siguran i udoban.........o kvalitetu izrade da ne govorimo......ne menjam marku..........Jos da skupim pare za XC 90!!!!!!!!!!!!

:nisam do veceras ni znala da postoji "klub obozavalaca Volva"- pa,evo jos jednog clana........ idealan za putovanja........siguran i udoban.........o kvalitetu izrade da ne govorimo......ne menjam marku..........Jos da skupim pare za XC 90!!!!!!!!!!!!

A koji model trenutno vozis????
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock::shock::shock:

sada s80 a imala sam 850 T5 215 konja ..........to je bila stvarno ljuta masina

Koji S80???
Jel ga ti vozis, ili neko od tvojih bliznjih???
Sta se desilo sa 850-icom???
Odakle si???

@Truckeru, @Damnjane, @Profimare, @Vukelja, @Tosho.....

Moramo da napravimo sastanak Volvasa sto pre!!!!:-D:-D:-D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2400 D5 Optima.........glavni vozac ja......850 ostao bez turbine,blokirao se termostat pomesao ulje i vodu i otisla glava motora niko nije mogao da se veruje kazu u servisu da mora da je bila fabricka greska............ali je isao kao munja......

2400 D5 Optima.........glavni vozac ja......850 ostao bez turbine,blokirao se termostat pomesao ulje i vodu i otisla glava motora niko nije mogao da se veruje kazu u servisu da mora da je bila fabricka greska............ali je isao kao munja......

U j*b*te!!!:shock:
Moje saucesce!!!:sad:
Sta je sa ostatkom auta...??
Ako ga niste prodali, mozda bi mogli da napravimo neki dogovor, jer mi treba letva volana i jos sto sta....???

btw: Vozim 850 (2435 ccm) bez turbine, ali verovatno pasuje i alternator i alnaser i jos mnogo toga sto mi fali...!!!!

Stvarno mi je zao prodala sam ga pre dve godine....

Eeeee....... A ja se taman ponadao.....:-(

Neces verovati jos uvek mi je zao kad vidim slican na ulici

Verujem, verujem.... jel kao ovaj sto se vozi ispod:D?:arrow:

A vi ste skoro svi iz KG?

Nije bas...
Ima dva Kragujevcana (Tosha i moja malenkost), dva Smederevca (Trucker i Vukelja), tu je i Profimare iz BG - a, Markedjani iz Subotice i Vojan iz Nis!!!
Izvinjavam se ako sam nekog izostavio!!!
Imamo takodje i dva velika ljubitelja (Damnjan iz KG - a i DLOA iz Pirota) koji na zalost nemaju svoj Volvo, ali se nadam da ce uskoro da ga imaju!!!:)

Oklen si ti????

Back